:D

Hej! :)
Jag tänkte börja skriva att jag hade det jättemysigt hemma AJ i tisdags kväll :) Hihi, vi gick och köpte Nutella och sen åt vi den samtidigt som vi tittade på Tsatzikifilmerna! :) (haha, ojoj, vi åt något! :o Surprise!)
Första filmen satt vi i soffan och tittade på tvn, men till den andra filmen förflyttade vi oss till AJs säng och tittade på hennes data. :) Dock orkade vi inte se hela filmen, men en bit iaf ;)

Igår åkte vi och Linnéa in till Stockholm och shoppade. Det var nääjsigt! :) Jag köpte typ en grå stickad tunika, två gråa linnen, svarta strumpbyxor, en svart långärmad tröja och en blå stickad kofta. :) Egentligen skulle jag köpa en jacka med, men jag hittade ingen bra.. :/ :p

Nu ska jag spela the sims som jag just installerade! ;D Haha, har inte spelat det på jättelänge! Dock orkar jag bara installerara det första, alltså inga av mina tillägsskivor, för det kommer ta sån himla lång tid :p Plus att datan kommer säkert krascha eller nåt -.- Haha. Och sen så lär jag ju bara hinna spela idag och kanske någon mer gång på lovet, men sen när skolan är igång igen kommer jag absolut inte ha tid. :p ;)

Men nu ska jag spela :D
Hihi, baaaajbaaaaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0