hej

suck, jag är sjuk.
har haft ont i huvudet och halsen hela dagen, sedan har jag varit nästan svimfärdig och hade troligtvis feber. men när jag kom hem tog jag alvedoner och la mig och vila ungefär 20 minuter. sedan skulle vi åka ut och käka med farmor, farbror och kusiner. kul att jag var så fräsch.

nu ska jag snart SOVA. så jävla skönt.

var tvungen att sätta på datorn för att skicka några bilder jag behöver i skolan imorgon, annars hade jag gått och lagt mig direkt när vi kom hem.

ADIOS LÖVERzZ


söndag

.. har jag pluggat något sen jag skrev sist? NJAAAA jag har läst igenom sammanfattningarna en gång.

känns bra. go me.

MEN. jag var och tränade fotboll idag.

fan vad trött jag är nu. jag höll nästan på att somna i duschen också.

hej hej, hemskt mycket hej

här sitter jag och pluggar. ovanligt va?

Just another day

Idag är jag ensam hemma. Så jag har njutit. Och så har jag tittat på tv. Pluggat ekonomi. Varit ute med hunden. Skottat fram garageportarna. Skottat fram vår parkering. Skottat fram bilen som var begravd under snön. Duschat.

Snart kommer Linn och då ska vi ha KUL!!!! ;D

FredagskvällN

Fredagskvällen blev kanonmys!
Vi bakade pepparkakor, tittade på idol, tittade på Cirkus Möller
och efter det tog vi på oss vinterkläderna och
gick ut i mörkret och kylan och åkte pulka och stjärtlapp!
Var en riktigt trevlig kväll med brudarna och Lukas :D








FREDAG

Chacha!
Kom precis hem från skolan. ;) Nu snart blir det tacosmys med familjen och efter det drar jag hem till Sofie och myser med brudarna där! :D

p.s.

jag ramlade två gånger på väg till bussen imorse.
jag har fortfarande ont i ryggen. iallafall på den vänstra sidan. jag tror jag sträckte mig eller något.


the way you make me smile

Tjenamors i snöyran!
Visst är vårt väder i detta nordliga land underbart?
Eller?

Nej men jag tycker om när det är så här. Det snöar lugnt, utan några stormar som försöker blåsa iväg en till ett bättre place.

Men visst skulle jag inte klaga ifall solen sken.

Men jag träffade en liten solstråle idag faktiskt! Petra är hennes namn och vi tog en mycket mysig fika efter skolan. Tummen upp för det!


ONSDAG

Jag kom hem från skolan med huvudvärk idag. Togn mina röda magiska piller, en varm dusch och sedan blev det till att vila i några timmar. Vipps så var huvudvärken borta!

Nu har jag varit duktig och pluggat en timme. Skrivit pluggpapper till företagsekonomiproven jag ska ha på måndag. Kommer gå bra. Fast nä.

Nu ska jag gå ner och dricka vatten (är sjukt törstig) och sedan bänka mig framför Grey's anatomy.


P.s. för en vecka sedan låg jag på stranden och solade. nu är jag inlindad i mitt varma duntäcke medan den kalla snöstormen härjar utanför mitt fönster.

Livet leker.


DRAR PÅ INNEBANDYTRÄNING, TJARRÅ!


so close, but so far away.

så här satt jag och pluggade för en vecka sen:



nu sitter jag med mjukiskläder nerbäddad i min säng med duntäcket på.

livet leker.


några bilder från spanien


brudarna på arlanda


Mitt rum jag fick ha. Var egentligen Josés.


jag, matilda, therese


Kinamat med min familj som jag bodde hos


Precis efter att hästen sparkade mig :( haha




läskigt dött i skolan

Sitter i skolan. Ska göra prov idag, eftersom jag missade det i torsdags. Det är läskigt dött här och det är grått och trist ute. Det snöar och jag blir bara deprimerad när jag tittar ut. Usch.

Jaja. Prov snart.
Adios!


hemma igen

Chacha!
Är hemma i Sverige igen nu, kom hem inatt strax efter ett. Jag är jätteseg och trött, men ska försöka orka lägga in bilder på datorn och sedan här. ;)

Annars så är det tillbaka till verkligheten. Bara att börja plugga, prov imorgon.


by the way

Nar vi var hos hans farmor sa hon att jag var sot och vacker! HAHA :)

Men iaf. Vi skulle ta ett kort nar vi stor bredvid en hast... Du tror inte hastjaveln SPARKAR mig da???? Haha suck. Fast det ar ingen fara :) Han sparka mig pa sidan av knat typ, blev en rispa typ bara liksom. ;) Sen har jag smakat olika frukter som de hade dar, kommer inte ihag vad dom hette dock. Men sa hade dom aven apelsin, mandarin och citron med :) Men dom smakade jag inte for det vet jag ju redan hur de smakar. ;)

forsta dagen i spanien

Chacha!
Resan igar gick bra, vi kom fram till spanien! ;) Haha.
Vi mottes upp pa arlanda och sedan checkade vi in och fikade. Flygresan gick bra men vi fick inte sitta bredvid varandra, fast vi satt nara varandra.

Vi mottes upp av vara familjer pa flygplatsen i Alicante och sa akte vi hem. Fast Thereses familj skulle skjutsa oss nasta gang, sa hon akte med oss for hon bor ratt nara mig.

Vi at middag nar vi kom hem, kott och ensalada, brod, frukt och sa fick jag yoghurt och glass till efterratt, haha. Var gott faktiskt!

Idag vaknade jag och kladde pa mig, men sen gick jag ut och var tvungen att byta om till shorts, sa himla skont vader!!! :) Soligt och najs, sakert runt 23-25 grader! (y) Sedan gick jag och Jose och motte upp Therese och Matilda och deras spanskkompisar. Vi gick till en park och gick runt bara och tog kort och sant. :)

Sedan gick vi hem till Therese och chillade dar. Fick lite snacks och dricka ocksa. Sedan gick jag och Jose hem och vi akte med hans familj till en kinesisk restaurant och at. Vi tog lite olika ratter, typ familjegrejs.. Men jag smakade allt och det var ratt gott! :)

Efter det akte vi till hans farmor och halsade pa henne. Hon hade massor med hundar och nagra hastar och katter och sant. Massa frukt ocksa!

Nu har vi precis kommit hem och ikvall ska vi nog mota upp de andra brudarna och deras polare och gora nagat kul.

Imorgon ar det skola! Hehe.

Adios amigos! :)


sticker snart till arlanda

Jag packade just ner den sista saken. WOHO! :) Nu får vi hoppas på att jag inte har glömt något... Men risken är nog inte så stor, för jag har packat ner halva min garderob känns det som! ;p Sjukt mycket.. Men aa, får hoppas att det inte blir övervikt nu bara!

Annars så åt jag lunch nyss. Köttbullar och potatis = love! ;) Hahah.

Snart blir det efterrätt, min hemgjorda kladdkaka med vaniljglass och en bit banan, mums! :)

Ifall planet skulle krascha och jag dör, skulle det här vara den sista bilden som lades ut på mig. SNYGG VA?

packa kanske?

jag har gjort allt förutom att packa ikväll. så känner att jag måste börja med det nu. ;)


jag har hittils packat ner två par skor. räcker inte det? snälla? jag är sjuuukt trött.

minijulbord

Chacha!
Idag när jag kommit hem med bussen fixade mamma och jag det sista med presenterna till min familj i spaninen. ;) Nu har vi köpt en liten viking, honung gjord i sverige, polkagrisar och julmust! :p Haha.

När jag kom hem höll pappa och lagade mat och idag blev det ett litet minijulbord! Så gott så! :)



Nyss ringde mormor mig, och hon ville önska mig en trevlig resa! :)
"Du får ha det så bra nu, jag kommer tänka på dig varje dag!"

skolN

Chacha!
Sitter i skolans bibliotek just nu. ;) Idag på spanskan fixade vi det sista till vår redovisning vi ska ha i spanien. Shit, imorgon åker jag! :o

Spännande! ;D Haha.

qué?

Sådär ja, nu var man klar med pluggpapprena. Blev faktiskt bara 6 datorskrivna sidor, yey! :) Sen ska jag lägga till två sidor, men dom har jag redan skrivit ut. Och dom består av lite text med en stor bild också.

Anyway.
Kollade min mail nyss. Hade fått en brev angående min spanienresa. Nu har vi fått det slutgiltiga schemat. HEHE.

Vill ni veta vilka lektioner jag ska få gå på?
Klart ni vill.

Måndag: Biologi (med Therese), Engelska (med alla), Datorteknik (med Johanna och Hedvig), Idrott (med alla).
Tisdag: Kemi (med alla), Biologi (med Therese), Engelska (SJÄLV!!).
Onsdag: Sammhällskunskap tror jag? (med alla).
Torsdag: Spanska (med alla), Engelska (SJÄLV!!).
Fredag: Bild (med alla).

Annars så ska bi göra lite smått och gått som utflykter till olika ställen. Själv längtar jag mest till fredagen när vi ska hänga på stranden nästan hela dagen, får hoppas på bra väder! ;)

TORSDAG

Chacha!
Nu har jag kommit hem från skolan och har även hunnit fått i mig något att äta. ;D Nu ska jag göra pluggpappar till svenskprovet, får se hur många sidor det blir till det här provet... Hoppas iaf att det inte blir 14, som till det förra svenskprovet.

ADIOS!

GOTTIE

Gjorde fruktsallad med glass ikväll till mig och min minsta bror. mums!! :)


ONSDAG

Chacha! :)
Idag på idrotten hade vi cirkelfys. Fett jobbigt! :p Haha. Efter det blev det lite gym för min del, och där gick och sprang jag på löpbandet. Lekte även Kajsas coach.. ;) Haha.

Gissa vad jag ska göra idag då? PLUGGA. Kul va?
Nej. Inte. Kul. Alls.

Snart blir det middag, gotti! Är sjukt hungrig.

TISDAG

Chacha! :)
Och vad har jag gjort idag då? Jo, jag har varit i skolan, pluggat och tränat innebandy. Känns ganska skönt att man måste plugga några timmar direkt när man kommer hem från skolan, jao.

Annars så har väl de flesta sett att det snöar ute? Jepp, idag kom snöovädret. Får se hur länge snön stannar den här gången.


sofie och david på väg till bussen efter vi slutade skolan.


utanför mitt hus innan jag åkte och tränade.


Det är varmt, fast nä

Chacha!
Kul att det var typ -10 grader imorse. BURRRR!!!

Idag vaknade jag vid sju, dags att kliva upp för skolan. Yey. Har ändå varit en helt okej dag. Vi började men engelska där vi fick tillbaka provem. Och jag är väl nöjd.. :p Sen hade vi företagsekonomi. Så sjukt tråkigt. Efter det var det lunch (ingen spanska idag, wooohoho) KÖTTBULLAR. Typ guld. Hehe. Sen hade vi religion där vi bara lyssnade på vår lärares genomgång och antecknade. Sen var det dags för pedagogiskt ledarskap. Vi började med att hålla på att göra rätt chill och roliga övningar i typ en timme, sen diskuterade vi lite saker i gruppen. Satte, det var min skoldag de.

När jag kom hem från skolan åt jag middag, sedan har jag suttit och pluggat sen dess. YEY, härligt att skolan är igång igen.

Eller inte.

tjolahopp

Chacha!
Jag var iväg på fotbollsträning idag. Den första för den här inomhussäsongen. Var riktigt kul faktisk! :) Skönt att röra på sig igen, har varit sjuk flera veckor, men nu börjar det släppa!

Nu sitter jag här och ska snart bädda rent sängen. Ska försöka komma i säng rätt tidigt för imorgon är det dags för skola igen.... SUCK.


dagens fråga.

Varför vara ute i solen när man kan vara inne och titta på The human centipede?


tha gäng

Chacha!
Fina flickorna var hos mig ikväll. Vi hade det så mysigt så! ;) Bakade pizza och kladdkaka, åt det, lekte idol och snackade en massa skit! ;) Rånajs!

puss på dom! <3

play something for me


FREDAG KVÄLL

Chacha!
Kom precis hem från Linnéa. Var där med AJ och Madde och tittade på idol. Nu sitter jag och Madde på mitt rum och tittar på idol, strax får vi veta vem som åker ut.

SEN SKA JAG SOOOVA, så himla skönt! ;D Haha.

FREDAG

Chacha!
Idag har jag lekt lite med mina grannar Madde och Emelie. Vi har klätt ut oss och haft det skoj. ;D Gitarren åkte även fram eftersom Emelie gillar när jag spelar barnvisor för henne, haha. :)




jag var prinsessa, Emelie och Madde var häxor


stora staden med lisa

Chacha!
Jag åkte in med min favorit Lisa idag till Stockholm. Vi har gått runt och tittat i affärer, handlat lite, ätit mat och sånna roliga saker.

Har varit mysigt, men jag måste erkänna - jag är nog den sämsta shoppings-partnern. Jag är bara oseriös och den mening jag sa mest idag var nog "om jag var emo skulle jag ha på mig det där". Fun, huh?





you're not alive, until you live

Chacha!
Håller på att göra mig redo inför stora staden idag! ;) Japp. Ska snart gå och äta frukost. Synd bara att jag har så ont i halsen.. :/

Men men, har varit sjuk några veckor nu så jag är van.. ;)


17:05

Guess what? Jag hade inga hål i tänderna. Som vanlig då. :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Eclipse!

Så mys så!

ONSDAG

Chacha lovers!
För er som inte orkat tagit sig ur sängen än kan jag meddela att det är världens tristaste väder. Det regnar och är grått och tråkigt.

Idag har jag tagit kort till legitimation (såg ut som ett tard) och sen har vi fixat lite ärenden på banken. Senare ska jag till tandläkaren, annars har jag inga planer. Förutom att plugga och titta på film. Jepp.

TISDAG

Chacha!
Kom precis hem från Karlsson. Har varit där och chillat idag, skitnajs! :)

Vi har varit ute och tagit lite kort, sedan har vi tittat på tv och degat framför datorn, spelart kort och ätit. ;D Haha.

Chillidill!


MÅNDAG

Chacha!
Idag har jag varit in till stora staden Norrtälje med Linnéa. Vi gick lite på "stan" och så åt vi på donken. Tasty! Köpte även hårfärg till mig, och sen när vi kom hem färgade vi mitt hår.





RSS 2.0