HALSBANDET JAG FICK AV C & J. SÅ FINT!



MALMÖ

Hej! Nu har jag kommit hem igen. Det har varit en trevlig resa med mycket lek och stoj! Har umgåtts mycket med mina fina kusinbarn, hur härligt som helst! :) Träffade även Pauline och Sandra på tisdagskvällen, alltid lika skoj! Jag har en del bilder jag vill visa, så, enjoy!


Jag och farmor åkte tåg ner.
 

När vi kom fram till huset satt kidsen och ritade. Jag började också göra det.


August bjuder "Farmor Siv" på lite godis.


Amanda nöjde sig med en tomat samtidigt som hon satt i mitt knä.


Sen var det dags att gå ut!


På lördagen regnade det ganska mycket.


Sötis!


"Skördefest i Limhamn", det var som en liten marknad.


August den lilla knasbollen!


Ute och går med hunden.


Vi byggde ett jättehögt torn av duplo!


Haha, ser du något August?


Jag satte honom visst åt fel håll, oups! Men kul hade han ändå. :)


August började med att åka rutschkanan för småbarn...


... Men bytte snabbt ut den mot den stora rutschkanan, tuff som han är!


Här spelades ljuv musik.


Lilla sötnosen och jag.


Fina Amanda!


På måndagskvällen bjöd farmor oss alla på middag. Mums!


Här ska det blåsas ballonger för Amanda som fyllde 4 år!!!


Hon fick pirattatueringar av mig. Visst blev vi riktigt tuffa?


Hämtade barnen från dagis på onsdagen. Blev lite mellis hemma!

Bästa 4-åringen "läser" massa berättelser för mig.


Hon berättade mycket roliga sagor!

Innan jag och farmor gick på tåget hem stannade vi till vid Starbucks... Lovely!

JAG & AUGUST HÄLSAR!


TORSDAG

Hallå hallå!

Igår kväll åkte jag hem till Johanna och sov där, lika mysigt som vanligt! Sedan åkte vi till Norrtälje imorse då hon skulle på arbetsintervju klockan 10. Efter den impulsköpte jag ett par nya höstskor, mycket fina om jag får säga det själv! Runt tolv träffade vi på Carro och gick och lunchade med henne. Blev en varsin supergod avocadosallad, mums! Fick även min "lite" försenade födelsedagspresent, såhär ett halvår senare... ;) Men det var ett jättefint halsband och en tvål som luktade väldigt gott, så jag är nöjd! Tack så mycket ännu en gång, tjejer! :)

Nu ska jag strax iväg till mormor på födelsedagsfika, hon fyller år imorgon. Men imorgon åker jag ju till Skåne! Ska bli väldigt roligt. Drar med mig farmor ner dit! ;)

Adios!

SÖNDAGSPROMENAD

I söndags tog jag och mamma en promenad med hundarna till IP för att titta på pappas match. Väl där träffade jag på bl.a. moster Carina, mormor och söta, lilla Freya. :)



LÖRDAGSMATCH

Hej! Som vanligt är jag himla seg på att blogga. Men i lördags var jag och tittade på när mitt lag lirade match. Själv var jag förkyld och kunde inte vara med... Å andra sidan kunde jag ju ta några bilder! Haha.


JAG OCH MAMI HADE LITE KUL MED DOGSEN


Molly är cool.


Nilla skrattar åt Mollys solglasögon.


Nilla kunde faktiskt också ha brillor på sig, med lite hjälp från mamma.



kalla mig fönsterputsarN


I VÄNTAN PÅ ALIBABA

Här sitter jag i soffan med mina bröder upphängda på väggen och en liten halstablett i munnen. Jag är förkyld. Men, vem är inte det i dessa tider egentligen? Var och varannan person jag pratar med är det. Dock har jag faktiskt tagit mig i kragen och bytit ut mina "I <3 London"- och "I <3 NYC"-tröjor till normala kläder. Mysiga höstkläder. Och ett fint halsband som jag hade på studenten. 

Anyway. Anledningen till att jag tog på dessa kläder idag var för att min fina vän Amanda ska komma hit om en stund. Vi ska plugga körkortsteori. Och så tänker jag fråga ut henne om hennes pOjKvÄn... Hihi. Fniss. Om dom är tillsammans nu. Jag vet inte. För senast någon frågade sa Amanda "jag vet inte". Men jag tror att dom är det nu. Honom har jag träffat en gång. Trevlig prick. Spöade honom i kortspelet "Neger och President". Det var oftast han och jag kvar på slutet. Jag vann de flesta gångerna och då blev han alltså "neger". Hehe. Japp.

TUFF LILLEBROR


FREDAG & LÖRDAG.

Som vanligt är jag så himla seg på att blogga. Men jag tänkte bjuda på några bilder från helgen. I fredags åkte jag till Johanna och drack vin, åt chips och tittade på film. Mysigt!

I lördags började dagen med en båttur till Åland. Kvällen fortsatte sedan med lite pub:ande i Stockholm med trevliga människor som vi träffade på där. 

:)



ONSDAG

Hej!

Idag åkte jag till Norrtälje och träffade Carro. Vi åt lunch, fikade och pratade massa strunt! Finfint det. :)


VINST PÅ KONSTGRÄS!


RSS 2.0