LÖRDAG

Igår åkte jag in till city med Victoria vid 12. Vi började med att ta oss till den svenska godisaffären och köpa lösgodis, mums!!!

Sedan gick vi förbi en Vintage-affäre och stannade till där för Victoria gillar 50-talskläder. Jag lärde mig en hel del nytt där! ;)

Vi stannade sedan till på Subway för lunch innan vi vandrade ner till World Trade Center. Vi försökte hitta till minnesparken men vi irrade runt på fel sida av alla jäkla byggnadsarbeten!! Meeen, tillslut kom vi fram till ingången och gick in i parken. De har ju gjort som stors vattenfall där de två tornen brukade stå, och runtom vattenfallen stod alla namn som hade dött där. Tror jag iallafall, hehe. Vi läste inte på något men det är ju troligast att det var så! ;)

Det var iallafall väldigt fint men det kändes väldigt overkligt på samma gång. Det var en konstig känsla man hade där.

Efter att ha gått omkring där ett tag vandrade vi vidare mot Wall St, eftersom vi tänkte ta Ikea-båten från Pier 11 i närheten. På väg till båten hann vi även med att se tjuren som står där. Men det var så mycket folk där så vi stannade inte till där.

Sedan tog vi båten till Ikea och åkt köttbullar till middag, himla gott!! Solen höll på att gå ner när vi åkte dit och när vi åkte hem möttes vi av en upplyst Frihetsgudinna och ett upplyst Manhattan. Så otroligt fint! Jag har alltid velat se New York på kvällen, speciellt utifrån som vi gjorde nu!

Väl i land tog vi oss till Times Square för att även se det på kvällstid, men fy vad mycket människor det var där! Usch, haha. Vi stannade inte alltför länge utan begav oss sedan mot GC för att ta tåget hem.


Kommentarer
Postat av: Lisen

Om ni vill gå ut nångång i stan där så finns det en hel del klubbar med 18 och 20årsgräns. Då får man bara inget armband som man måste ha för att beställa drinkar :)
Tänkte bara om du trodde det var helt körd för att du var under 21 ;)

2013-08-19 @ 00:58:49
URL: http://anderssonlisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0