TGIF

Idag fick jag sovmorgon, jag började inte förrän klockan nio, eftersom Jane hade sista dagen på camp igår och Anna börjar klockan tio. Det var så skönt att sova ut!
 
Efter att ha skjutsat Anna åkte jag hem och åt frukost, sedan tog jag och Jane en promenad med hunden. När vi kom hem hängde vi en stund utomhus och drack bubbelvatten, och sedan gick vi in och Jane lekte med Barbies och jag la undan kläder i garderoberna. 
 
Sedan gick vi ner på mitt rum, där Jane fick syn på min påse med amerikanska mynt. Jag lägger mynt där när jag börjar få för mycket i plånboken (jag har varit riktigt dålig på att använda mynt och jag hatar alla utom quarters) och hon letade efter pennies som var gjorda 1994, 2002 och 2005, för de är åren jag, Anna och Jane är födda. Hon hittade inga från 2002, men några från 94 och 05. Det höll henne sysselsatt någon timme så jag är nöjd! :) Plus att hon sjöng för mig hur mycket hon älskade mig och att hon ville att jag skulle stanna kvar för evigt! Jag har aldrig fått så många komplimanger på en och samma gång! Så himla söt!
 
Sedan åt vi lunch och innan vi åkte iväg till en park såg vi en överkörd ekorre utanför huset så vi höll en minnesstund för den, haha. Jane ville verkligen det! För tydligen "älskade hon den ekorren". :)
 
Sedan åkte vi i väg till Larchmont och mötte upp Victoria och hennes lilla G. Vi gick och köpte froyo där vi även mötte upp Vanessa, en au pair från Tyskland, men hon var själv. Vi åt och sedan gick Vanessa hem och vi andra till parken och lekte. Jane var så gullig mot lilla G, och hon blev helt förälskad!
 
Vid fyra åkte vi hem och lekte med Barbies en stund innan mamman och Anna kom hem. Jag fixade mig i ordning för kvällen och familjen gick ut på en promenad och åt middag ute.
 
Jag åkte till Starbucks en stund och sedan åkte jag och plockade upp Victoria och drog till Mamaroneck. Planen var middag och bio, men när vi kom dit var det mycket mer folk ön vad det brukar vara och inga parkeringar och områden som var avspärrade. Tillslut parkerade vi i ett bostadsområde lite längre bort och gick ner downtown. 
 
På huvudgatan var det avspärrat för bilar och så var det festligheter på gång. Det var lite som en marknad fast inga stånd direkt, utan det var folk som sålde korv, glass, öl osv och så var det underhållning vid flera olika ställen. Vi bestämde oss för att käka middag på en mexikansk restaurang och när vi väl fick komma in dit insåg vi att vi kommer missa filmen. Men det gjorde inget för vi hade så trevligt ändå!
 
Efter maten tog vi en promenad i stan och längs vattnet innan vi åkte hemåt. Vi stannade till och köpte cola på McDonalds (typ det enda som är öppet efter 23) och satt där en stund innan jag skjutsade hem henne och åkte själv hem.
 

Kommentarer
Postat av: Lisen

Du, det där med att spara mynten är en skitbra ide! Jag o Steve gör samma sak. Vi har en megastor gammal vattenflaska (sån som dom har på kontor o sånt) där vi slänger ner alla våra mynt när de tar för mycket plats. Vi har väl gjort det sen jag kom hit ungefär o för någon månad så räknade vi ihop mynten. Vi hade fått ihop typ 70 dollar (om jag minns rätt?)!!!
Och vår vattenflaska är knappt en tiondel fylld, och vi hade inte heller allt för många quarters i för dom råkar man alltid gå o nalla när det behövs.
Hur sweet som helst. Dom där mynten märker man ju ändå inte att man blir av med, så det är ett finfint sätt att spara ihop en slant på :)

2013-08-17 @ 09:34:56
URL: http://anderssonlisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0