TORSDAG

Idag har varit ännu en seg dag. Det har varit molnigt och tråkigt men sjuuukt fuktigt. Jag tänkte ta en springtur men efter promenaden med hunden kände jag att det var svårt redan då, så skippade det. Haha ;)
 
På väg till Annas camp var det sjukt mycket bilar! Helt galet, det brukar vara nästan tomt den sista vägen, men nu var det packat. Det verkade det som att det var något som hände idag på country-cluben bakom VIP-cluben där Anna spelar tennis.
 
Efter att att skjutsat henne åkte jag hem och skaffade jag Netflix, så nu jäklar ska jag bli serienörd igen! Har som liksom inte tagit mig tid att titta på serier här, som jag brukade göra hemma i Sverige. Jag började titta på Orange Is The New Black, är på avsnitt tre nu och den serien är väldigt bra so far! Jag satt på flera olika stället i och runtom huset, för städerskan var här idag och jag ville inte vara i vägen.
 
När Jane kom hem från camp var hon väldigt trött och sa att hon inte mådde bra (det säger hon typ jämt, oftast för att slippa göra något föräldrarna ber henne göra) men hon gick faktiskt och la sig idag. Vi tänkte att hon var trött (jag tänker mer utmattad!), hon har varit uppe väldigt sent de senaste dagarna och är på camp hela dagarna där det är full fart!
 
Jag och Anna gjorde chokladbollar innan middagen och till middag åt jag hamburgare och grönsaker och Anna åt nuggets med ris. Föräldrarna är i väg på träning, så efter middagen gick jag och försökte få upp Jane och få henne att äta något.
 
Det tog mig kanske 10 minuter att få henne att vakna till och jag fick bära henne ur sägen, men när vi skulle gå ner för trappan började hon gapa och gråta och jag satte henne i en fåtölj på hennes rum och bad Anna göra rostat bröd och ett glas vatten. Medan vi väntade bytte jag kläder på henne till pyjamas. Några minuter senare kom Anna upp och Jane åt två rostade bröd och drack lite, sedan fick hon gå och lägga sig igen.
 
Anna gick och duschade men mitt i det kom Jane och ville vara uppe, även fast hon fortfarande inte mådde bra. Så hon fick gå ner och titta på tv och det verkade inte vara något större fel på henne nu. Skönt! :)
 
När Anna hade duschat klart gick vi ner och smakade på chokladbollarna och drack mjölk. Hon tyckte de var ganska goda men de var sjukt sockriga, tror att det kan bero på att vi använde oboy istället för kakao, eller så smakar sockret mycket mer socker än hemma, jag vet inte jag. ;)
 
Nu sitter vi alla i vardagsrummet och tittar på tv. Fast det enda jag kan tänka på är när jag får titta på Orange Is The New Black igen, haha! Suck att jag jobbar till typ 22 idag då... 
 
 

Kommentarer
Postat av: lisen

Älskar Orange is the new black! Men vi har inte netflix längre så kan bara se det när jag är hos Adam. Men den serien är iaf skitbra :)

2013-08-09 @ 16:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0