LÖRDAGEN

Dagen började med att Johanna plockade upp mig så åkte vi till tåget in till city. Där vandrade vi ner längst 5th och letade skor, men hittade ingen bra butik som hade vinterskor! Det har snöat hela dagen, men snön blev mer och mer "aggressiv" haha. Vid Flatiron Building vek vi av på Broadway istället för 5th och så hamnade vi på en liten marknad. Ganska mysig tyckte jag, meeen det blåste en massa och snön vräkte ner. Vi vek sedan av och så var vi helt plötsligt vid Christopher St, det tog nästan 1,5 h för oss att ta oss ner dit, haha. Vi gick in på godisaffären och värmde oss en stund innan vi gick till Starbucks och efter det var det dags för teater!









Måste bara tillägga att det kryllade av folk utklädda till tomtar och renar. Vet inte vad det var som pågick men något event var det! Ser ni några där bakom Johanna? ;)




Hahaha, jag dör!



Vi såg Small Engine Repair (för att Keegan Allen var med i den. Han är med i vår favvoserie Pretty Little Liars så vi tänkte att vi måste passa på att gå och titta!) och den var rolig men ganska grov och slutet var riktigt överraskande, haha. ;) Men det var trevligt ändå och roligt! Dock var majoriteten av publiken gråhåriga, haha. Meeen vi, två 19-åringar, kan ju faktiskt också gå på teater! Man fick inte ta några bilder där inne, så jag har lånat några bilder från google.






Keegan!

Sedan mötte vi upp Victoria och Janina på svenska godisaffären. Efter det åt vi middag på Pinto och sedan åkte vi uppåt för att kika på granen vid Rockefeller och sedan åkte vi hem till Victoria och myste med svenskt godis, brasa och film.









 



Alltså bilturen hem från tåget...... Haha galet. Nu förstår vi varför amerikanarna får panik så fort det kommer lite snö! Jag förstår bara inte varför de inte sätter på vinterdäck?! Nej istället ska man glida runt och knappt komma uppför backar fastän man har gasen i botten. Haha, cray! Men vi överlevde och kom fram till Victoria. ;)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0