MÅNDAG

Och så har ännu en månad i staterna flugit förbi. Imorse efter att jag skjutsat tjejerna till skolan åkte mamman med hunden till veterinären för ena ögat såg inte bra ut igår, det var bättre idag men vi ville ändå kolla upp det. När de kom hem igen visade det sig att hunden hade en infektion och ska ha ögondroppar nu i 10 dagar.

Mamman berättade att veterinären var imponerad att hunden lyckats gå ner 2,5 kg sedan de var där förra gången (då de halverade hundens mat för att hon var "tjock") och mamman ba "ja, jag är så nöjd! Det måste vara att vi kastar så mycket boll med henne och går 10-15 minuter på löpbandet varje dag". Man ba AA VISST. Eller så är det för att hon får inte tillräckligt med mat och hon är typ bara skinn och ben?

Det är jobbigt, sättet de uppfostrar hunden på. Det tycker jag helt klart är det mest jobbiga, men det finns inte mycket jag kan göra. Dock har jag fixat en del förändringar för henne sedan jag kom hit så liiite bättre har det blivit. :) 

Iallafall! Jag har inte gjort så mycket idag. Råkade somna 1,5 h mitt på dagen, hehe. Somnade så sent inatt så det var skönt. När tjejerna kom hem gjorde vi läxor och sedan åkte jag med Jane på karate. När vi kom hem kom hennes "tutor" (svenska ordet är?) och hjälpte henne med läxor en timme. Sedan kom mamman och Anna hem från tennis och vi tände 6 ljus i en varsin Menora, eftersom det är den 6e kvällen av Chanukah. De sjöng/läste några judiska verser och tog dem på både hebreiska och engelska. 
Denna tände jag.




Man låter de stå och låta ljusen brinna ner och slockna av sig själva.

Sedan var det paketöppning (de får några paket varje kväll i åtta kvällar) och de fick min present idag också. Anna är så sjukt petig vad det gäller att få saker och hon visar verkligen om hon inte gillar nåt så jag har haft sån ångest om vad jag skulle köpa, men köpte något jag verkligen trodde hon skulle gilla - och det gjorde hon! Skönt! ;) Jane blir glad för vad hon än får så henne var jag inte orolig över, haha! 
Nya färger till hennes Rainbow loom-kit (när man gör armband, väldigt populärt!)


Målarbok till Jane!

Även jag fick ett litet paket, det var massa småsaker om Chanukah att ha kvar som minne! :)


Efter en sen middag spenderade jag och tjejerna tid på golvet och målade. Jane i sin nya bok hon fick av mig och Anna ritade saker till en läxa hon har. Jane ville även ta några "selfies" med hunden också, så söt!


Såhär blev en bild hon tog, hon skickade den till mig med texten "so cute lol" (alltså typ "så söt haha"). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0