SÖNDAG

Idag på eftermiddagen åkte jag och hämtade upp Sara och Matilda och så åkte vi och åt en sen lunch. Vi hakade sedan på Rebecka och hennes kompisar och gick på bio. Vi såg Frozen och den var bra och riktigt roliga! Se den!





Sedan åkte vi hem mot Sara, men hennes värdfamilj svarade aldrig om vi fick komma hem till henne en stund, så medan vi väntade på svar satt vi kvar i bilen, utanför någon annans hus. Men de kom hem och då körde vi iväg och ställde oss på ett annan ställe, men så kom det en liknande bil som kom till det första huset och vi trodde att de förföljde oss (för vi hade tagit kort på deras juldekoration, men vi vet inte om de såg oss när vi tog korten eller inte). Haha, men det visade sig att det var en annan bil. ;)
Såhär fint var deras hus!

Vi åkte efter en stund hem till Matilda istället och där beställde vi hockeybiljetter till i vår! Haha, det gäller att vara ute i god tid. ;) Den 16 mars åker vi in till city och kikar på Rangers som spelar mot Saras gamla stad i Kalifornien, så det blir speciellt kul för henne!
Matildas granne hade också pyntat så fint så! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0