A NEW HOST FAMILY IS INTERESTED IN YOU

Var hälsad!

Imorse när jag loggade in på min mail hade jag fått en mail om att en ny au pair-familj var intresserad och jag hade även fått ett mail från mamman. Jag gick in på min au pair-sida, läste deras brev och tittade på bilderna. De låter väldigt positiva och glada, de verkar himla trevliga och jag ser fram emot att prata med dem mer. De hade tre barn, en kille på 17 år som börjar college, en dotter på 14 år som jag ibland kan få skjutsa och sen en 7-årig liten flicka från China som är den jag ska passa. De har två hundar och två katter och bor utanför Chicago. De älskar att resa (vilket jag också gör) och lilltjejen dansar och gör även lite andra sportaktiviteter.

Den absolut första familjen som kontaktade mig tackade jag nej till innan vi hann prata något mer. Brevet kändes inte helt hundra, de hade fyra barn i åldern 2-11 år och bodde utanför Chicago (vilket ändå är rätt nice!). Men jag kände att jag helst vill ha barn i skolåldern.
 
Den första familjen jag hade kontakt med, bodde utanför Washington D.C. med två barn, en tjej 10 år och en kille 7 år. De behövde någon som kunde komma i april och då kan jag tyvärr inte. Så de är nu ute ur bilden. Lite tråkigt, för jag gillade dem.

Den andra familjen som jag varit i kontakt med har jag bara haft mailkontakt med än så länge. De är från New York, utanför city. Vi har bestämt vid två olika tillfällen att Skype:a, men båda gångerna har vi varit tvugna att skjuta upp pga. att de var på semester då och fick aldrig tag på någon dator och andra gången satt de fast i trafiken hem från semestern och hann inte hem. De har två kids, en tjej på 7 år och en kille på 9 år och jag skulle gärna prata med dem för att se hur de är i verkligheten och inte bara på papper.
 
Vi får se vad som händer, I´ll keep you guys posted!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0