TISDAG

Igår, tisdag, kom jag hem till huset ungefär 16.20, och var då ensam hemma i fem minuter innan mamman kom hem. Vid 16.45 kom Jane hem med bussen och hängde med mig och mamman. Någon timme senare kom Anna och pappan hem, Anna hade varit och spelat tennis.

Föräldrarna åkte iväg på träning och jag gjorde spagetti med ost (och ketchup för min del) till middag. Efter middagen tittade Jane på tv medan jag och Anna skar upp äppelbitar, satte oss utomhus och pratade om helgen. Anna berättade en del "privata" grejer, det är så kul att hon börjat öppna upp sig för mig riktigt ordentligt nu. :)

Efter pratet tog vi alla tre en promenad till affären för att köpa ett födelsedagskort till Pame som fyller år idag (onsdag)! Haha, jag köpte även en stor cola till henne. Det är lite av en "grej". Hon älskar cola och i Mexico drack hon det varje dag, mest hela tiden. Men här så dricker hennes familj in läsk och in vågar inte köpa hem.

Men när hon och jag är ute köper hon alltid en cola, ibland köper hon en och dricker när vi är hemma hos henne på dagen när vi är ensamma, men då får jag ta med flaskan och kasta hemma hos mig... Hahaha. Jag orkar inte... ;)

Iallafall, nu jäklar ska hon få cola, och nu kan hon i så fall "skylla" på mig! Haha.


HEJDÅ BOSTON

Nu sitter vi på bussen hem mot New York, har åkt buss ca två timmar så har väl åkt hälften nu.
 
Jag underhåller mig med att titta igenom alla bilder och redigerar några. :)
 

BOSTON, DAY THREE

Ännu en dag där vi gått, gått och gått! Vi började med att gå till Public Garden (en park) och sedan vidare ner till där Boston Marathon-mållinjen är. Vi stannade till och tog kort och spelade in filmer, haha. Sedan vandrade vi vidare en bit och kom till Prudential Center där det var som ett shoppingcenter på första plan. Vi handlade på The Body Shop!
 
Efter den svängen gick vi ner på en annan gata, Newbury St, och det var en lång gata med shopping! Vi stannade till på en Converse-butik och sär köpte jag ett par skor! Yay! Vi hann även med att ta "coola" kort vid en nerklottrad vägg, haha. ;) Vi gick inte in i många affärer men det var ett mysigt område att gå i! Åker ni till Boston får ni gå dit och shoppa på den gatan!
 
Sedan gick vi tillönskade till vårt hostel och lämnade grejerna vi handlat och så gick vi ut och åt lunch. Det blev en supergod pizza på California Pizza Kitchen, mums!
 
Efter det gick vi ännu mer, haha. Vi gick nämligen något som heter The Freedom Trial. Man följer en röd linje (mestadels ditlagda tegelstenar men ibland bara en målad röd linje) och så gick man igenom halva stan där det var massa historiska saker. Vi gick även igenom Little Italy, så mysigt! Den var ca 4 km lång, men väl längst ut i norr när vi skulle gå tillbaka så gick vi inte längs linjen utan gick rakt genom stan, så det blev någon kilometer kortare hem.
 
Allt som allt tog det oss fyra timmar!!! Haha, men vi stannade ju på flera ställen för att vila fötterna (skulle haft med oss våra springskor!), bl.a. vid Quincy Market där det var en annan person som uppträdde idag. Där var vi nog en halvtimme iallafall!
 
Vädret har varit helt upp och ner, ena sekunden regnar det och den andra sekunden skiner solen som om ingenting har hänt! Haha, knäppt!
 
Strax efter sju kom vi tillbaka till vårt hostel efter en hel dag med vandring genom Boston. Vi vilade fötterna någon timme innan vi gick ut och åt på kinarestaurang. Haha, vi hade ju en hel del att välja på eftersom vi bor i Chinatown! ;)
 
När vi skulle gå hem hade det börjat regna och det bara öste ner efter någon minut, så vi blev helt blöta!
 
Nu ligger jag i sängen redo för att sova, haha, klockan är strax innan elva. Ska bli sååå skönt att få sova!
 
The Freedom Trail, vi började längst ner vid informationcentret och följde det till norr.
 

BOSTON, DAY TWO

Idag vaknade vi runt åtta. Vi fixade oss i ordning och gick ner och åt frukost. För min det blev det en bagel med nutella och cream cheese och så även apelsinjuice, ganska gott faktiskt! ;) Det fanns en del att välja på men en bagel räckte.
 
Sedan fixade vi till oss en extra gång och så checka vi ut. Vi hade turen stt kunna lämna vårt bagage kvar så vi slapp ha med det på stan hela dagen, underbart!! 
 
Vi började med att gå till Red Sox (baseball) hemmaplan och ta lite kort där. Efter det började vi vår vandring mot downtown Boston haha. Vid en bro såg vi någon form av afrikansk dop eller liknande, riktigt spännande/knäppt/läskigt/intressant. Haha!
 
Vi gick längs vattnet nästan hela tiden och hamnade till slut i nordvästra delen av "ön" som jag kallar downtown Boston haha. Sedan gick vi in i mitten och ut över på östra delen. 
 
Vi hamnade i ett område med lite shopping, restauranger och små stånd, som marknadsplats typ. Riktigt mysigt var det! Men det var mycket folk, så vi tänkte att vi skulle gå ut därifrån mitten och leta någon god restaurang i närheten, men typ allt var stängt!!! Det är ju söndag idag...
 
Så vi gick tillbaka och hamnade på en rolig restaurang som hette Dick's Last Resort, och där gjorde servitörerna konstiga pappershattar och skrev roliga saker på, fast jag och Johanna fick ganska tråkiga texter, men vissa andra fick väldigt roliga. Men mest av allt såg man ju rolig ut i dessa!
 
Efter lite mat i magen gick vi vidare, stannade till och såg en som höll på att trixa med att jonglera och gjorde en timmes show av det, och sedan hamnade vi vid Harbor Walk, alltså som en hamn. Riktigt mysigt och även där var det dansuppvisning, en stod och spela elgitarr och en liten parad gick förbi.
 
Vi fortsatte vandringen, stannade till och köpte glass och satte oss i en liten park. Där tog vi av oss skorna och såg att vi fått solbränna efter dem, haha!
 
Efter en stunds vila fortsatte vi att gå, men då vandrade vi mot Chinatown där vi skulle bo på ett hostel. Vi kom dit, checkade in, laddade telefonerna en stund och sedan gick vi ut för att gå igen, haha. Denna gång skulle vi gå tillbaka till vårt b&b för att hämta väskorna (ca 2 km från hostelet) och såklart stannar vi och tog lite kort då och då. ;)
 
 På väg tillbaka från b&b stannade vi på The Cheesecake Factory för middag och cheesecake till efterrätt. Det var första gången jag var där! Jag åt pasta med champinjoner, sparris, soltorkade tomater och en slags vitlöksröra/vitlökssås. Sååå gott!!!
 
Vi köpte varsin cheesecake men delade på dem så vi fick smaka båda två. En var med citron- och hallonsmak och en var med vit choklad, caramel och pekannötter. Riktigt gott det med, men man var så himla mätt! Orkade ju inte ens äta upp pastan tidigare, haha.
 
Sedan rullade vi hem till vårt hostel och hängde här en stund och nu är klockan snart midnatt och vi ligger i sängen redo för att sova! Ska bli så skönt!!
 
Måste bara säga att detta hostel är kanon, riktigt fräscht, stort och fint! Sängarna är sköna, det är som avspärrat så man får det lite privat mellan sängarna så att man inte ser de andra liksom. Och så är det bra läge också! Kanon! Det är inte samma som jag bodde på förra gången i Boston, men vi hade dock velat bo här men det var fullbokat då.
 
Nu blir det godnatt för mig godmorgon för er. Pusshej!
 
 

BOSTON, DAY ONE

Sådärja, nu är jag i Boston igen! Imorse hämtade jag upp Johanna och sedan skjutsade min värdmamma oss till tågstationen. Vi hade sånt tur att vi fick åka tåget gratis för konduktören glömde att kolla våra biljetter! Haha. Bra start! Väl framme gick vi från Grand central till Penn station och såg bl.a. Empire State Building på nära håll.

I närheten av Penn station gick bussen mot Boston och det tog oss ca 4,5 timmar, utan någon paus. Men jag tyckte det flöt på bra ändå!

Väl framme i Cambridge tog vi tunnelbanan till Harvard där vi mötte upp Johannas kompis Sandra. Vi gick först runt på campus och sedan gick vi runt där i närheten, tittade i några souveniraffärer och åt mexikanskt till middag. Efter middagen åkte Sandra hem och jag och Johanna tog tunnelbana och sedan spårvagn till vårt b&b i Boston. Denna resa åkte jag gratis (igen!) för biljettmaskinen stod öppen så jag kunde bara gå igenom, haha. Det måste ha blivit något trassel med personen innan mig. Men precis när jag gått igenom stängdes den!

Vi checkade in på b&b runt kl 19 och så hängde vi där en stund. Vi fick en karta där mannen i receptionen gick igenom var massa ställen i närheten här låg och så plockade vi på oss lite broschyrer för att få inspiration till vad vi kan göra. Sedan gick vi en liten promenad här i närheten och handlade lite gott som vi tagit med oss till rummet. Jag är ganska trött just nu så det blir nog sängen snart så att man är pigg och glad imorgon! :)


FREDAG KVÄLL

När tjejerna kom hem från camp tog vi en massa roliga kort! Haha, så roligt! ;) Nu har jag en hel del att gå igenom, vet inte hur många det blev. Men ni får se några här nedan iallafall! ;)

Strax efter åtta kom tjejernas moster och kusin. Vi har alla bara suttit och pratat och skojat och busat och haft det bra. Ungefär så som vi har när släkten (på mammas sida) träffas liksom!


FÖRRESTEN

Det är till Boston vi ska åka imorgon! Denna gång blir det en längre vistelse, vi åker hem på tisdag förmiddag. :) Ska bli så skönt att komma bort för en weekend och inte behöva tänka på något annat än att bara chilla och leva livet! ;) Underbart!


FREDAG

Jane åkte till camp idag, woho, så jag var ledig som vanligt mellan ca 8-17!

Vid nio plockade Pame upp mig och så skjutsade vi hennes ungar till camp. De är så hiiiimla söta och charmiga, när de är på bra humör dvs. ;)

När vi lämnat av dem åkte vi till Marshalls för att leta väska till mig, men jag hittade ingen som jag ville ha. Eller jo, en, men det kostade 250 dollar vilket är lite mindre än 1700. Att man alltid ska dras till det dyra... Alla andra väskor kostade runt ju 30 dollar, haha.

Sedan åkte vi och handlade lite matvaror, åkte hem med det och åkte vidare till Best Buy för att fixa något som var fel på Pames telefon. Efter det handlade vi vita t-shirts till Pames ungar för de skulle måla på tröjor och sedan köpte vi med oss varsin macka från Subway och så åkte vi hem till Pame.

Där hängde vi till två och då skjutsade hon hem mig för hon skulle hämta barnen från camp och jag behövde packa inför helgen. Jag fick låna ett större handbagage av henne eftersom jag inte har så stora väskor haha. Så det löste sig perfekt!

Jag slängde in en tvätt och började packa lite, men det mesta jag vill ha med i helgen ligger just nu i torktumlaren. ;)

Annat jag har hittat på idag är att ha bokat en natt på b&b för lördagen, på söndag och måndag natt sover vi på ett vandrarhem. Jag har även varit till banken och satt in min lön som jag fick idag, så nu är jag lite rik igen!

Om en liten stund kommer tjejerna hem och så någon gång idag kommer deras moster och kusin som ska stanna här i helgen. Ska bli kul att träffa dem!

 

Vädret har verkligen skiftat idag. Imorse var det så kallt att jag behövde ha leggings (tänka sig!) men på eftermiddagen var det varmt igen så det blev shorts. Men det är inte alls så fuktigt som det varit de senaste veckorna, vilket är en skön omväxling. :)


TORSDAG KVÄLL

Nu på kvällen plockade Pame och Beatriz upp mig och så åkte vi till Starbucks där de köpte banankaka och sedan åkte vi till 16 handles där jag köpte froyo och Pame cola. Haha, hon är helt galen i cola! Det dricker man tydligen varje dag i Mexico. ;)

Vi satt och snacka en stund men det var så himla kallt ute så efter ett tag satte vi oss i bilen. Sedan skjutsade vi hem Beatriz och sen satt jag och Pame i hennes bil utanför mitt hus och tog igen efter att inte ha setts på en vecka. Åh, kommer sakna henne så mycket när hon flyttar härifrån i mitten av augusti!

När jag kom hem bokade jag bussbiljetter till Boston! Jag och en svensk au pair, Johanna (ej BL), är lediga lördag till tisdag så vi bestämde oss för att ta en tripp till Boston! Jag är egentligen ledig lördag-måndag eftermiddag för att min värdmammas syster och systerdotter är här i helgen.

Men hon sa att jag gärna kunde ta en semesterdag och komma hem på tisdag istället eftersom Johanna var ledig till tisdag, så det sa jag ja till. Hon sa att det löste sig med barnvakt ändå på måndag kväll och tisdag morgon för pappan var hemma. :)


TORSDAG

Idag väckte jag tjejerna och Anna frågade mig om jag kunde göra pannkakor till frukost, vilket jag sa ja till. Precis när jag skulle gå ner och börja säger Jane att hon inte mår bra (som igår, det verkar dock mer som att hon bara är trött) och mamman sa att hon kunde stanna hemma idag, så hon gick och la sig igen.

Jag gjorde i ordning pannkakor till Anna vilket hon verkligen uppskattade, vet inte hur många gånger hon sa tack, haha. Sötisen!

När hon åkt iväg till camp gick jag ner och tittade på tv en stund innan Jane kom ner och spelade spel på datorn. Pappan hade sprungit med hunden på morgonen så jag behövde inte ta en promenad med henne idag.

Jag och Jane har underhållit oss med att äta sallad till lunch och fruktsallad till efterrätt, tittat på film, druckit te och ätit brända mandlar till filmen, lekt med dockhuset och lekt lite med en jordglob, se vilka ställen vi ville åka till och sånt. ;)

Om nån timme kommer Anna hem och vi får se vad vi hittar på då. Jag vet inte riktigt när jag är off eftersom jag spenderat hela dagen med Jane, så jag kommer jobba över 10 timmar om jag jobbar vanlig tid, men samtidigt känns det ju inte som att jag har jobbat, haha.

Iallafall så ska jag försöka träffa Pame ikväll som är hemma från Mexico igen!


YAY


ONSDAG

Idag efter att tjejerna åkt och jag varit ute på promenad med hunden tittade jag på gårdagens avsnitt av PLL och Twisted. Äääälskar dessa två!!! Mest PLL då. Haha.

Vid nio skypade jag med mamma och mormor. Mamma fyller ju år idag! :D Och det var riktigt roligt att äntligen prata med mormor, har ju inte pratat på två månader nu (även om jag fått vykort av henne två gångner). Det verkade som att livet rullade på där hemma. :)

Sedan började jag titta på filmen Forrest Gump, men mitt i den kommer mamman ner och undrar om jag gjorde något speciellt. Nej, svarade jag och hon berättade att Jane inte mådde bra och behövdes hämtas från camp, så hon undrade om jag kunde åka. Självklart sa jag, och så åkte jag iväg. Jag var tvungen att tanka först, men vid halv ett kom jag iväg och det tog ungefär 35 minuter att åka dit. Jag plockade upp henne och så åkte vi hem.

När vi kom hem gjorde jag i ordning fruktsallad och hon tittade på tv någon timme innan hon mådde bra igen, haha. Jag tror hon bara kände sig trött och sa (som hon alltid gör när hon är trött) att hon hade ont i huvud, hals, öron och mage. Men när Anna kom hem ville hon ut och cykla, så pappan tog tjejerna ut för att cykla lite i kvarteret. 

Vid halv sju skulle vi alla gå ut och äta, men när vi kommer utanför dörren säger Jane att hon inte mår bra igen. Så hon och mamman stannar hemma och så drog jag, pappan och Anna till Smokehouse. Jag åt sallad, älskar deras dressing där! Hahaha. Mums!

Sedan åkte vi hem och nu sitter jag nere i källaren och planerar lite inför helgen då jag är långledig! :)

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!

 

TISDAG EFTERMIDDAG/KVÄLL

Idag när tjejerna kom hem från camp lekte vi ute. Jane lekte i sandlådan och jag och Anna kastade boll. Sedan kom vår fyraåriga granne över och lekte med tjejerna. Anna gjorde en fin teckning till mig!

Jag lagade mat medan de lekte för sig själva, föräldrarna åkte iväg precis när jag började laga mat. Idag bestämde Anna maten, hon frågade om jag kunde laga "den där spagettin med champinjoner och tomater, fast med morötter och broccoli istället" (då hon inte gillar champinjoner och tomater). Och så ville hon ha vitlöksbröd, så jag fixade allt! :) Blev då glad att hon ville ha något lite nyttigare till middag.

Tjejerna åt hur mycket som helst till middag, och jag blev bjuden på grannens kalas när hon fyller fem år, haha. Hon fyller dock år i vinter. ;)

Jane sa att "you make one of a kind pasta. And thanks a good thing!" Haha gulle. Och det var första gången de sa tack för att jag lagade mat till dem. Så jag är nöjd!

Efter middagen gick lilltjejen hem med sin pappa som kom och hämtade henne. Hon ville verkligen inte gå hem, sur som bara den blev hon, haha.

På kvällen började det helt plötsligt blixtra, åska och spöregna. Åskvädret var precis över oss, men försvann på kanske 15 minuter. Tjejerna var lite rädda men jag sa att det var lugnt och vi tittade på tv så de lugnade sig lite tack vare det.

Vid halv nio kom föräldrarna hem och tjejerna fick vara uppe till nio idag, och jag satt med dem och tittade på tv fram till nio. Sedan gick jag ner och nu ligger jag i sängen. Sååå skönt. ;)


TISDAG

Idag på förmiddagen träffade jag en svensk tjej, Johanna. Vi drog till Starbucks och tog en smoothie, gott och mycket trevligt! Skönt att prats lite svenska igen! ;)

Sedan drog jag till Pelham för att sägs hejdå till Isabelle över en froyo. Hon flyttar nämligen till NJ på fredag. Vi får se till att träffas i city någon gång sen! :)

Jag var bara med henne någon timme innan jag åkte hem och tog hand om tjejernas tvätt. Jag förstår inte att det kan bli så mycket tvätt på så lite tid!!! Skönt dock att jag endast behöver lägga undan det i deras garderober!

Jag fick även ett vykort av mormor och lillebror idag. Det kom ju perfekt till min namnsdag idag! ;) Tack så mycket!


MUMS

Jag fick svensk dippmix av Johanna och idag vandrade jag till affären och köpte gräddfil och gjorde i ordning en dipp! Lätt topp tre av det godaste jag har ätit de senaste två månaderna, haha.


NYC


LÖR & SÖN

Igår, lördag, kom Johanna till mig med tåget på eftermiddagen. Först såg jag inte henne när hon klev av tåget, så jag trodde att hon inte hade hunnit med det. Men så gick jag mot bilen och då fick jag syn på henne! Wohooo!

Vi åkte hem, lämnade hennes väska och sedan åkte vi till McDonalds och åt cheeseburgare (vår grej) och glass! ;) När vi står och väntar på glassen står vi och pratar och så kommer en tjej fram och frågar om vi var au pairer, på svenska! Haha, så random! :D Hon var också från Sverige och hade varit au pair här förut, men nu pluggade hon. Vi bytte nummer så får väl se om vi träffas snart igen!

Sedan åkte vi hem och hängde där en stund, vi var ju ensamma. Runt sex åkte vi till New Roc City och gick på bio! Vi såg Grown Ups 2, rolig film! Vi åt massa popcorn, mums. Popcorn på bio är bäst!

Sedan åkte vi och handlade choklad, hittade äntligen en god choklad!!! Men den var ju från Tyskland eller från Schweiz eller något sådant. ;)

Sedan åkte vi hem och tittade på bilder och videos från när vi och Carro var på Cypern förra året. Hahaha, så himla roligt!

Idag, söndag, åkte vi in till NYC. Vi strosade runt till bl.a. Times Square, Hudson River Park och tillslut gick vi tillbaka till Bryant Park. En trevlig vandring, men nu är vi trötta i fötterna!!

En riktigt trevlig helg med härliga Johanna! Jag är så nöjd, haha! :)


MESSY

Jahapp, så familjen åkte precis iväg för att fira några som varit gifta i 50 år. Såhär lämnade de huset! Haha, suck... Jag städade undan för Johanna kommer ju hit idag, så ville ju inte visa upp detta, även om hon kommer se det här på bloggen sen. ;)


FREDAG KVÄLL

Igår när tjejerna kom hem från camp hade mamman kommit hem från CA och överraskade dem! Hon hade kunnat tagit ett tidigare flyg hem, så tjejerna var glada! Efter middagen (fryspizza...) gick jag och Anna ner i källaren och hade först en liten spakväll typ, haha. Jag skulle måla mina naglar, men Anna hjälpte till och tog bort mitt gamla nagellack.

Hon gick verkligen all in, jag var tvungen att skriva på papper och grejer innan jag kunde få måla mina ena naglar, haha!

Efter att jag var klar lyssnade vi på musik, vi såg videorna och dansade och sjöng till! Härligt att bara vara riktigt fjollig ibland. ;)

Vid åtta började en ny film på Disney Channel som tjejerna och mamman skulle titta på. Jag såg tjugo minuter innan jag gick iväg till Carvels, där jag skulle möta Franzi och Beatriz (hon heter Beatriz Adriana, men vill helst bli kallad Beatriz) för att äta glass.

Franzi kom strax efter mig och vi väntade en stund ute men gick sedan in och köpte glass i väntan på Beatriz. Hon kom sedan med två tjejer från Tyskland. Skoj att träffa lite fler folk!

Vi hängde ute någon timme i värmen innan vi åkte till Beatriz. Då åkte de två tyska tjejerna hem men jag och Franzi följde med in och vi tittade på filmen In Time. Både jag och Franzi somnade, hehe oups!

Strax innan tolv skjutsade Franzi hem mig och jag möttes av min tvätt jag bara kastat på sängen tidigare idag efter att jag tvättat. Så det var bara att lägga undan allt i garderoben och sedan kunde jag äntligen sova.

 

 


GRATTIS LINNÉA PÅ 20-ÅRSDAGEN!

Hej Linnéa.
Grattis på födelsedagen!!!!!!! Stor tjej nu!

Du är en fantastisk människa och tycker om dig så himla mycket.
Vi har varit vänner länge; vi har haft våra "ups and downs"
men vad som än händer i framtiden kommer jag alltid, alltid att bry mig om dig.

Min fina älskling, jag önskar dig en toppenkväll (vad som är kvar av den)
och jag skickar en stoooooor kram via tanken. ;)

Puss och kram, du är bäst!!!

I love you to the moon and back.

Här får du några bilder från Florida, enjoy!
 
 

FREDAG!

Imorse behövde jag inte väcka Jane för hon sov hos pappan, så jag fick en kvarts extra sovmorgon, woho. ;)

Efter att hon åkt till camp tog pappan ut hunden på promenad, så jag tittade på tv någon timme innan jag åkte till Pelham för bagelfrukost med andra au pairer hos vår counselor.

Där träffade jag en svensk tjej som kom igår, så awesome att få prata lite svenska, haha. Jag umgås ju bara med folk från andra länder. Jag skjutsade hem henne sen för hon bor också i New Rochelle, riktigt trevlig tjej från Dalarna! :)

När jag kom hem gick jag in på banken här och fixade bankkort. Jag har inte tagit tag i det ännu då jag får min lön i cash. Har tänk skaffa bankkort några veckor nu men det har aldrig blivit av. Men det gick så bra, gratis och allt eftersom jag ska plugga lite här, så jag går under student. Kanon! ;)

Jag ska nog gå tillbaka och sätta in pengar på kortet snart, man kunde göra det i bankomaten så det är ju bra!


E&J NIGHT

Idag var det bara Jane som kom med bussen hem vid fem, för Anna är på utflykt med campet där de ska sova över. Och mamman är i CA och pappan var i city, så jag och Jane var ensamma ikväll.

Vi tittade mest på tv och hade det mysigt. Vi åt spagetti med ost till middag och hon gjorde en fruktsallad helt själv att äta efter middagen.

Jag tappade räkningen på hur många gånger hon sa "jag älskar dig" under kvällen, min lilla sötnos!

Hon gick upp vid åtta och gjorde sig i ordning för sägen och tjugo över var allt klart. Hon sa då att jag var världens bästa au pair! :) Vi kröp ner tillsammans och jag var sååå nära på att somna jag också, haha. Så galet skönt. Det blir nog en tidig kväll för mig. ;)

 


FROYO OCH FILM!

Gick och köpte froyo mitt i filmen jag tittade på, tur den var på DVR så jag kunde pausa bara. Jag köpte en regular men de gjorde fel så jag fick en large, för samma pris. Hehe yay!


OH YES, IT DOES. DÄRFÖR JAG DRAGIT MIG TILL KÄLLAREN NU.


HAHA

Jag bad min värdpappa köpa hem champinjoner när han handlade. Och det gjorde han! Färdigskivade! Haha, en äkta (lat) amerikan... ;)

Jag stekte på några skivor med salt, pepprar och massvis med vitlök. Har för tillfället blivit riktigt förälskad i vitlök, bästa jag vet typ! Hahaha. Detta + lite ost blandade jag ihop med gårdagens spagetti. Stekte ett tortillabröd med ost i på eftervärmen och fick en smaskig måltid idag igen.

Det känns som att jag äter mycket liknande maträtter men det är bara för att det är endast jag som vill ha, så då när de köper hem alla dessa stora förpackningar måste jag ju äta det, onödigt att slänga efter några dagar ju!


DUMT ATT KLAGA, MEN JAG SMÄLTER BORT

För två timmar sedan kom Pame och plockade upp mig. Hon behövde tanka bilen innan hon åkte till flygplatsen, hon åker hem till Mexico i fem dagar för hennes systers bröllop. Så jag följde med henne och tankade och sa hejdå.

Annars idag har jag bara tagit det lugnt. Tjejerna är på camp och hunden är rastad. Jag har varit inne fram till nyss, gick precis ut och satte mig i skuggan. Svettas nästan redan! Man orkar inte göra något dagar som dessa, man känner sig helt utmattad pga värmen.


SVAR TILL MAMMA

Jajamen, jag bilden på getingen med min telefon. Jag låg bredvid i gräset när hen surrade runt där. Du får ta och skaffa en iPhone!


S'MORES

Jag provade S'mores nu ikväll, första gången jag ätit det. Det blev dock inte vid en lägereld, utan jag dem i mikron. Men gott var det! Så det ska jag göra flera gånger. :)


ONSDAG

Idag efter att tjejerna åk till camp, jag rastat hunden och ätit frukost tittade jag på tv en stund innan jag gick ut för att ta en promenad. Jag började med att gå några minuter, sedan sprang jag ca 10 minuter men efter det gick jag resten av 45 minuterna.

Sjuuuukt jobbigt, det var ju stekande sol med 30 grader. Var så himla svettig när jag kom hem igen. Men det var skönt att svettas och känna blodsmak i munnen. Jag drack en halv liter vatten på ungefär 20 sekunder när jag kom hem, haha.

Jag duschade och åkte sedan till Subway och köpte en tonfiskmacka, mums! Jag åkte hem och åt den, sedan fixade jag med tjejernas tvätt. Efter det satt jag och tittade på tv och kollade runt på lite lägenheter i NYC åt mamma, men Pame kom mitt i det så hann inte se så många, ska fortsätta senare!

När Pame kom gick vi ut, jag satte mig i skuggan och hon i solen, för helt plötsligt kom hon på att hon ville ha lite färg till sin systers bröllop på lördag, haha!

Hon åkte hem vid halv fem och tjejerna kom hem kvart i fem. De tittade på tv och jag fixade middag till mig och Anna. Spagetti med lite ost (och stekta körsbärstomater med salt, peppar och vitlök till mig) och så gjorde vi vitlöksbröd. Anna älskar det! Jane gjorde sin ena jordnötssmörsmacka och åt som middag.

Annars har vi mest bara hängt. Jane har tittat på tv och jag och Anna tittade på olika låtars musikvideos.

Nu har de gått och lagt sig och jag tittar på tv. :) Honey Boo Boo, hahaha!


HELLO LITTLE BUDDY


SWAG


TISDAG

Idag efter att tjejerna åkt till camp imorse tittade jag på tv en stund och åt frukost, sedan vid nio gick jag ut och solade. Låg i solen en timme innan jag flyttade till skuggan, nästan dränkt i svett, haha. Så jäkla varmt!!!

Runt elva kom Pame och plockade upp mig och så åkte vi och shoppade någon timme. Pame behövde handla badbyxor till sin pappa som hon ska ha med hem på torsdag (hon åker hem 5 dagar för att gå på bröllop). Jag kom även hem men en väst från Charlotte Russe och några halsband/armband från Forever 21. :)


SVENSKA PANNKAKOR

Igår gjorde jag svenska pannkakor till middag. Så himla gott! Anna provade en och tyckte det var gott, och Jane ville inte ha. Men mins värdföräldrar (som aldrig äter med oss) kom till bordet och ville smaka, och de älskade det! Haha, så nästa gång ska jag göra dubbel sats.

Mamman tyckte det var ballt att jag gjort det från grunden (haha såklart?!) eftersom här har de ofta färdiga pulverpåsar som man tillsätter typ mjölk och ägg tror jag. Men pannkakor är världens enklaste och så fantastiskt gott!

Jag saknar dock sylten vi har hemma. Vi hade någon fransk sylt men den var väldigt söt! Så jag tog en lite glassklick istället. :)


SVENSKA PANNKAKOR

Igår gjorde jag svenska pannkakor till middag. Så himla gott! Anna provade en och tyckte det var gott, och Jane ville inte ha. Men mins värdföräldrar (som aldrig äter med oss) kom till bordet och ville smaka, och de älskade det! Haha, så nästa gång ska jag göra dubbel sats.

Mamman tyckte det var ballt att jag gjort det från grunden (haha såklart?!) eftersom här har de ofta färdiga pulverpåsar som man tillsätter typ mjölk och ägg tror jag. Men pannkakor är världens enklaste och så fantastiskt gott!

Jag saknar dock sylten vi har hemma. Vi hade någon fransk sylt men den var väldigt söt! Så jag tog en lite glassklick istället. :)


HAHA, PÅ CYKEL...


OH MY.

Alltså, hur galet varmt kommer det vara i veckan?! Och luftfuktighet på 65 procent just nu. Jag tror jag dör!
 

BRUNCH KL 8?

 

SÖNDAG

Mamma, gårdagen slutade dramatiskt för att vi var ute och åkte bil och höll på att smälla in i en annan bil, men båda hann bromsa så vi nuddade inte varandra, men det var riktigt nära! Men allt gick bra, som tur var! Jag körde och blev riktigt chockad. Det var en knasig korsning men det var jag som gjorde fel
 
Iallafall. Idag har varit en riktig chilldag. Jag har varit ganska seg så när Pame kom över på förmiddagen tittade vi bara på filmer. Vid sex åkte vi ut och käkade middag. Det blev förrätt (sallad/soppa) och till huvudrätt blev det ribs med pommes/bakad potatis. Mums!!!
 
Sedan åkte vi hem, gick till Starbucks och väntade på Franzi som mötte upp oss där. Vi hängde ett tag innan jag gick hem. Vädret har varit riktigt varmt, så det gick knappt att vara ute på dagen pga fukten, så det passade bra med film-maraton!
 

LÖRDAG KVÄLL

Igår sen eftermiddag åkte jag till Pelham och hängde med Isabelle. Vi åt froyo och pratade massor om att hon är i rematch nu, alltså att hon ska byta värdfamilj.

Sedan åkte vi tillbaka till New Rochelle, åt en pizzabit och åkte hem. Två minuter efter att vi kommit hem kom Franzi hit. Vi hängde en stund och sedan kom även Pame hit och vi tittade på tv. En trevlig kväll som fick en dramatiskt slut, men nu är allt som det ska vara. :)


LÖRDAGSNÖJE


LÖRDAG MORGON

Imorse vaknade jag och Pame strax innan nio. Vi gick upp, Pame gjorde tortillabrödgrejen till frukost och jag matade och rastade hunden medan. Till efterrätt åt vi glass, hahaha. Härlig lördagsfrukost ;)

Sedan åkte Pame hem och jag fixade med tvätten. Tjejerna hade lite tvätt som skulle hängas in plus att jag fixade i ordning deras garderober som var kaos.

Sedan fixade jag med min egna tvätt och nu tittar jag på Ensam hemma. Nästan så att man längtar till jul. ;)

Mitt wifi har varit knas sedan igår, riktigt irriterande! Det var tydligen störningar hos bolaget så det var inte bara i vårt hus. Hoppas det löser sig snart! Internet funkar några minuter, sen försvinner det, sen funkar det osv. Så segt.


FREDAG

Idag fick jag sovmorgon till klockan sju, sedan skulle jag gå upp och väcka tjejerna men det hade föräldrarna redan börjat med. Så jag ställde fram frukost till dem och väntade på att de skulle komma ner. Vi åt frukost och de åkte sedan iväg till camp. Sedan var jag ledig, för pappan tog hunden på promenad idag.
 
Jag gick ner på mitt rum och tittade på GOT och bara väntade på att föräldrarna skulle åka hemifrån, haha. Vid tolv gick jag upp och tittade på tv. Vid halv två åkte föräldrarna och jag var ensam hemma!
 
Jag gick till affären och handlade tortillabröd så jag kunde göra den lunchen Pame bjöd på häromdagen med champinjoner och ost o tortillabröd. Jag köpte även avokado så jag kunde göra guacamole! Mums!
 
Jag gjorde detta till lunch och sedan började jag fixa med kött och sallad till kvällens middag. Jag gjorde även i ordning vitlökssmör.
 
Sedan duschade jag och satte mig utomhus. Jag tog ett glas vitt till maten och så tog jag ett till när jag läste utomhus i en tidning om PLL jag köpte. ;) Riktigt nice!
 
Vid sex kom Franzi och vi åt nachos och guacamole och bara hängde. Runt halv nio kom Pame och vi gjorde då i ordning maten. Grillat kött, majskolv, champinjoner, sallad och vitlöksbröd! Perfekt!
 
Haha, kändes lite knas att stå och grills o mörkret, plus att det regnade. Men allt blev riktigt gott!
 
Sedan åt vi och pratade om allt och ingenting. Underbara tjejer! Vid 23 åkte Franzi hem och jag och Pame gick ner och tittar på film, The Dark Knight Rises. Klockan är nu tjugo i två och efter filmen ska vi sova. Eller, jag ska det iaf. ;)
 
Tycker det är ganska roligt att jag från Sverige tycker det är varmt och Pame från Mexiko tycker det är kallt, haha. Hon fick låna mormors sockor!
 
 
 

TORSDAG

Igår, torsdag, efter att fått iväg tjejerna till camp och varit ute med hunden, kom Pame hem till mig. Jag fixade brunch till oss, hon ville smaka det jag åt till middag i onsdags, spagetti med champinjoner och tomater. Hon älskade det!

Runt elva drog vi till Cross County Shopping Center för Pame behövde byta storlek på några kläder på H&M. Vi gick till några andra affärer också och jag kom hem en bh och två nagellack. :)

Efter detta åkte vi till en mataffär och handlade kött, grönsaker, kakor och vin till vår middag ikväll. Jag är ju ensam hemma från och med i eftermiddag!

Sedan plockade vi upp hennes ungar från camp och åkte hem. Hon släppte av mig hos mig och jag hängde med hunden två timmar innan ungarna kom hem. De var trötta så det blev mest att titta på tv. Jag kokade spagetti till mig och värmde upp min köttfärssås, som jag fryste ner förut när jag gjorde den. Mmm, riktigt gott!

Kvällen var riktigt jobbig. Jag hade ont i huvudet, mamman sa att hon skulle komma hem vid nio så tjejerna fick vara uppe till dess (de brukar gå och lägga sig 20.15-20.30) och pappan var borta på middag. Men mamman ringde hem och sa att hon skulle bli sen, så tjejerna skulle börja göra sig i ordning för sängen klockan nio så skulle mamman komma in i rummet och säga godnatt när hon kom hem.

Tjejerna började bråka om någon tröja, Jane sprang ner för trappan men halkade och slog i rumpan, hon var alldeles för trött och började gråta. Jag tog upp henne till sängen och hon somnade nog på en sekund.

Vid halv tio gick jag ner till min säng och somnade på en gång. Inte alls kul att ta hand om två övertrötta barn som blivit lovade att bli nattade av sin mamma, med huvudvärk. Men jag överlevde. ;)






FRYSTA VINDRUVOR, MUMS!


MIN GODA MIDDAG

Blev inspirerad att göra nåt med färska champinjoner efter att ha ätit hos Pame idag så jag sprang in i affären och köpte några. Det blev en enkel men supergod rätt! Jag hade på lite salt, peppar och färsk vitlök på champinjonerna och tomaterna som jag stekte.

Jag blandade även i lite ost i spagettin för att jag var så sugen på ost. ;) Ungarna åt bara spagetti med ost, en lite färskare Mac&Cheese liksom, haha.


LUNCH

Idag bjöd Pame på en god, mexikansk lunch. Först stekte hon champinjoner, sedan la och de plus ost i tortillabröd och stekte lätt så att osten smälte. Så himla gott och enkelt! Mums!


YOU ARE AS BEAUTIFUL AS THIS FLOWER


TISDAG KVÄLL

När ungarna gick och la sig strax efter åkte försvann jag ner i källaren för att titta på det nya avsnittet av PLL. Älskar att vi har så att man kan spela in varje avsnitt, för nu missade jag de första 10 minuterna men det gjorde inget eftersom det hade spelats in!

Och jag har kommit på att alltid börja titta 10-15 minuter efter det har börjat, för då är det precis lagom så att jag kan spola förbi alla reklamer utan att jag kommer ikapp men realtiden på programmet. Awesome! ;)

Strax efter nio ringer Pame och säger att hon och Franzi är utanför mitt hus, haha. De var ute på promenad och jag gick ut och hängde med dem. Efter någon halvtimme började det helt plötsligt att blixtra och dundra och strax därefter öppnade himlen sig och regnet öste ner.

Så jag tog bilen och skjutsade hem dem till Pame. Riktigt läskigt att köra i mörker och spöregn! Men jag tog det lugnt och vi alla lever fortfarande, haha.


TISDAG

Idag efter morgonens jobb gick jag till Pame och åkte med henne och lämnade hennes ungar på camp. Sedan åkte vi och handlade och efter det hämtade vi några papper Pame behöver. Hon ska på bröllop i Mexico nästa vecka och då behöver hon ha ett visst papper påskrivet när hon ska tillbaka till USA.

Sedan kom Franzi och vi drog och åt en lätt lunch på den mexikanska restaurangen här. Gott gott!

Sedan åkte Franzi hem igen och jag och Pame åkte och plockade upp hennes ungar från camp. Vi åkte hem till dem, fixade frukt och åkte sedan till parken bakom mitt hus för picknick och lek. Vi han bara vara där någon halvtimme innan det fina vädret förvandlades till regn. :(

Då åkte de hem och jag drog till mig. Idag var det bara Jane som kom hem från bussen, för Anna hade någon uppvisning på camp för föräldrarna vid halv sju. Så jag gjorde i ordning en god sallad till mig till middag och Jane ville ha fryspizza.

Nu tittar vi på tv och bara tar det lugnt. Jag kan inte säga nog att jag älskar verkligen mitt schema just nu!!! Njuter medan dessa långa lediga dagar varar. Om några veckor blir det lite mindre ledigt, kanske 9-15 eller något sådant. Men det är ju helt okej det med! ;)


DAGENS FÄRGGLADA OUTFIT


MÅNDAG

Idag efter att tjejerna åk till camp och jag varit ute med hunden gick jag till Pame och hängde där en stund. Sedan tog vi en promenad och tillslut hamnade vi på Starbucks, haha.

Vi hängde där en stund innan vi gick hem till henne, hämtade bilen och åkte och hämtade hennes barn från camp.

Så otroligt söta, tjejen fyller 6 år på fredag och killen är en fyraårig charmör. ;) Han sa att det bästa på hela dagen var att få träffa mig (haha, vi har bara träffats en gång tidigare) för att jag var så rolig. Hela bilresan hem skrattade de! Härligt med glada och nöjda barn!

Pame släppte av mig hemma och jag duschade och åkte sedan med mamman för att titta på när Anna spelade tennis. Jag hann se ett tag men sedan ville Jane leka i lekparken bredvid så då gick jag dit med henne. Men så kom mamman och tog med Jane hem så jag kunde se sista delen av Annas match. Det var en jämn match men hon förlorade tyvärr.

Men Gud så varmt det måste ha varit! Det var utomhus, solen sken och man blev nästan svettig bara av att sitta där.

Sedan åkte i hem, åt middag, tittade på tv och nu ligger jag i sängen och ska titta på GOT. :)


MYSPYS

Nu på eftermiddagen åkte jag med mamman och tjejerna till mammans kompis som precis fått barn. En riktigt söt liten kille!

De bor ca 15 minuter ifrån oss, på Upper Manhattan. Mamman och Anna hade gjort vegetarisk lasagne här hemma som vi tog med, och även sallad och lite bär. Och ni anar inte hur gott det var med "riktig" mat! ;) Och den vegetariska lasagnen var riktigt god faktiskt! Det smakade lite mer paj-aktigt typ!

Men det bästa var ju såklart att gosa med lillkillen som blev tre veckor gammal idag. Hans pappor och min värdmamma tyckte jag var en naturbegåvning, haha.

 


SÖTISAR


SÅ HIMLA VARMT OCH FUKTIGT!!!


LÖRDAG

Igår, lördag, åkte jag med familjen till deras vänner i Connecticut. De hade ett stooort hus med en härlig pool och bubbelpool. När vi kom dit vid 11 var de inte hemma, så vi hängde vid poolen någon timme innan de kom hem. På eftermiddagen kom även en annan kvinna med sina två fyraåringar, så söta tjejer!

Det var en riktigt härlig dag med 31-32 grader hela dagen och jag njöt riktigt ordentligt! Så himla underbart.

Vi åkte hem vid sex, stannade på vägen och köpte kölhalas och så rullade vi hem. En timme senare var vi hemma, jag duschade och såg hur mycket färg jag fått idag! Sedan åkte jag hem till Franzi för att titta på film och bara hänga. Hon är riktigt skön att hänga med! :)


USCH!

Sååå, igår strax innan jag skulle sova fick jag syn på en spindel i mitt rum OCH något annat (större) äckligt kryp!

Jag tog mitt täcke och kuddar och flyttade ut till soffan och sov där istället, mes som jag är!

Imorse var spindeln fortfarande kvar i hörnet men det andra krypet försvann igår och jag vet inte var det är nu... Jag berättade detta för min värdmamma som mobbade mig :( hahaha!

Hon sa att det andra krypet kallades creepy crawler och var ganska vanligt på sommaren, och de är inte farliga eller vill ha något med människor att göra, men ändå!!!

Hon sa att den är troligtvis borta sedan länge nu, men spindeln är kvar och den fick min värdpappa ta hand om, haha.


WOHO!


FREDAG

Tjejerna var hemma från camp idag, och nåda föräldrar var hemma, så jag har bara passat barnen mellan 9-11 idag. Och första timmen var det bara Anna, för Jane sov fortfarande haha. Den lilla sömntutan! När hon vaknade satt vi ute en stund och njöt av värmen. Sedan gjorde Anna pannkakor till brunch och jag dekorerade min som på bilden nedan. Så gott!

Klockan 13 skulle hela familjen på bio så jag följde med, vi såg Despicable Me 2. Den var bra! Jag såg första filmen igår med tjejerna så jag kunde följa med idag. ;) Och titta på bilden nere på hur stor läsk och popcorn min värdmamma köpte! Vi två skulle dela på det, men Anna hjälpte oss med popcornen och drickan fick vi slänga halva haha.

Sedan åkte vi hem och jag satte mig ute och läste i 32 graders värme! Galet! Men riktigt skönt att vara ute en stund när vårt hus är iskallt. Jävla ac ;)

Nu är barnen och pappan med hans mamma och äter ute och mamman är och tränar så jag är själv hemma. Jag tog en PW till affären lite lägre bort och köpte glass. Vi har jordgubbar och blåbär hemma så ska blanda med det! Mums! Har precis ätit köttbullar till middag och nu ska jag görs i ordning efterrätt och titta på Game of Thrones.

Friday night, party hard!!! Haha nej men det är skönt att bara ta det lugnt också och inte ha planer hela tiden. Fast denna vecka har jag knappt gjort något annat än att chilla, men men. ;)




FYRVERKERIER

Mitt i filmen höll några grannar på att skjuta raketer så vi passade och sprang ut för att titta. Skoja att ändå ha fått lite av 4th of July-känsla!

På kvällen visades det även fyrverkerier från NYC, riktigt häftigt! Lite tråkigt att jag inte kunde vara där och se i verkligheten, men soffläge var helt okej det med!


MIDDAG

Familjen hade inte gjort några speciella planer för idag, så jag och tjejerna åt köttbullar till middag medan föräldrarna var iväg och tränade. Medan jag fixade med potatis och spagetti tittade tjejerna på tv. Och de gillade maten! Vi gjorde även vitlöksbröd, Anna ville ha det. ;)

De har inte kommit hem ännu så nu ska vi sätta på en film och ha filmkväll. Mys! :)


MUMS

Idag är det Independence Day här i USA, så då passade jag på att göra svenska köttbullar, haha.


HAPPY 4TH OF JULY

 

ONSDAG KVÄLL

Planen var att möta upp Franzi i en park för att äta tårta och kakor. Men på väg dit började det spöregna så jag och Pame åkte till Franzis hus och mötte upp henne. Först stannade vi till vid ett ställe för att äta froyo, sedan drog vi till downtown New Rochelle och tänkte gå på bio, men det gick inga bra filmer. Så vi bestämde oss för att spela "Glow in the dark mini golf".

Det var kul i början, men eftersom man inte fick något papper att skriva ner poäng eller så på (man spelade för SKOJS SKULL?!) så spårade det lite och vi tog mest bilder istället, haha.

Vi avslutade och gick upp en våning och åkte uppskjutet! Vi såg ett upptänt New Rochelle och vi fick även se fyrverkerier, riktigt nice!

Sedan tog vi bilarna till en park vid vattnet där man kunde se fyrverkerier från New York, men den var stängd så där kunde vi inte stanna tyvärr...

Vi åkte till ett Subway och köpte kakor och satt och snackade en stund innan vi åkte hem. Jag hade en riktigt rolig kväll och det tror jag Pame och Franzi också hade! :)


ONSDAG

Imorse väckte jag tjejerna klockan sju och så fixade de sig i ordning och åt frukost. Vid 7.50 kom bussen och plockade upp dem och jag tog hunden för en promenad.

När jag kom hem åt jag kokta ägg med kaviar, så himla gott!!

Sedan tittade jag på gårdagens avsnitt av PLL och Twisted, som jag missade igår. Jag frågade Pame om vi skulle käka lunch tillsammans men hon ville spara pengar så det blev froyo istället. Jag valde nutellasmak, riktigt gott!

Vi åkte hem till mig och hängde här till strax innan två då hon åkte hem för att jobba. Jag duschade och nu tittar jag på Game of Thrones. Tjejerna kommer hem runt fem och kommer vara hemma någon timme innan de och pappan åker till en kompis på BBQ, så jag slutar tidigt idag!

Riktigt jobbigt att "jobba" två hela timmar idag, livet som au pair är just nu så hard work. ;)

Ikväll ska vi fira Franzi som fyller 20 år, men vet ännu inte riktigt vad vi ska göra. Det beror på vädret!


TISDAG

Hej!

Det blev spagetti och köttfärssås till middag också. Och jag gjorde även vitlöksbröd. Riktigt gott!

Men det bästa var att tjejerna älskade det! Anna är riktigt, riktigt kräsen när det kommer till mat. Hon har ett par rätter hon alltid äter och allt måste vara exakt perfekt, annars får man höra! Haha. Och jag vet att hon inte gillar varket ketchup eller tomat, så jag sa åt henne att bara smaka lite på sidan om, för min skull.

Och så säger hon "Emma, vet du vad? Det var riktigt gott! Kan jag få mer?". Det var stort att komma från henne, så det gjorde mig glad! Hon älskade även vitlöksbrödet jag gjorde, hon visste inte att man kunde göra så, haha. Även Jane tyckte det var otroligt gott, men hon är inte lika kräsen. ;)

Vid halv nio kom föräldrarna hem från sin workout så då plockade Pame upp mig och så åkte vi till Starbucks och mötte upp Franzi och tre av hennes kompisar. Men de skulle gå, så då gick jag, Pame och Franzi till CVS och kikade runt där en stund innan vi åkte hem.

Jag började titta på serien Game of Thrones igår, så nu ska jag titta på de två sista avsnitten av säsong ett. Det är bara tio avsnitt, men varje är en timme långt. Jag har lite för mycket fritid... Haha.

MUMS!

Idag blir det spagetti och köttfärssås till lunch! Säkert till middag också ;)


FÖRSTA JULI

Vi trotsade regnet och alla varningar och tog oss till Marshalls för lite shopping. Pame och Franzi plockade upp mig och vi hade skoj!

Jag fick med mig strumpor och en sportbh hem, haha. The basics! Sedan åkte Franzi hem och jag och Pame åkte till Starbucks en stund. Jag provade en ny frappe och den var helt okej god.

När jag kom hem Skypeade jag med Linnéa och sedan med Johanna BL. Så kul att prata med dem båda! Och sjukt att om en vecka flyttar Johanna också till USA, till Connecticut, ca 25 minuter ifrån mig!

När tjejerna kom hem vid fem la jag och Anna in tvätt i hennes och även i Janes garderob, sedan lekte Jane med Barbies och Anna ritade.

Snart är det dags för middag. Får se vad tjejerna vill ha idag.


TELEFONEN BÖRJADE PLÖTSLIGT ATT TJUTA


SÖNDAG

Igår drog jag in till city för att titta på Prideparaden med Karina och hennes kompis Maria. Det var så kul att de alla drag queens och alla andra som verkligen gick all in! Vi dansade, folk jublade och hade en rolig stund!

Vi gick längs paraden några timmar innan vi bestämde oss för att käka något. Det blev hamburgare på Five Guys vid Times Square. Tror det var den godaste burgaren jag någonsin ätit! Eller så kanske det berodde på att jag inte ätit något på 7-8 timmar, haha.

Sedan tog jag tåget hem mot New Rochelle men jag hoppade av två stationer tidigare, vid Mt Vernon. Därifrån tog jag taxi till ett mall och mötte upp Pame, Franzi och Beatriz som hade varit där några timmar. Vi gick i ett par affärer innan de började stänga vid åtta, och då åkte vi hem till Bestriz. Hennes familj skulle komma hem från semestern senare på kvällen.

Där hade vi så himla kul! Var längesen jag skrattade så mycket och så länge, haha!

Det brast för mig och Franzi (från Tyskland) när Beatriz (från Mexico) började plocka ur disken ur diskmaskinen men den såg inte ren ut. Det visade sig att hon inte haft i någon kapsel eller liknande utan hade bara startat den! Hahaha. Vi visade henne hur man gjorde och startade den igen.

Men efter några minuter började vatten rinna ut under?! Tydligen hade det hänt första gången hon gjorde det också, haha. Så fram med mopp och handdukar!! Åh herregud, det var så himla kul.

Det brast även när Pame frågade oss om vi hade hällt i vatten i diskmaskinen när vi la in kapseln med tvål? Hahaha. Tydligen använder de inte diskmaskin i Mexico.

Och som bilden visar så kan man inte vara social hela tiden när man har en iPhone. ;)


RSS 2.0