FREDAG

Tjejerna var hemma från camp idag, och nåda föräldrar var hemma, så jag har bara passat barnen mellan 9-11 idag. Och första timmen var det bara Anna, för Jane sov fortfarande haha. Den lilla sömntutan! När hon vaknade satt vi ute en stund och njöt av värmen. Sedan gjorde Anna pannkakor till brunch och jag dekorerade min som på bilden nedan. Så gott!

Klockan 13 skulle hela familjen på bio så jag följde med, vi såg Despicable Me 2. Den var bra! Jag såg första filmen igår med tjejerna så jag kunde följa med idag. ;) Och titta på bilden nere på hur stor läsk och popcorn min värdmamma köpte! Vi två skulle dela på det, men Anna hjälpte oss med popcornen och drickan fick vi slänga halva haha.

Sedan åkte vi hem och jag satte mig ute och läste i 32 graders värme! Galet! Men riktigt skönt att vara ute en stund när vårt hus är iskallt. Jävla ac ;)

Nu är barnen och pappan med hans mamma och äter ute och mamman är och tränar så jag är själv hemma. Jag tog en PW till affären lite lägre bort och köpte glass. Vi har jordgubbar och blåbär hemma så ska blanda med det! Mums! Har precis ätit köttbullar till middag och nu ska jag görs i ordning efterrätt och titta på Game of Thrones.

Friday night, party hard!!! Haha nej men det är skönt att bara ta det lugnt också och inte ha planer hela tiden. Fast denna vecka har jag knappt gjort något annat än att chilla, men men. ;)




Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad bra att du tar det lite lungt också, bra att ha lite tråkigt för då blir det ännu roligare när man har roligt:) Ibland tror jag att jag är Nalle Puh för att jag kommer med så bra tips precis som han brukar göra! Vad brun du har blivit, jättefina bilder min fina Emma, saknar dig och våra skratt.

2013-07-06 @ 09:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0