BILDER FRÅN BOSTON!

Hej. Nu har jag äntligen tagit tag i alla dessa bilder. Otroligt många, men har valt ut några att visa!

Bussens slutstation var någonstans i Camebridge, så vi tog tunnelbanan och åkte till Harvard när vi ändå var i närheten! Mysigt campus men inga snygga killar någonstans som vi hoppats, haha. 


Vi vandrade även runt utanför campus och gick i några affärer. Sedan tog vi tunnelbanan till North Station i Boston där vi checkade in på vårt vandrarhem i närheten och sedan vandrade vi runt i Boston.


Det blev även paus för middag på en mysig och trevlig restaurang. Mums!


När vi gått förbi China Town hamnade vi i en park.


Ungefär en minut efter denna bild togs blev vi erbjudna att röka på. "Nej tack" sa vi och fnittrade därifrån. Haha, någon kom bara fram till oss helt plötsligt. Galet.

Vi började vandra hemåt och såg så många fina trappuppgångar. Bilden ger ingen rättvisa! Men det var även så himla fint inne, fina, stora trappor, som på film! Haha, jaaa lite stalkervarning där va. ;)


Söndag och nya tag! Vi var först upp av alla de andra 6 tjejerna. Vi åt en snabb frukost, checkade ut och började vandra mot vattnet. Vi gick över en bro för att kunna se "Boston Skyline" vilket vi tillslut fick. Denna stad ligger ju himla fint till, omringat av vatten! Sedan vandrade vi tillbaka på en annan bro och hamnade på andra sidan av stan.

 
Vi stannade till för en god fika. Och vi såg flera gånger denna buss, som vi kallade för Harry Potter-bussen, haha. För i en film finns det en buss som är väldigt smal och det var denna också, såg så roligt ut. Sedan vandrade vi in mot city och där stannade vi till på några affärer. Jag köpte en sommarklänning - på H&M. Hur tråkig är inte jag då? Haha, suck. Nej men, tacka vet jag H&M! Där hittar man alltid något. ;) Sedan åt vi en snabb middag och tog bussen hem till New York.

Dettta möttes vi av. Så fint, men mycket finare i verkligheten!
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Härliga bilder!

2013-06-22 @ 22:37:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0