MÅNDAG

Hej!
Idag for Anna till skolan och Jane sov till nio, nice. Var riktigt skönt väder, gick på hundpromenad vid halv nio och var svettig när jag kom tillbaka en halvtimme senare. Haha, så varmt ute redan då!! Och såklart hade jag ju mina tjocka mysstrumpor (snyggt, jag vet) på mig. ;)

Vid tio åkte jag med Jane till tandläkaren. Allt såg bra ut. När vi kom ut igen hade jag fått p-böter på 25 dollar :( suck!

 

Annars idag har jag och Jane mest varit ute. Vi har hängt både på gården och i parken ovanför oss. Så smidigt med bara kanske 100 meter till närmsta park!


Strax innan tre åkte jag och hämtade Anna från skolan och så åkte vi på tennis. Där var även Kira då hennes tjejer också spelar tennis så det var skoj att ha någon att umgås med. :)

Vid halv sex åkte vi hem och Anna fixade sig lite snabbt innan vi åkte och hon fick mani-pedi för ca 300 kr sammanlagt! Och fina naglar blev det också, så dit ska jag gå någon gång. :)

Sedan åkte vi hem, Jane hade redan ätit flingor till middag (mamman tog henne på karaten så jag slapp åka fram och tillbaka) och Anna ville ha Mac&Cheese, så det fixade jag ihop till henne.

Jag var riktigt hungrig på tennisen, vilket var ett bra tecken! Har inte haft någon speciell matlust och knappt ätit något sen i torsdags. Men när jag kom hem vid halv åtta hade jag så ont i halsen så jag tog bara och åt en skål med mjölk och blåbär. Gick knappt att få ner det.

Jag har svullna halsmandlar, men inga vits prickar eller något annat. Så jag hoppas halsontet försvinner snart, det blir iaf bättre för varje dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0