SKÖNA DAGAR!

Idag vaknade tjejerna av sig själva innan jag hann väcka dem, så en sak mindre för mig att göra på morgonen, haha. De klär på sig och fixar frukost själva, det enda jag behöver göra på morgonen är att bara finnas där liksom.

Strax innan åtta åkte de med bussen till camp och min värdpappa tog huden på en promenad. Jag gick ner i källaren, kröp ner i soffan och tittade på gårdagens avsnitt av Twisted. Så himla skönt att bara chilla sådär på morgonkvisten. Sedan tog jag en dusch och vid 11 drog pappan så då var jag ensam.

Jag åkte till McDonalds för att köpa en milkshake, men jag kände att jag var hungrig så jag köpte en hamburgare också. Ganska god faktiskt!

Jag tog med mig det och åt hemma. Sedan frågade jag om Pame ville gå ut och gå som vi pratat om, men hon hade fått förhinder, så jag satte mig bara i en solstol och lyssnade på musik istället. Det var ingen sol utan bara moln, men svettig blev man ändå pga fukten! Lika bra att inte gå nån promenad då kanske. ;)

Jag har även pratat med Linnéa. Alltid lika underhållande! Haha. Barnen kom hem ca 10 minuter tidigare med bussen idag så Linnéa hälsade på dem!

Vi gick ut och lekte och då kom en granne och hennes 4-åring över och hälsade. Riktigt trevlig kvinna, jag fick hennes telefonnummer och ifall någonting hände så var det bara att höra av sig, när som! Och hon var himla intresserad av Sverige, hon hade även en kompis som hade flyttat till utanför Stockholm. Så vi hade en hel del att prata om mesan barnen lekte en stund!

Till middag fixade jag Mac&Cheese till Jane och Anna fixade ris och nuggets till sig själv. Jag var fortfarande mätt från hamburgaren tidigare idag så jag väntade med att äta något. Sedan gick vi ut och lekte lite mer och efter det gick vi in och tittade på tv en stund och vid halv nio gick de upp och fixade sig inför sängen.

Mamman är i Kalifornien denna vecka och jobbar. Pappan hade fått skjutsa sin morbror till akuten nu på kvällen så han kom hem strax efter nio när tjejerna precis gått och lagt sig, och så tog han över nattningen. Jag gick ner, värmde på en pizzabit (en ny sort, riktigt god) och åt den. Sen gick jag ner till mitt rum och fixade men några saker och nu ligger jag i sängen för att sova. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0