STRESSIGT

Hej!
Vid 8.30 imorse fick jag skjuts av min värdmamma till tågstationen. Tåget skulle gå klockan 9.

Ungefär 8.57 tänker jag att jag ska kika på bussbiljetten där adressen var bussen mot DC går ifrån. Inser då att jag inte har den med mig!!! Ringer min värdmamma och frågar om hon kan komma med den, och det kan hon såklart.

Jag missar tåget men det går ett till kl 9.33 och jag tänker att jag hinner ändå med bussen, men hinner inte köpa något att äta på bussen eller gå på toa innan, som jag tänk. Men köper iaf en muffin på tågstationen i New Rochelle.

Tjejerna och mamman kommer och lämnar mina papper och jag tar nästa tåg. Det var några minuter försent, vi stannade två gånger och stod stilla några minuter och jag kände att varför kan det bara rulla på som vanligt?!

Jag kommer fram till GC, springer ut och kastar mig i en taxi och ber honom köra till 7th and W 33rd, där bussen skulle gå ifrån. (Btw, kände mig så ball!! Haha)

Resan kostar 6 dollar men jag ger honom en 10:a och springer därifrån till bussen. Som tur var höll folk på att kliva på så jag var inte helt sist.

Med någon minut kvar till bussen skulle gå sätter jag mig ner på ett säte och kan äntligen slappna av! Nu ser jag fram emot att sitta 4,5 h på en buss...


Kommentarer
Postat av: Carina

Vad du reser och far, härligt, och nu mår du bra igen hoppas jag! Vi hade en jättetrevlig midsommarafton i Sättra, lekar, tipsrunda, god mat och dryck och massa roliga människor och framförallt, solen sken,
kram!

2013-06-23 @ 09:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0