TISDAG

Imorse sken solen men det var ganska kallt ute, så efter att tjejerna åkt iväg och jag hade tömt diskmaskinen bäddade jag ner mig i soffan och tittade på tv. Mysigt!

Sedan bytte jag ut tv:n mot datorn och tittade på gamla avsnitt av One Tree Hill. Mer än så har jag inte gjort idag på min fritid. Riktigt skönt, har känt mig lite hängig de senaste dagarna, tror en förkylning är på gång.

Strax innan fyra kom Jane hem och vi for till karaten. Tack och lov är det bara att par minuter med bil dit, alltså gångavstånd. Men tog bilen eftersom hon kom hem så sent.

Där träffade jag på en au pair jag träffade först här i New Rochelle, Kira från Tyskland. Trevligt att ha någon att prata med! :)

Sedan åkte vi hem men precis när vi kom hem ringde Anna och ville bli hämtad hos sin kompis, så jag knappade in adressen i gps:en och vi åkte och hämtade henne.

Hon hade ätit pizza till middag där, så Jane och jag åt hemma. Vi åt som små minipizzor som man hade i ugnen 10 min. Någon gång har jag tänk att vi ska göra hemmagjord pizza!

Medan jag fixade med maten gjorde Jane läxor och efter maten gjorde hon efterrätt till oss. Fruktsallad och grädde med ett körsbär ovanpå, som hon gjorde till sig själv igår. Gott! :)

Sedan fick jag en lapp av Anna att vi har möte i källaren kl 18.45 och att jag få skulle vara fint klädd - antingen kjol eller klänning. Så jag gick ner och bytte om och sedan började vårt möte. Hon ställde några frågor om mig och sedan var vi klara, haha. Hon var utklädd till "vuxen", så söt! ;)

Efter det fick ja en present av Jane som hon gjort i skolan. Medan Anna och jag hade vårt möte slog Jane in presenten. Så gullig!

Nu har vi spelat spel och tittat en stund på tv. Snart ska tjejerna upp och sova. Får se om det blir jag eller pappan som nattar dem, han är inte hemma ännu men ska komma snart.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Men gud så påhittig och gulliga de är:) Men vad var det för present då? Kankse lite mamma längtan? Vila och drick mycket så blir du av med förkylningen. Kram.

2013-06-05 @ 08:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0