ONSDAG

Onsdag idag och sista dagen innan Jane börjar i skolan! Ska bli så skönt att få några timmar ledigt mitt på dagen igen. Jag kommer inte ha lika lyxigt som jag hade större delen av sommaren, men jag är ändå ledig ca 5 timmar. Plus att på tisdagar kommer jag oftast bara jobba ett par timmar på morgonen för efter skolan åker de direkt till Hebrew school och pappan plockar upp dem där och tar ut dem på middag.
 
Juste. Pappan kommer att flytta ut ur huset för föräldrarna ska skiljas, så jag tror han flyttar ut nästa vecka. Jag har vetat om detta sedan jag matchade med dem i mars, men tjejerna och alla andra fick veta det nu i augusti innan vi åkte till Kalifornien. De har tagit det helt ok, men vi för se hur det blir när han än flyttar ut.
 
Iallafall. Idag åkte jag med Jane till tandläkaren på förmiddagen, sedan åkte vi hem och fixade i ordning picknick och så åkte vi till en park och hade picknick där i ett träd, haha. Myspys! MEN det har varit så fruktansvärt varmt och fuktigt idag, helt galet!!! Jag trodde hösten var på väg med tydligen hänger sommarvärmen kvar några enstaka dagar här och där. ;)
 
Efter picknicken (vi satt still i skuggan och blev nästan genomblöta av svett) så åkte vi hem och hängde i huset. Vi har lekt med dockskåp, ritat, läst och busat med hunden. 
 
Just nu sitter jag och väntar på Jane som börjar hip hop-klass idag. Den är en timme lång och så jag ska nog titta på ett avsnitt av United States of Tara. Hårt jobb man har! ;)
 
Bilder från picknicken:
 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0