MÅN, TIS, ONS

I måndags var det en helt vanlig dag förutom att jag spontant åkte med på en konsert i Port Chester (ca 15 min från mitt hus) för att gå på Gavin DeGraw med Angie, Josi och Matilda (som hade en biljett över!). Men mer om den konserten i ett annat inlägg.

Igår, tisdag, så var jag ledig hela dagen efter den vanliga jobbmorgonen. Jag hade planer inför dagen -vrensa i garderoben, gymma + simma, måla naglarna, tvätta osv... MEN så blev det inte. Jag tog en nap vid 10 och mitt på dagen åkte jag och hämtade en grej hos Matilda plus köpte med kinamat hem. 

Sedan satt jag resten av dagen i soffan, tittade lite först på tvn men sedan blev det mat framför nya Game of Thrones (som jag nu börjat spela in på tvn istället för att titta på nätet). 

Därefter började jag titta på Berg & Meltzer i Amerika (haha så bra! Men har bara sett två avsnitt ännu) och Ullared. På kvällen drog jag och köpte glass och så tittade jag på det nya Glee-avsnittet. Typ så produktiv var den dagen........ Men ganska skönt ändå. Det var ju så grått och trist ute.

Idag, onsdag, tog jag först sovmorgon som de flesta onsdagmorgonar och vid tio tog jag en timmes promenad med Daisy. Jag provade en ny sele som mamman köpt (efter att jag sagt åt henne) och det gick så bra så! Min tjej är så duktig! Det har varit så fint väder idag, man blir så lycklig av lite värme och sol!


Så har jag även fixat med tvätten åt tjejerna, fixat min tvätt, kollat upp budgeten inför resemånaden och jobbat. När Anna kom hem gjorde hon läxor och så spelade vi lite UNO och så kom Jane hem. 

Jag hjälpte henne med matteläxan och när mamman och Anna åkte på tennis gjorde Jane sin engelskläxa med Daisy, haha. Sötisar! Sedan blev det karate och pizza ute med Jane. 

På kvällen var jag, Anna och Jane ute med Daisy och kastade boll i nästan en timme. Så härligt! 

Nu ska jag titta på ett avsnitt eller två av The Office (som Reba och Sara fått mig att titta på) och sedan sooovaaa. Haha!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Alltså Berg och Meltzer så underbara :) Vad glad jag blir, Daisy har fått sele. Det finns selar där man sätter kopplet fram på bröstet. Superbra om de dra väldigt mycket.

2014-04-10 @ 06:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0