PHILLY

Hey peeps!

Nu sitter jag på bussen hem från Philadelphia. Vi skulle ha åkt härifrån klockan sju men nu en halvtimme sena börjar vi rulla hemåt. Eller ja, till New York då alltså. 

Det har varit en himla fin dag i Philadelphia, jag mötte upp Josefin vid busstationen jag kom till och vi turistade lite i det fina vädret. 
Lämnade ett grått och trist New York bakom mig...

Det blev The original love sign, Rockystatyn och trapporna (är en film eller något från Philly, jag har aldrig sett den men har hört talas om det ;) haha) och Liberty Bell!


Fia med knuff m.m! Staden var fylld med olika konstsaker. 



Rocky-statyn! 



Rocky-trapporna, där han springer uppför och gör sedan sin "segerpose" eller va man ska säga, haha. 




Philly i bakgrunden! 


Varför springa uppför när man kan springa nedför?! ;) Smart tjej! 






Våren är här! Älskar alla färgglada blommor. 

Vi tog oss sedan till ett speciellt ställe där man skulle köpa en Philly cheese steak, the real deal, haha. ;) Det var en himla kö men värt det! Det var gott och kul att ha ätit det just i Philly!


Kön bakom oss när vi nästan var framme vid kassan. 


Folk vid kassorna. 




Därefter försvann solen bakom mörka moln, så vi tog tunnelbana till en stor gata (haha namnet på den, Jossan?) och gick lite i affärer då det kom en regnskur. Solen kikade fram lite bakom molnen igen och vi avslutade dagen på Starbucks. 

Tummen upp för denna dag! Så himla kul att träffa Josefin också. Bara åtta månader kvar till du är hemma i Svea Rike igen, can't wait! ;) 
Åkte just förbi finaste solnedgången, åh önskar ni kunde se det i verkligheten men detta foto, genom ett smutsigt bussfönster, får duga. 

Kommentarer
Postat av: Carina

Åh, Rocky och trapporna, älskar den scenen

2014-05-04 @ 16:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0