TISDAG

Hallå! Igår var det tisdag och den spenderades först med att visa runt Sara i Hallsta C innan vi, mamma och Mattias åkte till Herräng och promenerade med Nilla och hennes hundkompis. 








Ser ni det svarta sträcket typ mitten av berget? Det är Mattias som står där! 








Därefter åkte vi hem och tog med oss sushi till lunch. Sedan åkte jag och Sara till Uppsala och där gick vi på stan och kollade in rean innan vi käkade middag. Det blev buffé på Dragon Palace, mums! 
På bussen in till Uppsala. Titta så fint domkyrkan står där! 




SARA ÄR HÄR!!!

Halloj! Idag har jag jobbat hela dagen och när det var 1,5 h kvar till stängning så klev Sara av bussen i Hallstavik och tog sig till mitt jobb! Wohoooo! Hon har rest hela dagen från västkusten till lilla Hallstavik. Och jag satte henne i arbete direkt, hon fick dammsuga butiken, hahaha. ;) 



MIDDAG HOS MORMOR

Idag bjöd mormor på middag! Det blev tacos där jag, mina bröder och Linnéa lagade den. Det var så gott så! Sen bjöd mormor även på tårta och kakor, haha. Laaaaagom mätt va! Spela lite spel på det och sedan rullade (hehe) vi hem! 



Hahaha, hon försökte lura på oss starksprit... ;) 







TORSDAGSMYS

Denna dagen tog jag en paus från världen och läste ut boken The Fault In Our Stars. Åh, en sån fantastiskt fin bok. Rekommenderas starkt! 









JULAFTON 2014!

Och så var självaste julafton här. Dagen började med en mysig frukost och sedan chillade jag och mina bröder i sofforna medan våra föräldrar och hunden var ut på promenad, hehe.

Vid 14 kom resten av släkten och vi drack glögg, åt julgodis och minglade. Vid 15 var det självklart Kalle Anka som gällde och efter det åt vi julbord. Mums! När vi var alldeles för mätta för att ens orka röra oss kom tomten så det blev ju bara att hälsa honom välkommen! Lilla Freya 3 år gömde sig under bordet i köket och vägrade först komma fram och hälsa, haha. Men tillslut så, med lite hjälp av gammelmoster Mia! ;) Jag kan ju även tillägga att min kusin Lisen var med via Skype precis innan tomten kom och hann med och hälsa på honom också, haha.
 
Vi fick några julklappar av tomten innan han var tvungen att dra vidare, så resten av julklapparna delade Mattias och Freya ut till oss. 

Resten av kvällen bestod av att prata, äta efterrätter och julgodis, titta på julfilm och bara ha det himla mysigt tillsammans. En perfekt, svensk julafton!
Lugnet före stormen.


 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, vilka snyggingar!

Finaste Molly, saknaden är stor!

Filmmys på kvällskvisten!

 

CHRISTMAS SELFIES


 
 

DAN FÖRE DAN

Tisdagen gick åt till att göra julgodis, klä granen (dock hann jag inte vara med på det då jag gjorde knäck...), skriva julklappsrim och självklart uppesittarkväll med julknäcke och julskinka! Åh, jag har längtat i två år efter att få äta det, haha. Så himla gott!









 
 

MÅNDAG

Igår var det måndag och dagen började med att jag var på Carolina Rediviva (ett stort universitetsbibliotek) när de öppnade på morgonen för att få tag på en lärobok som är viktig att ha för att skriva hemtentan... Och som tur var så fanns det ett exemplar att låna hem - perfekt! 
 

Så himla stort så var lite lost ett tag, haha. 


Men hittade boken!! 

Jag hade egentligen tänkt plugga meeeen jag fixade en fotovägg istället, haha. Jag är riktigt nöjd! En massa bilder från mina resor i USA, awesome! 


 
 
Vid fyra tog jag bussen hem till Hallsta och kommer vara hör i någon vecka. :) Jag passade på att slå in alla mina julklappar på kvällen också! 



SÖNDAGSMYS

Igår var det söndag och den började med en sväng på stan med Maria, sedan lite plugg med Jackie och på kvällen blev det buffémiddag med Josefine. Så himla bra! Jag hann även med att tvätta en massa också, så nu är det bara dammsugningen och moppning kvar sedan är det någorlunda julstädat här, haha.




TENTAFEST

Igår var det ju äntligen dags för tentafest. Vi började liiiite tidigare än planerat, en sisådär sex timmar tidigare. Haha, så vid 13 började jag, Björn, Linnea, Nelly och Josefine med lunch och lite bubbel! Vi hängde hos Björn i några timmar innan vi beställde pizza och åt hemma hos Josefine. :) 








Vid halv tio drog jag och Josefine vidare ut på nation och mötte upp massa andra från klassen (som hade förfestat på kvällen "bara" haha) och hade en grymt kväll! Jag gav upp vid ett och drog hem och somnade på två sekunder. ;) 













TENTAJÄVELN KLAR

Sådärja, då var tentan avklarad och den gick bra! Så himla skönt att släppa den nu! :)

Klockan ringde vid 6.20 och strax efter sju mötte jag upp ett gäng från klassen och tog bussen till lokalen där vi skrev tentan. Den började åtta, och en halvtimme senare var jag klar! Det var en snabbsvarstenta så den gick verkligen fort att göra (speciellt när man kunde det mesta)! 




PLUGG I SKOLAN

Alltså, känner mig så duktig! Först pluggade jag lite hemma på förmiddagen och sedan satt jag i skolan med några från klassen 13-20.... Nu hoppas jag att "rätt" frågor (dvs säga sånt som jag har stenkoll på) kommer på tentan imorgon... ;) Vi får se helt enkelt! Ska bara bli så skönt att ha den överstökad! 



Lite smått kaos men jag och Jackie är nöjda med dagens pluggande! ;) 


PLUGGISH

Hela dagen har gått åt till att plugga och morgondagen kommer väl se likadan ut, haha. Men på fredag morgon är det dags för tenta, sen ska jag ta resten av fredagen off! Sååå skönt! :) Slut som artist, ciao.



TISDAG

Tisdag idag och dagen har gått åt tentaplugg. Först på EP med några i klassen och sedan gick jag hem för en sen lunch och en liten nap på två timmar, hehehe.... Sedan fortsatte tentaplugget ett tag till innan jag tog kväller! 



Kom ut i köket nu på kvällen och såg detta! En tjej i korridoren har bakat och bjöd, så gott så! :) 



SÖNDAG

I söndags efter jobbet hann jag med en snabbfika med mamma, moster och mormor innan jag tog bussen till Uppsala. På kvällen väntades julfika hos Jackie med fina vänner. :) Riktigt mysigt! 





Efter nio gick vi ner till stora torget där det skulle vara avslutning för Musikhjälpen. Timbuktu spelade några låtar och sedan gick proganledarna ut ur buren och det avslöjades att Musikhjälpen hade dragit in över 30 miljoner kronor denna vecka! Galet! 














LUCIA

Jag har faktiskt inte alls haft några luciakänslor idag men har ändå haft en bra dag! ;) Först jobbade jag (och solen tittade fram, tog några minuter utomhus och njöt!) och sedan har jag hängt med familjen. Har bl.a. gosat med hundar, lärt mamma fixa med bilder i Picasa och tittat på Mattias när han slog in en stor julklapp, haha. 





Såg lite av Hallstas luciatåg när jag skulle hem från jobbet! 

Luciahälsning från Lerky <3





PLUGGFREDAG

Och så var snart ännu en dag över. Denna fredag har spenderats genom att plugga, plugga och plugga. Först pluggade jag lite hemma innan jag drog ner på stan och mötte upp Jackie och Linda på ett café där vi spenderade typ sex timmar! Tentaplugg på hög nivå! 







På kvällen åkte jag hem till familjen och hängde. I helgen väntas jobb! 

TORSDAG

Yo! Idag tog jag bussen in till Uppsala på morgonen och hade tänkt plugga lite på förmiddagen, meeen råkade somna i typ en timme hehe. Var så himla seg, men tillslut tog jag tag i över och gick över till Clara för att skriva på PM till måndagens seminarium. Vi jobbade på det ett par timmar innan vi drog ner på stan till buren för att se HanaPee där! Woho, det var nice! 


Efter det mötte jag upp två vänner och hängde med dem ett par timmar, blev bl.a. spontanbesök i domkyrkan, hahaha. När de åkte hem gick jag tillbaka till buren för att se Linnea Henriksson uppträda och sedan se Carolina Gynning som gäst.



Nu på kvällen har jag pluggat liiiite men inte alls så mycket som jag önskat, haha. Nya tag i morgon alltså! 

LUCIATÅG

Hej! Idag åkte jag hem på kvällen för att gå på lillebrors luciatåg. :) Mamma, Fredrik, Linnea, mormor och farmor var också där! Efteråt blev det fika innan vi åkte hem. :)









MUSIKHJÄLPEN

Igår kväll startade Musikhjälpen! Jag har aldrig riktigt varit så insatt i det förut men nu när det håller hus i Uppsala så har man ju taggat! På väg ner på stan igår kväll gick jag förbi det här fina;



Jag, Louise, hennes roomie Sara och Björn var ner på stan igår för att kika på det hela. Vi var där strax före nio och då var det några band som tex Organismen som uppträdde på en scen,  skönt häng! 









Vid tio tog sig programledarna in i buren och sen kom även Gina Dirawi och gästade, det tyckte jag var kul!! 





Efter det hamnade jag och Lollo längst fram och dansade med en fet kamera rakt upp i våra ansikten?! Haha, japp. Dansade för svenska folket, den ni! De längsta minuterna i mitt liv var när den kameran var där, usch det var sååå jobbigt hahaha. Men kul också! ;) 
Gina!! Och jag!! Hahaha. 







Och detta fick vi främst reda på via alla snapchats folk skickade till oss! Haha!

Sedan gick jag hem och tittade på vår fina fuldans! Gick förbi detta, bilden ger ju ingen rättvisa meeen den får duga! 



VINTERGASQUE

Hej! Igår var det dags för socionomernas vintergasque. Det var en trevlig kväll med mat, spex, beerpong och massa dans! När stället vi var på stängde vid två drog jag och några faddrar vidare, vi hade tänkt fortsätta på en annan nation men hamnade tillslut på Max och åt, haha. 


Förfest hos Elisa! 

















Haha, kan hända att jag gillade mustaschen som jag fick vid middagen. ;) 

FREDAG

Min fredag spenderades först i skolan och sen på kvällen hemma hos AJ och Martin som bjöd på middag och ett sångspel! Myskväll på hög nivå! :)








Mmm, efterrätt! 

TRAVEL MONTH - THE MOVIE

 

HAHA, SKÖN BOK




EN BRA TISDAG!

Åh, idag har varit en sån himla fin dag. Jag tog sovmorgon till nio, åt frukost (hemmabakt bröd och varma koppen) samtidigt som jag tittade på julkalendern, sedan lite plugg innan jag tog mig ner på stan. 

Jag mötte upp Louise och Björn och vi åt först lunch och sedan shoppade vi! 



Typ så var känslan idag! 








Nu på kvällen mötte jag upp min gamla nollningsgrupp Superhjältarna för middag! Dock var det bara hälften som kunde komma, men vi hade trevligt ändå! :) Efter det följde jag och Clara med Anton hem och provade whiskey för första gången, haha. Han älskar whiskey och har massa olika! Det var ju inte det godaste jag druckit, om man säger så... ;)




FÖRSTA DECEMBER I BILDER





Jenny, Josefine och Björn på väg från skolan ner på stan!

Lollo är söt! 





Clara informerar om AIDS! 

RSS 2.0