LÖRDAG

För första gången sedan jag kom hit i maj har jag idag jobbat några timmar, även fast det är helg! Haha. Jag var hemma med Jane från 9 till 12.30 då föräldrarna och Anna var på en Bat Mitzvah-sak. Tanken var förut att jag skulle ta Jane själv till en karatetävling men det visade sig att den började 13.15 istället för 12, så det krockade inte med Annas sak lägre. Men jag följde ändå med på tävligen i Tarrytown, ca 30 min härifrån. Det var där jag var på orientation, de första dagarna i USA! 

Jag och Jane var ute med hunden på bakgården, vi var till parken bakom vårt hus och så när vi åt lunch tittade vi en stund på Den Lilla Sjöjungfrun. Mysigt! 


Coolt att kunna stå ovanpå snön sådär!


Vid halv ett kom pappan och plockade upp mig och Jane. Vi åkte till Tarrytown och kanske 20 min efter oss kom mamman och Anna. Janes tävling var att hon skulle ha sönder tre stycken träbrädor med olika sparkar eller slag. Hon lyckades ha sönder två och hon var så glad för det! Vi väntade över en timme på hennes tur, och då höll hon på i typ 30 sek... Haha! Sedan åkte jag och mamman hem.



Downtown Tarrytown. Åh, hit gick vi från hotellet en kväll och blev så besvikna på att nästan inget var öppet och det var inget drag alls... Haha, det slutade med att vi hamnade på ett mexikanskt ställe och drack läsk! ;)

Jane fick fina blommor av pappan!

När vi kom hem gick jag ner till mig och laddade telefonen en stund innan jag tog bilen till Sara. Vi tog sedan hennes bil till White Plains för att möta upp Sophia på The Westchester (ett mall). Vi gick till Victoria's Secret och sedan satte vi oss i fotöljer på en av våningarna och bara chillade. 






Haha, Sara hade satt i sin telefon såhär i skalet. ;)

Därefter gick vi till The Cheesecake Factory för middag. Lika gott som vanligt och nu har jag lunch plus efterrätt för imorgon! ;)






Sedan tog vi bilen till bion och satt där en timme och hängde medan Sophia laddade sin telefon. Sara skjutsade hem Sophia och så åkte jag och Sara hem och jag laddade min telefon en stund hemma hos henne innan jag åkte hem till mig. 

Nu ska jag sova, godnatt USA och godmorgon Sverige! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Godmorgon! Vad duktig Jane är. Mysig och en massa laddande dag för dig idag. Längtar efter dig, kram!

2014-02-09 @ 08:38:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0