TORSDAG - SNOW DAY

Vilken lång men mysig dag det har varit. Barnens skolor var inställde pga all snö som kom så hela familjen har varit hemma och umgåtts. 



Jag och barnen gjorde några choirs (sysslor? haha) för att tjäna ihop lite pengar så vi kan köpa en födelsedagspresent till mamman. Hon kommer ju betala större delen av presenten själv, haha, men vi har arbetat för de pengarna! Städat huset, skottat snö och lekt med hunden ute. Jag kommer lägga till $20, barnen har vunnit på lotter så de pengarna lägger dem till ($35), pengarna vi tjänat ihop idag ($70) och sedan hörde vi med barnens mormor och morfar och de kommer lägga till $70... Så på en dag har vi fixat ihop nästan $200 till mammans födelsedagspresent! 

Annars idag så bakade jag och Anna bröd till frukost imorse, vi alla har tittat på film, Den Lilla Sjöjungfrun, vi åt tacos till middag och vi har gjort alla hjärtans dag-kort och bara lekt nere i källaren. Vi spelade in massa roliga videor, haha. Anna är en riktig teaterapa när jag är ensam med henne! ;) 







Hahaha!


"Boobs"... Älskar att hon håller på att komma in i puberteten! Hon säger/gör så många roliga saker! ;)

Mina Alla Hjärtans Dag-kort jag snabbt fixade ihop nu på kvällen!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Så mycket snö ni får, här regnar det bara. Ha en bra alla hjärtans dag, kram!

2014-02-14 @ 06:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0