LÖRDAG

Igår var det lördag och jag började dagen med att skjutsa familjen till flygplatsen på morgonen. De är borta i Orlando till på tisdag förmiddag! 

Sedan åkte jag hem och hängde i soffan till att Victoria sa att hon hade vaknat och var redo för dagen, så då åkte jag bort till henne och plockade upp henne och även Alexandra som hade hittat dit! Sedan drog vi till Cross County för lite shopping och lunch på Applebee's.


Haha, Alex tog en paus i skoletandet och åt lite godis! ;)



Sedan åkte vi hem, Victoria hem till sig för att packa inför kvällen och jag och Alexandra drog hem till mig. Men först stannade vi till och scannade in en grej på The Ups Store och så tankade vi. Victoria kom hem till mig och vi tre åkte och handlade inför kvällen.

Vi kom hem och började fixa falskleg åt Victoria haha, hon skulle ut i city på kvällen! Det gick helt okej, vi var ju inga proffs direkt haha, men hon kom in på krogen iaf! ;)

Mitt i detta kom även Sara och Angelica och de + Alexandra började göra middag - tacos! Vi åt det allihopa och det var sååå gott :) Sedan skjutsade jagVictoria  till tåget och då plockade tjejerna undan här hemma medan, tack för det! :) 




När jag kom åt vi glass och bara hängde. Sedan åkte Angelica och Alexandra hem och jag och Sara tittade då på gamla bilder på min dator någon halvtimme, sedan kom min (och Kajsas!) gamla kompis som vi pratade massor med för typ fyra år sedan. Han och hand kompis hälsade på här mitt i natten hahah, men det var ju bra eftersom jag var tvungen att vara vaken till 2.20 för att hämta Victoria vid tåget. ;) 

Så jag, Sara och killarna hängde och pratade ett tag innan vi började titta på en sunkig film. När jag och Sara åkte och hämtade Victoria så åkte killarna tillbaka hem till Long Island. Kul att äntligen hänga med "riktiga" amerikanare haha! 
Andrew!!! 

Innan vi åkte hem från tåget stannade vi till vid donken och där hände det grejer! En riktigt full grabb var där med sina kompisar och personalen bad dem tillslut att gå för att han killen var så störig. Det hela slutade med att han kastade in en ölflaska där personalens står vid kassorna och en som jobbade där ringde polisen. Vi fick får mat och åkte hem. Men precis när vi skulle svänga ut från parkeringen kom två polisbilar och näe vi hade svängt ut i korsningen stod fyra polisbilar några meter bort och där stod även de där tre killarna. Sedan mötte vi ytterligare en polisbil typ 100 meter därifrån, som också den var på väg till donken! Haha. Sjukt ändå! 
Classy girl! ;)

Vi kom hem safe and sound och åt innan Victoria gick och la sig och Sara åkte hem efter en stund så då gick jag och la mig, strax innan fyra på morgonen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0