MÅNDAG

Idag fick vi sovmorgon eftersom grannen skulle ta barnen till skolan, tackar för det! Det behövdes verkligen för min del, har blivit så förkyld. Linnéa däremot hade tydligen varit vaken länge och försökt väcka mig i två timmar, haha. Synd! ;)

Iallafall så vaknade jag och så åt Linnéa frukost, men jag hade ingen aptit... Vi hjälpte mamman flytta Annas säng och byrå, för Anna ville ha lite ändring i sitt rum. Sedan åkte jag och Linnéa och shoppade en snabbis innan vi åkte till ena pizzastället vid mig och åt en slice var. Sedan åkte vi hem och tittade på nästan ett helt avsnitt av GG innnan Anna kom hem från skolan. Hon började med läxor och när Jane kom hem tog jag och Linnéa henne till karaten. Måste bara tillägga att all snö som kom häromdagen har nu nästan regnat bort, men imorgon ska det bli minusgrader igen så då lär det bli halt på vägarna...
 
Därefter åkte vi hem och Jane började med läxorna fram till att hennes tutor (läxhjälpare) kom och tog över läxorna. Då kikade jag och Linnéa klart avsnittet av GG plus ett nytt, innan vi gjorde svenska pannkakor till middag till hela familjen. Mamman och Anna kom hem från tennis och så åt vi alla tillsammans. Anna låtsades att hon hade gjort alla pannkakor. ;)
 
Efter middagen hjälpte jag och Linnéa Anna med ett skolprojekt och efter det höll jag Anna sällskap medan hon duschade och nu sitter jag nere i källaren. Linnéa ligger och sover och jag ska gå och lägga mig efter att jag skrivit klart detta!




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0