TORSDAG

Ja, ännu en dag har gått och jag är bara en dag från ledighet igen (helg). Livet är nice! ;)

Imorse gick jag upp strax innan sju och matade hunden och väntade på att Anna vaknade. Vid 7.40 väckte jag Jane och båda tjejerna åt frukost och sedan åkte Linnéa med mig när jag skjutsade de äldre barnen (Anna + två grannar) till skolan medan mamman tog Jane till skolan. 

Efter det gick Linnéa och jag och åt bagles till frukost på ett ställe här som vi var till häromdagen. Mums! Vi vandrade sedan vidare till affären där hon ville köpa lite saker med sig hem och efter det gick vi till Cosi's för mangosmoothie! Den var lite svag idag men ändå rätt god.




Vi gick hem och Linnéa duschade och packade. Vi käkade en snabb lunch här hemma innan jag skjutsade henne till tåget och sa hejdå. :( Hon tog tåget in till city sedan tog hon buss till flygplatsen. Det var tråkigt att hon åkte hem, vi har haft det så himla bra! Men vi ses ju om några månader igen! :) Puss!!!
Hahahaha, snygg!











Jag åkte sedan och plockade upp Jane i skolan och så åkte vi vidare till hennes dans. Efter det åkte vi hem och gjorde läxor fram till att Anna kom hem och då gick tjejerna över till grannpojken ett tag.


Då passade jag och mamman på att catcha up. Hon berättade massor om henne och barnens pappa, och hennes jobb och massa "svåra" saker, så det kändes väldigt bra att hon öppnade upp sig för mig! Känns bra att hon litar på mig och tycker jag är någon som hon vill berätta sånt för. Vi pratade någon halvtimme non stop och det känns skönt att veta lite mer om vad som händer i hennes liv just nu, faktiskt! 

Plus att hon sa att hon verkligen tyckte om Linnéa, att hon var så söt och snäll osv. Och hon önskade att Linnéa kunde komma tillbaka och hälsa på igen! ;)

Medan barnen var borta la jag ut Linnéas gåvor till barnen och när de kom tillbaka skrek Anna av glädje när hon såg godisen hon fått! Haha, sötisen! Och de älskade sudden (de delade upp dem jämnt mellan varandra) och mamman tyckte ännu en gång att du var så himla bra, Linnéa! ;) 

På kvällen satt jag vid Anna när hon gjorde läxor och hon sa då att jag är hennes BFF, haha vilket betyder typ bästis. Det betyder mycket när det kommer från en, ibland trotsig och jobbig, minitonåring! Sedan la jag Jane och hade en mysig stund med henne i sägen till hon somnade. Mina fina tjejer! Jag tycker så mycket om dem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0