BACK IN WAIKIKI

Idag efter att vi vaknat så packade vi det sista och strax före tio checkade vi ut från där vi bodde. Vi fick varsin kram av ägeren och hon sa att hon kommer sakna våra skratt från poolen, haha. Så gulligt! Det var ett jättebra ställe att bo på, så åker ni till Maui - spana in Old Lahaina House! 

Vi gick till bussen och tog den till flygplatsen. Vi kom in ganska tidigt, så vi fick komma med ett plan en timme tidigare, skönt! 




Hejdå Maui!



Vi flög tillbaka till Honolulu på Oahu och så tog vi bussen till vårt nya hotell i Waikiki och checkade in där. Vi droppade våra carry on-väskor och tog sedan bussen till vårt gamla hotell där vi ställt av våra stora resväskor (eftersom vi inte tog med dem till Maui) och så tog vi bussen tillbaka till det nya hotellet. De ligger bara 1,8 km ifrån varandra men det hade varit gaaaaanska drygt att släpa på en stor fet resväska som väger typ 100 kg, haha. 
Nya hotellet!


Utsikt!

Vi fräschare till oss sedan blev det äntligen middag på Buffalo Wild Wings, mums! Har längtat dit länge nu! Haha.

Resten av kvällen blev lugn, vi köpte godis och hängde på hotellrummet. Vi tittade på ett avsnitt av Lilo & Stitch (ett barnprogram som utspelar sig på Hawaii) och sedan tittade jag och Johanna på de föesta två avsnitten av säsong två av Orange is the New Black som precis har kommit ut på Netflix!!! Woho, ännu en säsong att se! :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0