LANIKAI BEACH

Idag tog vi oss till Lanikai Beach, som ligger på den östra sidan av ön. Så nu har vi varit på norra, södra, västra och östa sidan samt åkt igenom mitten! :)

Iallafall så tog vi bussen dit. Vi kollade upp på google vilka bussar vi skulle ta, och vi skulle ta först 57 och gå av på ett ställe och ta buss 70. Så vi sätter oss på den första bussen och när vi närmar oss den hållplats vi skulle gå av på (vi hade även frågat busschauffören om vi skulle ta 70 och han sa ja till det när vi klev på bussen) och så gick vi av på ett ställe som var typ mitt ute i ingenstans, haha, men det stod att buss 70 skulle stanna där så vi kände att det blev bra! MEN då när vi gått av bussen så frågar chauffören vart vi ska och han säger åt oss att gå på bussen igen och att vi skulle åka med denna buss ett tag till och gå av när han sa till och så skulle vi bara gå till stranden därifrån, eftersom buss 70 gick bara någon gång i timmen. Många på bussen försökte förklara och hjälpa oss vart vi skulle och de satt och pratade både med oss och med varandra om hur vi skulle göra. Hahaha. Alltså, det var såååå pinsamt men ändå så kul! Verkligen alla på bussen var involverade och det var bara en sån kul grej.... Vi började skratta sååå mycket när vi väl gick av (efter att flera ännu en gång förklarat vart vi skulle gå, plus att busschauffören till och med saktade ner för att visa oss exakt vilken gata vi skulle gå på, hahaha) för vi tyckte det var så pinsamt men så himla roligt. Åh, människor är ju för snälla ibland alltså! ;)
Picknick-lunch innan vi gick in på strandområdet.


Denna strand var den som vi bara gick förbi för att komma till Lanikai.


Utsikt över den första stranden. 



Snart framme! 


Woho, äntligen framme! 
 







*








Det var många som tog kort med/på våra fina skapelser! ;) Haha.



 










 
Efter att ha gått en halvtimme på vägen kom vi äntligen fram till den stranden vi ville till! Vi hann först gå förbi en annan strand, men vi fortsatte en bit till och kom fram till Lanikai beach. Den ska vara en av de bästa stränder i världen enligt Tripadvisor, så det var ju kul att ha varit där! Vi solade, badade och byggde fyra olika sanddjur. Sedan grävde Johanna och Sara ner mig i sanden och sedan grävde Sara ner Johanna! Haha! Som barn på nytt!

Efter fem tog vi oss hemåt och duschade och fixade oss. Vi bokade bord på Red Lobster till 22.30 så vi chillade en stund på hotellrummet innan vi gick dit och åt middag. Vi åt fyrarättersmiddag och det var så gott, men väldigt dålig service tyvärr! Vi fick först huvudrätten och sedan kom de två förrätterna in... Haha, det blev något fel där! Och på slutet började de stänga igen och vi var de sista gästerna kvar (vi fick efterrätten så sent) och en kille i personalen började sjunga på en låt från Lejonkungen och jag sjöng då med, hahah. Det var så kul! Men tyvärr slutade han då han insåg att vi fortfarande var kvar... Haha.






Vi gick hem och packade och fixade det sista inför imorgon då vi ska lämna underbara Hawaii...

Kommentarer
Postat av: Carina

Sååå vackert och häftiga sanddjur. Njut, snart är du hemma igen,kram

2014-06-10 @ 18:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0