RESAN HEM

Nu är jag hemma i lilla landet lagom!

Resan hem gick bra. Första flyget från Las Vegas till London var försenat men vi flög in lite tid så vi landade bara en halvtimme sent. Vi först dricka (jag tog vitt com) senare fick vi middag (jag tog vegetarisk lasagne och rött vin till det) och på denna tiden hann jag se 12 years a slave, en film som jag velat se sedan i vintras! Efter maten började jag titta på Dallas Byers Club som jag också velat se länge, meeeen jag somnade en stund in i filmen. Klockan var ju närmare ett på natten för mig! 
World traveller, I like the sound of that!

Haha, skön gubbe som hade både iPhone 5s och MacBook! 






En sektion av tre eller fyra. Stort plan!

Jag sov sedan till sex på morgonen och vaknade när det serverades dricka igen. Jag hade redan fått frukost som flygvärdinnan hade lagt i det tomma sätet bredvid mig så jag sov, för hon sa att hon inte ville väcka mig. Snällt det! Så jag smaskade i mig en croissant och sedan var det bara någon timme kvar att flyga. 

Jag tog mig igenom en ny säkerhetskontroll i London och gick sedan till gaten. Jag fick gå en expressväg eftersom jag hade lite småbrottom till mitt flyg, så det var skönt! Fick tag på gratis wifi en stund innan vi boardade.


Vi blev lite försenade även här men resan gick bra. Jag läste lite och så fick vi en smörgås. Vi landade kanske 10-15 minuter senaren planerat och jag hämtade min väska och gick ut där jag fick syn på mamma, pappa och Mattias! Kört återseende efter mååånga månader apart!
Sverige!





Vi åkte hem och där väntade Fredrik, mormor och hundarna (som jag hade ett riktigt ordentligt kramkalas med)! Såå kul stt se alla igen, men det känns inte alls som att jag har varit borta, haha. 



SE SARA, skog utanför mitt (nya) fönster! Jag bor också på landet... ;) 

Jag var lite småhungrig så det fick bli två mackor med Bregott och leverpastej plus kräm och mjölk. Alltså, SÅ gott! Värsta lyxen! ;) 

Vi kikade lite på fotbollsmatchen som gick på tv från VM och nu är klockan midnatt och jag ska titta på några avsnitt av The Office och sedan sova! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0