(Till Lisen) VARNING FÖR HAJAR

Då var Dagen med stort D här! I fredags bokade vi denna tur med North Shore Shark Adventure, och det gick ut på att simma med hajar! Visst, vi människor var i en bur, men vi var nersänkta i havet "hemma" hos hajarna!!! Alltså, det var det coolaste jag varit med om. Jag var lite nervös på morgonen och bussresan dit, men väl på båten släppte det och man var bara excited! 

Vi tog bussen genom hela ön (åkte igenom mitten av ön så vi fick se en hel del av naturen) och tjänade $50 var på att ta bussen istället för en shuttle som de erbjöd för $55. Dock tog det lite mer än 2 h istället för 1 h, men så värt det! Vi var ute i gooood tid, hade mer än två timmar på oss när vi väl kom fram. Och tur var väl det, eftersom hi först åkte för långt, haha! 
Vi åkte från söder till norr. 







Vi åkte ca 10 minuter för långt men fick däremot se en fin strand! Vi tog bara bussen tillbaka 10 minuter och satte oss vid hamnen och väntade runt 1,5 h på vår tur! Sedan var det dags, vi åkte iväg 3 Miles (ca 5 km) ut i havet där vi skulle få vara i en tank med hajar simmandes runt och under oss! Idag såg vi Galapagos-hajar, de kan bli 8-10 feet (ca 2,5-3 m). Det var så jävla coolt!!! Vi blev indelade i tre grupper och vi var i grupp nummer tre, så vi fick först spana hajarna från båten och sedan nere i vattnet! Så himla awesome! Ni bara MÅSTE göra det om ni får chansen! Vi tog bilder med en undervattenskamera vi köpte så vi ska framkalla bilderna någon gång så håll tummarna för att vi fick några bra åtminstone! Medan får ni nöja er med dessa bilder, de i tanken är vår grupp!

Smörja in med solskydd innan!


Taggade brudar! 












Sara är uppe i vänstra hörnet och bredvid henne är Johanna och nere i högra hörnet är jag. 



 
 
 
Såhär såg hajarna ut. Sorten är Galapagos sharks! De finns runtomkring tropiska öar men bara på djupare vatten. 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ojoj, vilken känsla! Måste ändå ha varit en helt fantastisk upplevelse, så coolt. Tom jag hade nog velat prova detta :)

2014-06-02 @ 11:05:58
Postat av: Lisen

Alltså... Nej.... Nej.. nej... Nope nope nope! Bara nej....

2014-06-02 @ 15:59:03
URL: http://anderssonlisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0