FREDAG

Åh, vilken skön dag. Jag har varit ledig hela dagen (tog bara hunden till hundparken efter min sovmorgon till halv nio) och jag har varit och shoppat! ;) Först plockade Evi upp mig (hon tjejen jag gick till Starbucks med i vecken... Hon är från Ungern! Tror jag! Hahaha). Vi drog till The Westchester mall i WP och hängde där några timmar, men det blev ingen shopping för oss, utan vi gick bara runt och kikade. Det är ju såå stort, men det är inte sådär jättemånga affärer vi kännde att vi ville gå in i. Jag vågar mig inte riktigt in i Gucci eller Louis Vuitton liksom ;)

Iallafall. Jag plockade upp en Reese's cheesecake på vägen hem från Cheesecake Factory och Evi släppte av mig hemma strax innan ett för hon var tvungen att vara hemma igen då. Jag tog bilen till Cross County för jag ville hitta kläder och skor till morgondagen då några vänner ska ut i city! Jag hittade en blus, ett par shorts, svarta strumpbyxor och skor för $10!!! Jag ville bara ha några enkla svarta som inte varConverse  eller andra sneakers, så det var ju skönt att hitta ett par för $10 på rea! 

Annars idag har jag chillat hemma framför tvn och ätit halva min cheesecake och vid halv sju gick jag ut för en promenad. Jag gick i 1,5 h, sååå skönt! Härligt med frisk luft, bra musik i lurarna och kunna få rensa tankarna lite!

Här är bilderna på dagens kap:
Shorts från F21!

Blus från F21!

Skor från Sears! De är såå sköna faktiskt! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jättefina kläder, hoppas ni får skoj! Idag blir det Mattias sista innebandymatch i Uppsala och Freddes sista hemma på e.m Riktigt busväder ute, stormvindar och snöblandat regn. Blä för det :( Ha det bäst gumman, kram!

2014-03-15 @ 07:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0