BACK IN SF

Hej! Idag har det varit så himla härligt! Jag och Sara hängde hos hennes värdfamilj på förmiddagen, sedan sa vi hejdå till dem vid tolv och så kom även Saras kompis Olivia till oss för att åka med oss in till city.





Vi satte fart mot Golden Gate Bridge och åkte över den och upp bland kullarna på ena sidan av den där vi hade en härlig utsikt! 






Efter det åkte vi till en liten mysig stad i närheten som hette Sausalito. Så himla mysigt ställe vid vattnet och utsikt över SF. Där kändes det som att man var vid Medelhavet, det kändes verkligen som semester! Vi åt en god lunch där innan vi drog vidare.


Vi åt i den där lilla blåa byggnaden. 




Vi åkte till ett ställe som kallas Hippie Tree. Man får gå en liten bit innan man kommer fram till ett stort träd där det finns en gunga och en underbar utsikt över SF och Golden Gate Bridge! Bildena gör ingen rättvisa, det var bara himla fint och härligt! 








Efter detta droppade vi av Olivia och åkte över bron till Baker Beach där vi var för några dagar sedan, men denna gång var det soligt och man såg bron! ;) 






Sedan åkte vi och kilade på Painted Ladies (kända från tv-serien) och med en fin utsikt över SF i bakgrunden. 




Därefter tog vi oss till vårt nya hotel/hostel ca 1 km ifrån där vi bodde senast. Detta område är ganska livligt och känns inte lika läskigt som det förra, men rummet och byggnaden är väl sådär... Men som tur är så ska vi bara vara här två nätter! 

Vi åkte och parkerade bilen i ett parkeringshus över natten och gick sedan hem och tittar nu på film. Eller, Sara somnade efter typ 10 minuter! ;) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0