BILDBOMB FRÅN SARAS KAMERA

Nu har jag lagt in bilderna från kamerorna från de senaste dagarna men vårt wifi här var värdelöst... Så efter många om och men lyckades jag iallafall synka några bilder från datorn till telefonen, så nu kan jag ladda upp dem här på bloggen! Gud vad jobbigt det är att ha blogg ibland! ;) 

Här är från Union Square i onsdags och torsdags:



I torsdags gick vi massor, bland annat ner till Fishermans' Wharf, upp till svenska/norska kyrkan, till Lombard St (den krokiga, kända gatan) och till upp till Coit Tower.




Järngänget vi träffade på när vi var in på norska/svenska kyrkan, haha. 







Utsikten från Coit Tower. Dock inte uppe i själva tornet tyvärr. 

I fredags åkte vi ut till Alcatraz. 









Väl på fastland igen tog vi Cable Car hem. 






I lördags hyrde vi bil och drog först till Baker Beach, sedan till Facebooks (fick inte med bilden på det nu tyvärr...Den kommer!) samt Googles huvudkvarter och efter det till Stanford University innan vi drog till Saras värdfamilj. 













På väg till Stanford University.




I måndags var vi tillbaka i city från the Bay och vi åkte över Golden Gate Bridge för att först stanna på två olika utsiktsplatser, en på sidan av bron uppe bland the hills och den andra var vid ett ställe som kallas Hippie Tree. Sedan åt vi även lunch i en mysig liten stad vid vattnet, kallad Sausalito! Därefter åkte jag och Sara till Baker Beach där vi var för några dagar sedan, men denna gång var det fint väder och inte grått och trist! ;) 








På väg mot Hippie Tree! 

Framme! 









Coola stenar bredvid stället där vi åt lunch. 











Denna dag avslutades sedan med att vi åkte till Painted Ladies (kända från tv-serien Full House) och kikade på den sant utsikten av SF i bakgrunden. Så fint! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0