FREDAG

Hej!

Imorse gosade jag med Daisy en stund innan jag följde med Alicia när hon skjutsade de stora barnen till skolan. Jag har varit hennes levande gps, haha! ;)



Det blev sedan en seg förmiddag i soffan. De kom två män och bytte ut vår diskmaskin så jag fixade och hälpte dem, sedan strax innan tolv åkte mamman och Alicia iväg för att fixa telefon till henne. Jag var hemma eftersom Jane har ett långt lov nu i typ 2,5 veckor, för skolan gör en resa till Alaska men hon måste ha en föräldrar med för att följa med. Iallafall så hade Jane en play date så jag behövde inte göra så mycket mer än att fixa lunch och titta på deras shower/danser de hittade på.

På eftermiddagen åkte familjen och Alica iväg på terapin så jag var ensam hemma. Jag fixade lite med planering inför Resan med stort R som börjar närma sig med stormsteg nu!!! Galet! För 210 dagar sedan bokade jag och Sara det första flyget och nu är det bara 12 dagar kvar!

Victoria kom förbi en snabbis och sa hej och hängde en stund här innan familjen kom hem igen. 

Då tog jag över bilen och åkte direkt med Anna och Alicia till Annas tennisturnering som hon spelade i New Jersey. Det var en del trafik och vi var lite sena och självklart svängde jag fel en gång så vi hamnade högst upp på Manhattan i Harlem och åkte runt på gatorna där, lite läskigt var det ju meeeen vi var snabbt tillbaka på vår rutt igen. 

Väl framme spelade Anna sin match vilken hon förlorade och då var hon tvungen att spela en annan match en halvtimme senare... Det hade vi inte räknat med! Även om Anna ätit snacks i bilen och jag och Alicia ätit frukt och chips så var vi alla vrålhungriga (konstigt när vi lämnade huset vid fem och sista matchen var klar vid åtta och ingen hade ätit middag...) så vi sökte upp ett McDonald's i närheten och åt middag där innan vi tog oss hem. 

Väl hemma väntade Sara på mig i sin bil parkerad utanför huset, haha. Där satt hon och läste! ;) Hon och jag åkte iväg till ett Diner där hon åt frukostmat till middag och jag drack en himla god milkshake! Vi pratade om allt möjligt, men mest om vår underbara resa! :D Åh, min fina Sara! 






Vid halv tolv var jag hemma igen och snart ska jag äntligen sova! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0