ONSDAG

Idag efter den vanliga morgonrutinen fixade jag och Alicia en god frukost och satt ute i det fina vädret och åt den. Det blev banan, jordgubbar och blåbär med vanilj- och mandelflingor och mjölk! Passade även på att göra vitlöksbröd när det ändå var kvar från igår! ;)

Jane kom ner och gosade med Daisy imorse. Sötis! 






Sedan kom en snubbe och kikade på vår diskmaskin som lagt av och därefter åkte jag och Alicia till Scarsdale och lirade lite boll med andra au pairer och studenter. Trevligt trevligt, sååå synd att jag inte tagit mig tiden och gjort detta förut... Har ju tänkt göra det så många gånger! 



Reba var forever alone...


... Nej då! ;)

Lina och Alicia chillade på sidan istället!

Efter fotbollen åt jag. Alicia och en finsk tjej Lina lunch på Pizza Hut. Det blev buffé och massa prat!

Vi åkte sedan hem igen och Anna kom hem vid tre som vanligt. Vid fyra kom Jane hem och sedan skjutsade jag Anna och Alicia på tennis och tog Jane på karate.

Efter att ha hämtat de andra från tennisen kom vi hem till huset där pappan väntade. Han hade med sig mini cupcakes och vi åt en varsin innan vi fixade middag. Han stannade en liten stund men strax efter åtta åkte han hem när vi tittade på Frozen. 



Sedan var det läggdags för tjejerna och jag är slut som artist efter att ha sovigt så dåligt de senaste nätterna... Det blir förhoppningsvis lite mer sömn i natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0