SÖNDAG

Hej hej hallå!

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon, så himla skönt! Inatt var sista natten i "min" säng, känns så himla konstigt! Haha.

Jag flyttade sedan ut alla mina kläder och saker från rummet och invaderade resten av källaren. Sedan tvättade jag sänglakanen, dammade ur lådorna och städade runt toaletten och handfatet. Sara kom och hjälpte mig bädda rent sängen och sedan var jag officiellt utflyttad ur rummet! 









Vi två åkte till Cross County för lunch och lite shopping. För mig blev det två t-shirts och för Sara blev det två shorts! 
Haha, jag tog ett kids meal med chokladmjölk! Lycklig tjej! ;) 

Vi drog sedan vidare till Swirl, ett cafe vid mig innan vi åkte och tittade på andra halvleken av Saras hostkid Z som spelade fotboll i New Rochelle. Därefter skjutsade Sara hem mig.



Väl hemma väntade familjen och Alicia, den nya au pairen som familjen hämtade från orientation idag på eftermiddagen! Vi alla åt kinamat till middag och sedan gick jag, Alicia och tjejerna och köpte glass till efterrätt. Vi passade även på att visa henne runt i området här med alla olika butiker, men det får nog bli en till runda eftersom jag vet hur många nya intryck det är för henne och hur trött man var den första veckan! 


Haha, den här charmiga bilen såg vi utanför 16H! 

Nu har jag gjort i ordning min nya säng (luftmadrass) och så har jag pratat en hel del med Alicia ikväll och nu ska vi sova!

Förresten, detta hade jag önskat av Alicia att ta med sig från Sverige, sååååå gott det ska bli!!! Ska skämma bort mig dessa två helger jag har kvar i New York! ;)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Oj, oj, oj nu händer det grejer. Många känslor nu förstår jag. Sköt om er, kram.

2014-05-05 @ 06:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0