THE BAY AREA

Hallå hallå folket!

Idag sov jag faktiskt till halv åtta, det börjar ta sig nu! ;) Vi åt frukost och packade ihop innan vi checkade ut. Det blev någon timme på stan innan vi gick och plockade upp vår bil som vi hyrde igår. Det gick så smidigt så och vi fick den på några minuter! Kanon! 



Vi drog därifrån till Baker Beach, en strand vid havet och bredvid Golden Gate Bridge. Det var fortfarande molnigt och småkallt men vi hade trevligt ändå!











Sedan drog vi vidare ner i förorterna söder om SF, i The Bay Area! Och så fort vi kom ut från SF blev vädret så underbart! Vi började med att besöka Facebooks huvudkvarter sedan Googles huvudkvarter och därefter åkte vi till Stanford University och kikade runt där och avslutade med att ligga i gräset och sola ett tag. 
Chockad och chips blev vårt roadtrip-snacks!


Vid Googles lobby. Stället var sååå stort och vi stannade bara till här, men åkte runt med bilen och kikade på andra byggnader så som Google Maps osv. 


Vid Stanford University.



Vadå turist?!

Cali! <3



Därefter blev det äntligen dags för Sara att träffa hennes gamla värdfamilj igen! Vi åkte hem till dem och packade in oss i gästrummet och hängde resten av kvällen med dem. De bjöd på dricka och kex när vi kom och sedan bjöd de på grillade hamburgare och majskolvar, mums! Och barnen hade show för oss när de hade ätit klart, haha.



Hur ballt?! De har även massa andra coola plantor men där har det inte kommit något ännu. 












När det blivit mörkt ute tog Sara och jag oss till Palo Alto där vi strosade runt och köpte en ice cream sandwich på ett speciellt ställe vi blivit tipsade om. Det var en lång kö men absolut värt det! Det kostade $3 och man fick välja vilka kakor och glass man skulle ha (jag tog White chocolate macadamia nut-kakor och Strawberry cheesecake-glass) och kakorna var lite varma också, muuuums!
Alla människor till vänster står i kön till glassaffären!







Vid tjugo i elva åkte vi hem och nu ska vi sova! Godnatt! Förhoppningsvis kommer jag lägga in bilder från kamerorna till datorn imorgon, men har inte wifi just nu så får se när ni får se dem! ;)



Kommentarer
Postat av: Mamma

Så mycket ni får se och har koll på att besöka :) Skönt att ni verkar få lite varmare nu, här hemma har det varit kanonväder, så varmt och skönt. Runt 28 grader varmt, helt ljuvligt. Har du köpt ny kamera? Må bäst, ta hand om er, kram!

Svar: Nej, det är Saras kamera som jag lånar då och då ;)
EMMA

2014-05-25 @ 10:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0