TISDAG I SF

Hej hej hallå! Idag var vår sista heldag i SF. Den började med att vi vaknade strax innan åtta och sedan gick vi dryga kilometern till garaget där vi parkerat bilen över natten. Vi lämnade tillbaka honom (vi döpte honom till Kevin. Han är redan saknad!) och sedan gick vi och åt frukost på ett diner! 



Efter detta gick vi faktiskt hem och hängde på vårt rum en stund. Skönt att bara vara! Men sedan tog vi oss i kragen och gick ut och njöt av sista dagen här! Vi gick ner till efter Union Square och hoppade på en spårvagn som tog oss ner till Castro, ett område vi inte visste så mycket om förutom att det är ett gay-område. Sara ville till en butik som låg där så vi åkte dit! Det var ganska mysigt faktiskt, men vi var väl bara där någon timme. 


En sån åkte vi med! 







Titta vad vi hittade! 

Vi tog sedan spårvagnen tillbaka men istället för att gå av vid Union Square så fortsatte vi ända ner till Fishermans' Wharf där vi ännu en gång åt på In-n-Out men denna gång lyxade vi även till med Cold Stone-glass som efterrätt! Sedan gick vi hem och på 1,5 km hann Sara planera mitt framtida bröllop, haha! 
Åka spårvagn. 


Vi åkte förbi Ferry Building som tydligen är känt! Haha. 


Sara tog denna bild på mig för att smygfota hon bakom mig i gul tröja. Snacka om att ha "häng"... ;) Men här hade hon dragit upp byxorna lite, innan såg man även huden på benen! 



Nu hänger vi i sängen och tar en lugn och skön kväll med filmmys på vårt rum! Haha. Bredvid oss ligger en strippklubb, så kanske vi tar en spontanare dit. Vem vet, vem vet... ;) Nej då. Vi är 20 och 21 år gamla och är på semester och vi har varit på rummet sedan halv sju på kvällen. Den ni! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0