SÖNDAG

Hallå! Idag har varit en ganska chill dag faktiskt. Jag tog det lugnt på förmiddagen innan jag tog mig ner på stan för att inhandla några saker och sedan åkte jag och handlade saker till nollningen. Börjar närma sig nu, och det är många saker som snurrar i huvudet! Jag hade tillochmed mardrömmar inatt om allt som gick fel, haha. Lite resfeber fast inför nollningen som vi håller i! ;) 

På kvällen bjöd Hanna över mig på nybakta kakor, sååå gott! Måste baka kakor själv nån gång, är ju helt fantastiskt gott när de är varma och precis uttagna ur ugnen! Senare på kvällen gjorde jag hemmagjord pizza till middag, så gott så det med! 



MYSKVÄLL HOS LERKY


Lax och potatismos, gott!! 




LÖRDAG MORGON

Skämde bort mig själv med en god frukost! 



FREDAG

Hej! Igår började skolan igen! Det kändes lite konstigt att vara tillbaka i skolbänken igen men det var kul att träffa klassen. Vår första kurs denna termin är samtalsmetodik, vi får se hur det går! 


Sedan gick jag ner på stan och stötte på Jackie som var på väg till VG på sopplunch med Ida och Linda, så jag hakade på! Jackie har hoppat av socionom och flyttat till Kalmar för att plugga till psykolog. Tråkigt att hon inte går i klassen och bor i Uppsala länrge, men det ska bli kul att hälsa på henne! ;) 



På kvällen var det äntligen dags för fadderkickoffen då vi som ska vara faddrar på nollningen träffades och hade kul tillsammans! Vi hade picknick, lekte lekar, dansade reccedansen och spelade brännboll. Sedan var det utgång, men jag kunde inte följa med pga min fot som fortfarande är sådär... :( Men jag hade kul ändå i ekoparken med alla! 
Team Festival!!! 


Pridefestival! ;) 











Bästa leken, hahaha. Tack mamma för tipset! ;) 



Otroligt synkade i reccedansen, haha! 

Bästa gänget!!! 

HEHEHE

Hej hej hallå! Jag har faktiskt inget intressant att skriva så jag lägger bara ut denna roliga bild till alla Harry Potter- och Mean Girls-fans out there! 



TISDAG

Hej hej hallå! Igår träffade jag på några från klassen igen, så kul så att sed igen! Först hade jag två möten inför nollningen och på kvällen blev det utgång med förfest hos Lollo med henne, Josefine och Nelly! 
Lollo bjöd på fika på det första mötet! ;) 







MÅNDAG

Hallå! Idag har varit en lugn dag, vilket har varit riktigt skönt! Jag hängde med Hanna en stund mitt på dagen, så kul att ses igen efter sommaren och så sjukt nice att vi bor grannar nu!! :) 

Jag har även packat upp det mesta så nu är lägenheten nästan klar att visas upp för folk, haha. Jag hängde upp alla kläder och insåg vilken rolig klädstil jag har, haha... Ja ja, man är väl en tråkig svennebanan! ;) 



FLYTTSÖNDAG

Igår tog jag mitt sista lass och flyttade till Uppsala! Mamma hjälpte till och sedan åt vi hämtmat med Linnéa i min lägenhet. Myspys! Linnéa stannade ett tag till och hängde en stund! Jag fick en fin tavla av henne, älskar den!!! 

Hälsade på lilla hästen... ;) 




Lite kaos sådär... ;) 




SLÄKTTRÄFF

Hallå! Idag stod kusinträff på schemat. Det var dock inte mina kusiner, utan mammas kusinträff! 
Det blev lite mat, sång, lekar och umgås med får... Haha! ;) 











Mormor och morfar! 
















HEJ SVERIGE

Nu är jag i Sverige igen! Flygresan hem gick bra förutom att vi blev kanske 20 min sena då vi stod i kö med flygplanet i London för att få komma ut på banan och flyga iväg hehe. 

Innan vi åkte hem blev det en dag fylld av shopping! Vid två åkte Sara vidare till flygplatsen för att åka vidare tilö Tyskland där Sophia väntade medan jag och Johanna stannade kvar på Oxford Street två timmar till innan vi begav oss till hotellet för att hämta ut väskorna och packa det sista och åka till flygplatsen.



Hejdå Sara! 



En söt liten godisbutik... Påminde lite om den i Pippi-filmen! ;) 





THANKS LONDON

Hallå! Idag gick vi upp vid halv sju ungefär och fixade oss innan vi checkade ut från hotellet och drog till Oxford Street för några sista timmars shopping! Det har varit underbara dagar här i London och tiden har gått alldeles för fort, samtidigt som det nästan känns som att vi har varit här en evighet då det har varit full fart med tidiga mornar och sena nätter! Tack London för denna gång! 



ONSDAG

Halloj! Idag tog vi oss ut för att äta en riktig engelsk frukost. Helt okej gott var det, men jag föredrar fortfarande mackor med ost eller annat pålägg på till frukost! ;) 


Efter det tog vi oss till Primark på Oxford Street för att shoppa lite till där, nu när det var morgon och inte så mycket folk. Sjukt stor skillnad än när vi var där en sen eftermiddag! Då var det bara kaos och inte kul att gå där...

Därefter tog vi oss till Buckingham Palace för att kika på vaktbyte. Det var sjukt mycket folk så vi såg bara på avstånd, men kul att se ändå! 



Sedan var det dags att ta sig vidare till ett ställe vid Kensington Palace för Afternoon Tea, mycket mysigt och trevlig och roligt att prova på! 








Vi ville sedan tillbaka till Buckingham Palace för att kika runt lite när det inte var så mycket folk, så vi tog oss dit. Vi gick även i en av parkerna bredvid där efteråt också innan vi begav oss tillbaka till Oxford Street för en timmes shopping innan vi var tvugna att åka hem och fixa till oss inför kvällen.












Denna kväll spenderade vi på musikal då vi såg Lejonkungen! Den var helt fantastisk och äntligen fick jag se den, det har jag velat länge!! Sjukt duktiga personer som är med och gör ett riktigt bra jobb! Efter teatern blev det en liten mini pubrunda i området innan vi tog oss hemåt igen. Det blev ännu sen sen kväll då vi gick och la oss runt två, men men! Vila kan man göra på planet hem! ;)










TISDAG

Hej! Idag tog vi sovmorgon, vi hade ställt alarm vi halv tolv men låg kvar i sängen till ungefär tolv. Då hade vi bara sovit i fem timmar men vi ville inte sova bort hela dagen! 

Det blev brunch på ett ställe nära hotellet innan vi tog oss till King's Cross. Där finns nämligen en skylt med Platform 9 3/4 som är från Harry Potter, så den ville vi ta kort vid! ;) 
King's Cross.





Efter det tog vi oss till Leicester Square och kikade runt lite där, innan vi begav oss mot teatern där musikalen håller till och bokade biljetter till imorgon, yay! På vägen dit gick vi även förbi Trafalgar Square. 
Leicester Square.



Trafalgar Square.







Sedan gick vi till Chinatown, vi gick lite i Soho och sedan kom vi fram till Piccadilly Circus! Så nu har vi sett det mesta av alla stora turistsaker, bara slottet kvar! 
Chinatown. 







Piccadilly Circus.






Därefter tog vi oss till Forever 21 för lite shopping en stund, dock tycker vi alla att F21-butikerna har mycket bättre utbud i USA...... Så det blev tyvärr bara någon enstaka sak därifrån! 

Vi var så himla trötta sen så vi tog oss hemåt för lite vila. Vi köpte med en varsin smörgås och dricka till hotellrummet och åt och vilade en stund. 

Planen var egentligen att gå ut på en liten pubrunda på kvällen men en liten stunds vila blev alldeles för lång och vi orkade inte tillslut, haha, och gick och la oss på riktigt istället. 

MÅNDAG

Hallå! Då var det vår första heldag här! Vi började med att turista lite, vi kikade på Big Ben, London Eye och Westminister Abbey! Sedan blev det lunch och shopping på Oxford Street. Vi hann med 4 butiker innan vi var helt slut, haha. Vi åkte hemåt och åt middag i närheten av hotellet och sedan gick vi hem och duschade och fixade till oss för igång! 





















Vi tog ett glas på en bar innan vi tog oss till en klubb, Heaven. Det är egentligen en gay-klubb men det var typ den enda öppna på måndagen... Haha. Nu väntar vi på tuben, klockan halv sex på morgonen! En mycket lång men bra dag! :) 



Taggade tjejer hahahaha! 







SÖNDAG

Halloj! Jag och Johanna överlevde flygresan! Även om Johanna var ganska rädd när det kom lite luftgropar... Haha! 




När jag och Johanna landade på Gatwick tog vi ett expresståg in till stan och sedan tunnelbana några stationer för att komma till Paddington där hotellet ligger. Vi hade bestämt med Sara att möta upp henne där, men det var ju dock mycket större än vi trott med flera olika utgångar, haha... Däremot gick det faktiskt bra att hitta henne! :) 



Victoria station! 



Sen gick vi till hotellet och checkade in. Sara hade ju varit här sen innan vi ens hade gått på planet, så hon hade varit till hotellet och lämnat sin väska och vandrat runt en massa i området. Eftersom jag och Johanna bokade denna resa själva och Sara sedan hakade på, så har vi ett hotellrum med en dubbelsäng... Och det gick inte att avboka eller ändra, då var man tvungen att betala en massa. Sååå vi tänkte "äsch, finns det hjärterum finns det stjärterum"... Återkommer senare i inlägget hur vi löste det med sovplatser. ;) Och så var det ju så att Sara hade lämnat av sin väska redan, så hon och jag gick och checkade in. Johanna stod utanför ett tag och kom senare in och satte sig i lobbyn ett tag och låtsades inte känna vid mig och Sara haha eftersom vi bara hade bokat för två personer. Innan vi gick in i hissen viskade jag våning och rum till Johanna som satt nästan bredvid och kanske fem minuter senare kom även hon, haha. Sneaky! ;) 

Iallafall. Vi tog oss sedan till McDonalds och lånade deras wifi hehe. Sedan gick vi till Hyde Park som vi bor kanske fem minuters promenad ifrån och kikade där. Kul att ha varit där men det var tyvärr en besvikelse. Vet inte om vi jämför för mycket med Central Park i NYC... ;) 












En liten grej som hände på väg till och från parken.... Vi höll på att bli överkörda tre gånger för att vi kollade åt fel håll hahaha. Det roliga var också att alla i bilarna skrattade och en ropade tom "yeah baby!" så jag antar att de är vana haha... ;) Ja ja, livrädda blev vi alla gånger! De två första gångerna hände vid ett oövervakat övergångsställe ett åt varje håll........... Haha. Det andra hände på vägen hem...... ;) 


Sedan började vi ta oss mot min lilla överraskning som jag ordnat. Det var att vi skulle ta en drink i OXO-Tower som har en fin utsikt! 
Där i OXO-Tower var vi! 








Därefter promenerade vi hela vägen till Tower Bridge för att få se den upplyst nu när det var mörkt ute. Den var sååå fin! Vi gick även över den för att ta tunnelbanan hem därifrån och den var sa himla fint gjord och mysig och såg lite ut som något från en saga. Helt klart den finaste bron jag vet!












Utsikt från Tower Bridge. Det orangea där borta är London Bridge! Det höga tornet är Glass Shard (tror det stavas så). 





Vi åkte sedan hemåt och stannade utanför McDonalds för wifi i kanske tio minuter innan vi tog oss hemåt, klockan var ju ändå ganska sent! 
Både Sara och Johanna somnade till på tuben hem, hehe. 

När vi kom hem var det ju då dags för att sova... Detta löste vi genom att inte sova som vanligt i sängen utan att vi låg liksom på kortsidan med benen utanför/ihop som en liten boll. Hahaha. Men det gick faktiskt jättebra! ;) Jag har sovit riktigt bra. 




LONDON BABY!

Hej! Sitter just nu på ett starbucks på Oxford Street och har det bra! Vi har turistat lite på förmiddagen och börjat shoppingen nu på eftermiddagen. Igår var vi upp i OXO-Tower och tog en drink.

Jag kommer skriva mer utförliga blogginlägg men jag vet inte när de kan laddas upp, alla wifi är så himla sega här, haha. Kanske blir att alla dagar kommer upp här när jag är hemma i Sverige igen, vi får se! ;)



VI ÄR I LONDON!

Hej! Ville bara säga att vi lever och har det bra, men det är dåligt med wifi häromkring (vad vi sett än så länge) så jag får blogga vid ett annat tillfälle och försöka lägga upp någon gång vi hittar wifi igen! Nu är klockan tjugo i ett och vi stannade till på ett McDonalds och lånade deras wifi, snart ska vi hem och soooovaaaaa, ska bli så skönt så! 



HEJ FRÅN ARLANDA

Nu är Johanna och jag på Arlanda och väntar på att få gå på planet. Allt har flytit på bra än så länge! Först fick vi lite VIP-incheckning då hennes kille jobbar på Arlanda och öppnade upp en lucka och checkade in, bara för oss haha! Så nice!! Sedan hängde vi med honom till hans buss hemåt gick (ja, han hade slutat jobba med checkade in oss ändå hihi) och så gick vi och åt lunch efter det.

Sara väntar på oss i London nu då hon flyger från Göteborg och har redan hunnit landa innan vi ens flyger från Arlanda. Ska bli så kul att träffa henne!!! Nu är det snart dags att flyga, puss hej! 

FRASSE

Hallå! Det blev en liten sväng förbi Linnéas place för att kika på deras nya lilla kattunge Frasse. Sååå söt!!! Han är 12 veckor gammal och riktigt busig. :) 




Nu är jag hemma hos mig och har precis packat klart. Nu är ska jag bara duscha och sedan sova! Så taggad på morgondagen! 



ÄNTLIGEN SEMESTER

Idag kl 14.45 gick jag på semester!!! Så skönt! I sommar har jag jobbat i nio veckor och idag såg jag ljuset i tunneln. Haha nej då, det har varit kul att jobba, framförallt att jag har haft bästa kollegan Sanna hela sommaren! Tiden har bara flygit förbi, helt sjukt att nästan hela sommaren har gått förbi nu... Och sen tackar man och bockar för lönen också! ;) Men satan i gatan vad skönt det ska vara att vara ledig i två veckor innan skolan börjar igen! Just nu sitter jag på bussen till Uppsala. Där kommer jag spendera natten innan jag tar mig till Arlanda imorgon bitti! Där kommer jag möta upp Johanna och vi ska flyga till London och möta upp Sara!!! The travel squad is back! Det var nämligen vi tre som reste en månad tillsammans i USA och nu ska vi take on London!!! 


Bästa resegänget! 

BRA DAG ÄNDÅ




KRÄFTSKIVA

Igår var jag som sagt på kräftskiva och det var så himla kul!!! Jag kände bara Ida och Linda där men alltid kul att träffa lite nytt folk! ;) 






















KRÄFTIS PÅ G!

Direkt efter jobbet idag (eller jag fick tom gå lite tidigare) tog jag mitt pick och pack mot Enköping! Jag ska hem till Ida från min klass på kräftskiva! Whoop! Just nu sitter jag mitt ute i ingenstans och väntar på min tredje buss för dagen som tar mig hem till Ida. Roar mig själv med alkohol... ;) 




FREDAGKVÄLL I UPPIS

Hallå! Igår efter jobbet åkte jag och gänget till Linnéa i Norrtälje för att fira hennes födelsedag i efterskott och ha TG-häng! Så mys att ses alla igen! :) 






HARD WORK WORK

Jahapp, snart har åtta sommarjobbsveckor flugit förbi. Helt galet att jag bara har 2 dagar + en vecka kvar av sommarlovsjobb, sen två veckors ledighet (minus några dagar för nollningsfix) och sen börjar skolan igen!!! Var tar tiden vägen?! 



SÖNDAG

Hej hej hallå! Idag har jag åkt Eckerölinjen med Jossan! Det var vi och alla pensionärer, hahaha. 










RSS 2.0