ONSDAG

Halloj! Idag tog vi oss ut för att äta en riktig engelsk frukost. Helt okej gott var det, men jag föredrar fortfarande mackor med ost eller annat pålägg på till frukost! ;) 


Efter det tog vi oss till Primark på Oxford Street för att shoppa lite till där, nu när det var morgon och inte så mycket folk. Sjukt stor skillnad än när vi var där en sen eftermiddag! Då var det bara kaos och inte kul att gå där...

Därefter tog vi oss till Buckingham Palace för att kika på vaktbyte. Det var sjukt mycket folk så vi såg bara på avstånd, men kul att se ändå! 



Sedan var det dags att ta sig vidare till ett ställe vid Kensington Palace för Afternoon Tea, mycket mysigt och trevlig och roligt att prova på! 








Vi ville sedan tillbaka till Buckingham Palace för att kika runt lite när det inte var så mycket folk, så vi tog oss dit. Vi gick även i en av parkerna bredvid där efteråt också innan vi begav oss tillbaka till Oxford Street för en timmes shopping innan vi var tvugna att åka hem och fixa till oss inför kvällen.












Denna kväll spenderade vi på musikal då vi såg Lejonkungen! Den var helt fantastisk och äntligen fick jag se den, det har jag velat länge!! Sjukt duktiga personer som är med och gör ett riktigt bra jobb! Efter teatern blev det en liten mini pubrunda i området innan vi tog oss hemåt igen. Det blev ännu sen sen kväll då vi gick och la oss runt två, men men! Vila kan man göra på planet hem! ;)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0