FREDAGSMYS...

Halloj! Idag mår jag betydligt mycket bättre än igår, så himla skönt! Jag har till och med orkat sitta upp i sängen idag! Febern är på väg bort (måste dock fortfarande gå på Ipren...) och jag är inte slutkörd fastän klockan är halv elva. ;)

Slutkörd blev jag dock när jag gick ca 400 m fram och tillbaka till Ica för att köpa nässpray. Usch! Vill bara kunna andas normalt när jag rör på mig... Ja ja, hoppas att en god natts sömn löser det mesta! Annars har jag ju även hela dagen imorgon på mig stt vila, sen är det bara att komma tillbaka till verkligheten! ;) Haha. 

Nej men, nu ska min infekterade kropp få sova. Godnatt! 

TYCK SYND OM MIG!

Halloj! Usch så dåligt jag mår!!! :( Vaknade inatt av feberfrossa så jag kämpade mig upp ur sängen för att ta en Ipren och dricka massa vatten. Klädde på mig massa extra kläder och startade värmefilten. Alltså, jag har nog aldrig älskat den filten mer än vad jag gjorde då, kändes som att den räddade mitt liv... ;) 

Jag har mått dåligt hela dagen men det har gått lite i vågor... Var iväg ut i nästan två timmar på några ärenden men satan i gatan vad trött jag blev efter det, helt slut. 

Nu har jag precis vaknat efter att ha sovit 2,5 h och mår liiiite bättre men jag har definitivt feber fortfarande... Blä, har nästan aldrig känt mig såhär dålig någonsin i mitt liv. Ligger bara och väntar på att få ta den tredje och sista Ipren-tabletten för detta dygn. 

Aja. För att citera Morran: "Det e en dag imorrn å!" Då hoppas jag på att kunna äta något annat än Ipren och isglass också... :) 

TIS & ONS

Halloj! Gårdagen var lååång och det var full fart. Plugg, skola, möte och ännu mer plugg. 

Jag tog en välförtjänt sovmorgon imorse och vaknade tyvärr upp krasslig... :( Jag pluggade lite lätt innan jag bara låg i sägen och tittade på film och försökte må bättre... 

På eftermiddagen hade jag seminarium, sedan stannade jag och basgruppen kvar och pluggade lite inför nästa seminarium. Innan jag gick hem för att äta middag hämtade jag ut mitt nya kårleg på min nation. Skönt att äntligen ha fixat det! 

Nu tänker jag chilla resten av kvällen och försöka sova tidigt ikväll.



MÅNDAG IGEN

Hej hej hallå! Idag började delkurs två på juridiken med först en föreläsning på 3 h, lunch 1 h och ytterligare en föreläsning på 2 h. Direkt efter föreläsningarna hade vi faddermöte och efter det gick jag hem för att äta middag och sedan plugga. Kul liv osv! ;) 
Idag blev det lunchdate med Malin i min klass! :) 

HELGEN

Jahapp och så har ännu en helg passerad. Min helg spenderades hemma i Hallsta med jobb och lugna kvällar med familjen. Jag har haft huvudvärk nu i flera dagar, så jag hoppas att den efter denna relativt lugna helg har försvunnit imorgon när jag vaknar! 
Mormor och Nilla myser! 


Lillebrooooor!


När jag får välja mat! ;) 

FREDAG

Halloj! Imorse var det tentadags och efter fyra timmars skrivande lämnade jag in den och min hjärna stängde helt av. Tentan kan ha gått hur som helst, är inte 100 på den men men! Det återstår att se, fingers crossed! 

Jag åkte hem till Hallsta på eftermiddagen och har inte gjort något vettigt alls. Väldigt skönt då jag kände mig som en zombie efter tentan... ;) 

Nu ska jag sova, i helgen väntas jobb. Godnatt! 

DAGEN INNAN TENTA







ONSDAG

Goddagens! Min dag började med en skön sovmorgon innan det var dags för PM-opponering med min basgrupp. Celine var sådäääär taggad inför det som ni ser nedan, haha. Lika bra att passa på att vila precis innan! ;)

Jag gick hem och tänkte ta tag i tentaplugget men med huvudvärk kändes det inte alls kul... Så det blev inte av... Vid tre hade vi frågestund inför tentan så den gick jag på, men vet inte om jag blev så mycket klokare, haha. Ägnade mig åt att skicka snaps på snyggingen Emilia istället, hehe. 


Efteråt hakade jag på Clara till Ica för att handla och så gick jag hem och lagade mat. Huvudvärken blev bara värre och värre så jag tog en Ipren och bara vilade hela kvällen... MEN! Vid ca 00.30 kände jag mig helt plötsligt taggad på att plugga?! Så då var det bara att göra det, haha. Jag gick igenom mina anteckningar, letade upp några viktiga lagar i lagboken och lite annat smått och gott. Nu är klockan mitt i natten och jag tänker sova! Godnatt! :) 


KVÄLLSPROMENAD

Jahapp. Idag har det varit seminarium och tanken var att jag skulle plugga efter det meeeen... Så blev det inte. Istället gjorde jag lite annat här hemma innan jag på kvällen tog mig ut för en promenad. Hamnade hemma hos Hanna ett tag och myste innan jag gick vidare hem och nu ska jag sova. Imorgon SKA jag ta tag i tentaplugget... ;)



ETT STYCKE SÖNDAG

Halloj! Idag har jag bara tagit det lugnt större delen av dagen. Eftermiddagen spenderades med Linnéa på Baui, Ikea och City Gross, haha. Vi snålåkte med AJ hem och nu ska jag plugga lite innan läggdags. En lugn och skön söndag, det händer inte ofta! 










ALLA HJÄRTANS DAG

Heeeej! Igår var det alla hjärtans dag och den spenderade jag i Stockholm med Johanna BL! Vi började med en flera timmars lång fika sedan lite shopping, buffé till middag och så avslutade vi dagen med bio. En riktigt mysig dag helt enkelt! :) 








Och det bästa av allt, jag fick en gullig överraskning av henne! Blev så glad! :)


FREDAGSMYS MED MY BABES

Åh, denna dag har känts så himla bra. Efter ett stycke plugg och ett stycke fika begav jag mig hem till Lerky för middag mer TG. Vi bjöds på trerätters - vitlöksbröd till förrätt, hemmagjord pizza till huvudrätt och sedan smoothie plus kakor från nya Zeeland till efterrätt! Muuuums! :) 








Smoothie i burkarna som Linnéa borrade hål för sugröret i igår! ;) 





MYS HOS L

Hallå! Jag kikade förbi Lerky och Johan på kvällen och skrev ut några papper där. Och jag blev även bjuden på mat + efterrätt, muuuums! Lerky är bäst! 
En sån händig kvinna! 







HEEEJJJ

Goddagens! Jag sitter och försöker skriva på min PM meeen det går så fruktansvärt segt, så jag tror jag ger upp den, hehe. Jag har ju skrivit tillräckligt mycket inför första inlämingen imorgon, men det skulle ju vara skönt att utveckla den ännu mer inför den "riktiga" inlämningen om två månader. JA JA. Får se om jag får någon ny idé idag annars får det vara som det är. 

Min plan idag är att plugga, plugga och plugga lite till. Sen tänkte jag även kika förbi Lerky och Johan för att säga hej. Och skriva ut min PM, hehe. Jag borde städa också, verkligen städa ordentligt med att damma, dammsuga, moppa golvet osv osv. Vi får se. Kanske bara tar lite ytligt idag och gör allt annat ordentligt sen när jag ska flytta ut, det är ju ändå bara ca två veckor kvar. 

Nu ska jag äta en god brunch och sedan sätta mig ner med en seminarieuppgift...

Hade!

4/6 TG

Hallå! Min dag började med en skön promenad i solen ner till stan då jag hade seminarie där. Åh vad livet känns lättare när solen skiner! 


Efter seminariet pluggade jag med min basgrupp inför nästa seminarie på onsdag, och efter det var min hjärna helt mosig så jag gick hem och gjorde i stort sätt ingenting i två timmar. 

Kvällen spenderades hemma hos JP med henne, AJ och Lerky som äntligen har hittat hem till Sverige igen efter tre månader i Australien/Nya Zeeland! Ett kärt återseende! :))) 


Fulselfie är ju ett måste! 





VAD HÄNDE DÄR LIKSOM?!

Ett mirakel har skett. Jag vet inte hur, men på något sätt chansade/ordbajsade jag helt rätt på min hemtenta i januari. Jag (eller typ hela klassen) hade sån ångest över den och jag förstod typ hälften. När jag lämnade in den tänkte jag "fuck it, jag får ta restuppgifterna sen om en månad. Orkar inte bry mig mer"... 

Och idag kom resultatet. VG. 


Hur sjukt är inte det?! Never in a million years trodde jag det. Och eftersom jag fick VG på salstentan (som var otroligt lätt jämfört med hemtentan) så blir det mitt slutbetyg i den kursen. Woho!!! 

HELGEN

Heeej! Helgen har varit fullpackad, men den har också varit himla kul! 

I lördags efter jobbet gjorde jag hemmagjord pizza till mig och mina bröder, så gott så! Sedan körde jag in till Uppsala, bytte om och drog på parteeeeyyy. Det var ledningsgruppfest med våra faddrar som var i ledningsgruppen och vi "nya" som ska ta över. Efter ett grymt kul mottagande, lekar och massa förande drog vi vidare och dansade natten lång. Typ. Jag och Hanna hann även med att äta kebab där vid tre-tiden, himla gott. ;) 




På söndagen körde jag hem till Hallsta och plockade upp mina bröder och mormor innan vi åkte vidare till Norrtälje och hem till kusin Karro för att fira hennes 30-årsdag. Det bjöds på scones, te, kakor och smörgåstårta! Så gott! Och så himla mysigt att få hänga lite med lilla Freya (som ändå inte är så liten längre!) :) 














PÅ VÄG TILL HALLSTA

Yo yo! Sitter på bussen hem till Hallsta nu, och jag är helt ensam! Hahaha, en hel buss för mig själv. Det är så jag rullar. ;) Jag ska jobba från 13 idag och sedan får det bli myskväll ikväll.





TORSDAG

Halloj! Igår träffade jag först min basgrupp och diskuterade vår seminarieuppgift, det rullade på bra men vi chansade en hel del också hahah. Så kan det gå! ;) Vi får se vad alla andra grupper har att säga på måndag, förhoppningsvis kan vi få en klarare bild då! 

På eftermiddagen tvättade jag OCH solen tittade fram, så himla underbart! Det var riktigt kallt ute, solen sken och himlen var blå. Sådana vinterdagar är så himla bra! 




PAUS I PLUGGANDET FÖR SELFIES









TISDAG

Halloj! Idag har jag på förmiddagen försökt plugga men det gick sådär, så jag upp efter någon timme eller två, hehe. Nya tag imorgon! 

På eftermiddagen hade jag ett seminarium och på kvällen kom Lollo hem till mig och vi hade en myskväll med film och tedrickande. Världens finaste tjej det där! :)




MÅNDAG

Halloj! Idag har jag varit på möte med ledningsgruppen inför vår reccemottagning i höst, varit på seminarium, handlat mat med Jackie, försökt pluggat men gav upp efter nån timme då jag inte kom nånstans och nu tittar jag på Netflix innan läggdags. Adios!




SÖNDAGSFIKA




EN LUGN LÖRDAG

What's up party people! 

Idag har jag knappy gjort något vettigt alls........ Jag har bara tittat på Netflix, varit och handlat och spelat Sims, hehe. Men på kvällen tog jag mig i kragen och drog hem till Hanna för en mysig kväll där! Vi fixade fruktsallad med glass och tittade på film och bara hade det gött. Hej Hanna, tack för ikväll! Puss! :)

Vid midnatt promenerade jag hem och nu ska jag sova. Natti! 

RSS 2.0