DAGS ATT FIRA!

Fick idag reda på att jag klarade tentan innan sommarlovet, sjukt skönt! Kan äntligen släppa den! 



SÖNDAG

Hej! Idag åkte jag och mamma till Uppsala för att bland annat hämta mina nycklar till lägenheten jag ska bo i under nästa läsår. Så nice att ha det fixat!!! 


På kvällen drog Mattias och jag på bio här i Hallsta. Vi såg Jurassic Park i 3D, en riktigt bra film! 



LÖRDAG

Sådärja, idag efter jobbet tog jag äntligen helg! Nu ska jag inte vara överdrivet trevlig mot någon fram till tisdag morgon, haha! ;) 

Jag åkte hem till familjen och päronen var borta så jag fixade middag till brorsorna och Linnea. Det fick bli pizzabullar som AK bjöd på i måndags, riktigt gott! 



Jag och Mattias spelade lite GTA och bara hängde innan vi alla bänkade oss framför tvn för att se Sverige - Danmark U21. Sverige vann och gick vidare till finalen, woho!! 

TORSDAG

Jahapp, då är ännu en dag nästan över. Jag har jobbat, handlat, lagat mat och tittat på Netflix. Det är ungefär så mitt liv ser ut just nu. Kul osv!


LYX

Tänk vilken lyx jag har haft, middagen står redo så fort jag kommer hem från jobbet! 



LEDIG MÅNDAG

Halloj! Idag har jag varit ledig, så skönt!! Jag tog bussen till Norrtälje och gick hem till AK som bjöd på en god lunch, pizzabullar och sallad! Vi hängde ett tag innan vi gick och köpte glass. Riktig sommarkänsla på det! 

Började läsa denna på bussen! 






Vi gick hem till henne och åt klart och strax därpå kom Tony hem och vi åkte alla till Hallsta. Jag gick och handlade middag och gick hem till mormor och hängde med henne på balkongen ett tag innan jag lagade tacos till middag. Mums! 






Nu tittar vi på tv och hon kom precis och gav mig efterrätt, haha. Varm choklad och mockaruta! Som sagt, jag är så bortskämd här!!! ;) 

SÖNDAG

Hej hej hallå! Idag jobbade jag några timmar med Sofie och det var lika kul som vanligt. Så roligt att få jobba tillsammans med sin bästa vän! :) 

Sedan hämtade min privatchaufför, aka Fredrik, mig och skjutsade hem mig till päronen. Jag packade ihop en del saker som jag ville ha med mig till mormors lägenhet där jag ska bo i sommar. Det bjöds på grillat till middag innan Fredrik skjutsade hem mig till mormor. Hon var inte hemma så jag gick ut på en liten promenad då det var sol ute så jag ville passa på! Sedan blev det soffläge med Netflix till det att mormor kom hem senare på kvällen. Hon åt en sen middag och fixade sedan efterrätt till oss båda. Jag är så bortskämd! ;) 
Hah, Nilla blir så glad så hon hoppar högt rakt upp när hon ser folk! ;) 

MIDSOMMAR!

Igår var det midsommar och jag jobbade först på förmiddagen. Men sedan åkte jag hem till mormor som bjöd mig på midsommarlunch, så gott så! :) Jag bytte om och cyklade hem till Sofie där resten av midsommarafton firades! 





Vi gjorde kransar, dansade runt midsommarstången, lekte lekar, grillade och bara hade det trevligt! En himla rolig midsommar med mina fina vänner! 




Bål! Haha.

















"Vem får in flest marshmallows i munnen" hahaha. 


















TORSDAG

Halloj! Idag har jag jobbat hela dagen och sedan skulle jag göra några ärenden, och Fredrik ville köra så då fick han köra runt på mig! ;) 



GRATTIS NILLA

Idag fyller min lilla gullegris hela fyra år! Grattis till henne!!! :) 



TISDAG

Hej! Idag har jag varit ledig och bara varit hemma. Jag hjälpte mormor att sätta upp tak till hennes husvagn och uteplats. När jag kom dit stod hon på stegen och ovanpå en blomkruka för att hon inte nådde annars! Alltså, galenpanna!!! Haha. Sedan har jag även kikat på lillebrors koja som han har byggt, så duktig så! 

En annan rolig nyhet är att Fredrik har tagit körkort, äntligen! :D 


Stabilt osv... Haha! Nej usch, jag tog över så fort jag såg det! 




Mattias koja.






Fresh from the garden! 

Taket är på plats! 

LÖRDAG

Jahapp, ännu en dag har gått och vi är redan i mitten av juni! Det är ju helt sjukt vad fort tiden går! 

Jag har jobbat, tittat på nya avsnitt av oitnb som släppt en tredje säsong, ätit en god middag och tittat lite på kungabröllopet! 







FREDRIKS STUDENT

Så idag var den stora dagen för Fredrik, hans student! Vi åkte in till Norrtälje och tittade på hans utspring, sedan fick han åka cab hem med Linnéa, mamma och mig! Väl hemma hade han mottagning för släkt och vänner! En härlig dag och vi hade inte kunnat haft bättre väder! 



















Akut kisspaus, haha! 













Finaste Freya! 



Freya har lärt sig att ta selfies, har måååånga bilder på henne nu, haha! 

Sen ville hon ta kort på mig... Gick sådär! ;) 

Mattias och lilla Alvin! 

Astrid spelar fotboll! 



Sen var det grabbarnas tur att spela fotboll!








FÖRBEREDELSER

Hej hej hallå! Idag har familjen gjort smörgåstårtor och marängtårtor inför Fredriks student imorgon! Annars har jag bara skjutsat Mattias till utomhusbadet då det hålls någon slags avslutningsfest för klass 5-6 och ätit middag, grillat. Mums! Senare ikväll ska jag hämta Mattias igen, slå in paket och fixa det sista inför dagen D imorgon! 









LILLEBROR HAR SLUTAT SEXAN

Mattias hade sin skolavslutning nu ikväll. Nu har han slutat sexan och högstadiet väntar i höst! Vi var på hans skolavslutning och sedan åkte vi hem och åt hemmagjord mjukglass! 




Farmor och mormor! 







LITE SMÅKÄR I MIN NYA KLOCKA!




TISDAG

Igår var det tisdag och dagen bjöd på strålande sol och värme! Jag hängde i Stockholm med Sofia som guidade mig runt litegrann. ;) Vi promenerade ute på Djurgården, åt lunch och hängde vid stadshuset. Härligt att vara ute i solen och det kändes nästan som sommar! ;) Sommaren är lite trög i år tycker jag...





MÅNDAG

Hej! Igår var det måndag och gjorde inget speciellt alls på förmiddagen... Men på eftermiddagen åkte jag in till Uppsala till Victoria. Jag fick se hennes nya place och hon bjöd på fika, myspys! Så kul att catcha upp lite, vi måste verkligen ses oftare!! 
En söt Victoria som inte ville vara med på bild... ;) 

LUGN LÖRDAG

Lördag idag och jag har inte gjort ett skit! Har skjutsat mina bröder hit och dit några gånger och varit ute på en liten kvällspromenad med Nilla men annars har det varit Netflix som gällt! Dock började jag packa upp lite grejer på mitt rum haha, välbehövligt som ni ser! ;) Men det mesta ska tillbaka till nya lägenheten i Uppsala sååå det får vara lite småkaos i rummet här hemma! 




FREDAG

Halloj! Igår var det fredag och jag jobbade extra den dagen. Efter jobbet åkte jag direkt ner till Herrängs Marina där farmor bjöd barn, barnbarn och barnbarnsbarn på middag då hon har fyllt 80 år! Jättemysigt och god mat! Sedan var det också lite speciellt då jag fick träffa min lilla kusin för första gången, Astrid, som under sina tre är i livet bott på Philippinerna fram till nu! 


Lite pepp från Johanna BL för att jag inte var så sugen på att jobba... ;) 

Nere vid marinan.



Pappa hänger med sin brosdotter Astrid! 




Skål för farmor! 



Farmor öppnar paket! 

Sandra, kusinbarn Alvin och kusin Jesper som inte ville vara med på bild ;) 

Kusinbarn Melker, Sandra och farmor spanar in farmors presenter! 

Turturduvorna ;) 






TORSDAG

Äntligen en heeeelt ledig dag utan planer! Underbart! Haha.



PICKNICK

I onsdags på eftermiddagen hade klassen (eller iallafall de som orkade ta sig dit haha) en liten avslutningspicknick. Det var blåsigt och rätt kallt men solen sken så det fick bli utomhus i ekoparken som planerat! ;)



TENTAFEST

I tisdag hade vi tenta och efter den var det dags för tentafest! Vi började hemma hos Jackie dit många från klassen kom ,riktigt kul! Sedan fortsatte många av oss ut på nation och dansade till stängning vid två. Jag, Malin, Ida och Linda tog oss till Rosa Pantern för kebab innan vi skiljdes åt och jag gick hem till Linnéa och slocknade på hennes soffa! ;)





Haha, fullpackade med lagbok, kompendier och all annan kurslitteratur som vi fick ha med på tentan. 




 
















TENTAN ÄR ÖVER, NU BLIR DET TENTAFEST




TENTA IDAG





RSS 2.0