MÅN OCH TIS

Igår, måndag, vaknade jag vid sju och var så ivrig över att flytta över de sista sakerna i rummet till lägenheten! Vid åtta kom Albin och hans tjej (som jag hyrt rummet och nya lägenheten av) och vi hjälptes åt att flytta över möblerna till lägenheten. Det gick så smidigt så! 

Vid tio drog jag iväg på seminarium och efter det fick jag äntligen träffa Alexandra!! Jag träffade henne i USA och nu har även hon kommit hem till Sverige. Hon är från Skåne men var i Stockholm och hälsade på släkt, och eftersom hon skulle till Uppsala universitet på tisdagen då de hade öppet hus, bestämde vi att hon sov hos mig på måndagen! :) 

Jag visade runt henne bland lite olika grejer, som några institutioner vid UU, Carolina Rediviva (bibliotek), domkyrkan, visade på var några nationer låg osv osv. Vi hängde sedan på stan innan vi mötte upp Josefin (som vi också träffade i USA men som är från Uppsala) för en mysig middag på en pub! Vi hängde där i drygt tre timmar och det var så trevligt! :) 
Tvingar alla mina gäster att ta kort på domkyrkan... ;) 

Alex vinner för snyggast pose iallafall!






Imorse vaknade vi och jag gick sedan med Alex till Blåsenhus och droppade av henne där för hon skulle vara där på öppet hus. Själv tog jag mig vidare till mitt seminarium som gick snabbt idag, endast en timme istället för två! 

Tog mig hemåt och plockade lite, men vilade mest haha. Är fortfarande inte frisk, men jag har iallafall inte feber och jag kan andas någorlunda normalt nu! 

Vid tre mötte jag upp Alex igen och vi tog en fika innan hon tog pendeln tillbaka till Stockholm. Så mysigt att få träffa henne igen! Helt galet att det 10 månader sen vi sågs sist?! Kändes som att vi hade setts förra veckan typ... Men sånt gillas, inga pinsamma tystnader här inte! ;) 

Nu resten av kvällen har jag plockat med massa saker i rummet. Men blev så trött, haha, så tog en vilopaus och bloggade istället. ;) Ska fortsätta plocka lite ikväll men fixar resten imorgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0