ÅKA HEM...

Jahapp, då var det dags att åka hem igen... Jag vaknade vid sextiden och Anna vaknade vid sju, jag försökte somna om men det gick inte. Jane vaknade också tidigt så båda tjejerna började göra sig i ordning efter sju där. Sedan åt de frukost och Anna och jag fick säga hejdå hemma få Gada tog henne till skolan. Vi kramades i många minuter och hon ville inte släppa taget, lillan!! :( 


Sedan åkte hon till skolan och jag skjutsade Jane till skolan. Vi kramades hejdå och så gick hon in i byggnaden. Så sorgligt!!! 

Men jag tröståt en bagel till frukost haha , en sista gång sådär! Så himla gott! Sedan handlade jag lite saker sista minuten, som nagellack, en massa skräp på Target och ett par Vans (skor)! Jag åkte hem och packade det sista plus lite saker åt Gada som hon ville skicka hem till sin familj, så nu väger min resväska ca 22,5 kg och man får ha max 23 kg... Ganska bra jobbat när den var nästan tom på vägen hit! ;) 


Finns massa god cream cheese att välja på! 





Jag sa hejdå till Daisy och sedan skjutsade Gada mig till tåget som tog mig till Grand Central. Därifrån tog jag bussen ut till flygplatsen i NJ.


Grand Central! 

Grand Central!


Utsikt från ett bussfönster! 


Nu sitter jag på flygplatsen incheckad och klar. Halv tre var jag vid gaten och planet får 17.20 hahaha. Gäller att vara ute i tid! ;) Nej men jag var osäker på hur trafiken från Manhattan hit skulle vara och sånt, så kände att jag kan lika gärna vänta på flygplatsen än att vänta hemma i huset! Nu tar mitt wifi snart slut (fick gratis wifi i 30 min...) så vi hörs imorgon, Sverige! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0