DAGEN MED STORT D

Sååå, igår var dagen här. Dagen då jag äntligen skulle få träffa mina hostkids igen efter ett år! 

Jag tog tåget från Manhattan och blev upplockad av Johanna (tack igen!) som var snäll och skjutsade mig till synagogan. Där fick jag sitta (träffade på Janes kompis Ash och hängde) och vänta och tyvärr hann jag inte träffa familjen innan ceremonin så det blev ingen filmning av reaktioner haha... Men alla i familjen såg mig olika delar av ceremonin, Anna såg mig nästan direkt när hon hade klivit it på "scen" och log och vinkade lite lätt och hon berättade för Jodi (mamman) när hon också kom upp på scen och hon vände sig om och hakan droppade hahaha. Riktigt kul! Jane såg mig mot slutet när de delade ut saker till "publiken" och kom springandes och ropade "Emma!!!" och pappan träffade jag precis efteråt. Jodi hade tydligen sagt till honom att jag var här men han trodde inte på henne, haha. Man fick inte ta bilder under ceremonin men jag hann ta dessa två innan de sa någonting om det. ;) 



Sedan fick jag äntligen krama om alla i familjen och även träffa den nya au pairen Gada. Vi tog oss till The Surf Club där festen skulle anordnas. Det bjöds på massa appetizers, trerätters middag, open bar, underhållning, tal från föräldrarna till Anna, dans och den klassiska "upp i stolen" haha som tydligen görs på judiska fester. Anna fick sitta i en stol och så lyfte några män henne och gick runt i rummet och alla andra klappade och hejade på. Kul att se men Anna var livrädd hahaha.
Gada tog de flesta bilderna men jag har tagit några med min telefon iaf! 
The Surf Club.












Förrätten!

Min huvudrätt. Man fick välja mellan kött, kyckling och lax. 

Efterrätt! 

Familjen! 




Mer efterrätt för de som ville ha... Haha!

Utsikten.









Sedan åkte vi hemåt och Anna fick öppna alla sina kuvert med checkar (Jon fick minst över 5000$!!!) och min giftbag plus att barnen och Jodi fick svenskt godis! Barnens moster och två kusiner är här också men de åker hem idag, söndag. Sedan skjutsade jag Gada till tåget och jag fick tänka till en extra sekund för hur man kör automat och inte manuell, jag började med att trycka ner kopplingen som inte fanns där, hahaha... Ja ja, det gick bra iaf! ;) 
På väg hem från festen! 

Daisy!!!!!! 



Haha, när Jane tar selfies... ;) 

Sötan!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Så kul och se alla bilder, förstår att de blev förvånade när de såg dig!!! Hälsa alla, kram!

2015-05-24 @ 15:35:22
Postat av: Mamma

Anonym det e jag de ;)

2015-05-24 @ 15:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0