MÅNDAG

God kväll! Denna dagen har varit så himla bra! Haha, som alla andra dagar då... ;) Jag vaknade dock redan vid 6.20 och tvingade mig själv att ligga kvar till 7 då jag gick upp... Alla sov så jag gick ut på en promenad och tittade på fina hus i området plus åt frukost på ett bagelcafé, mums!!! Jag var borta ungefär 1,5 h och när jag kom hem hade Jodi och Anna vaknat också! Det var Memorial Day här idag så barnen var hemma från skolan. 










Jag fick ett meddelande från M som jag sov hos i fredags, jag skulle egentligen sova där onsdag-fredag men tyvärr var han tvungen att åka till DC för att hans kusin låg på sjukhus... Så nu är jag kvar hos familjen till fredag! Jag hade dock min andra resväska hos honom så jag och Anna tog tåget in till city och åkte downtown för att hämta hem den. Vi passade även på att åka upp på husets rooftop och kika på utsikten. Man ser bla frihetsgudinnan, nya World Trade Center, Empire State Building och Brooklyn Bridge. Så underbart! Och vi hann även med att gå igenom Bryant Park och säga hej till Times Square! ;) 
















Brooklyn bridge! 







Väl hemma blev det picknick för mig, Anna och Jane och sedan lekte vi i lekparken. Riktigt mysigt och tjejerna höll sams nääästan hela tiden ut, bara lite tjafs på slutet. ;) Haha. 
















Jag hade sedan lite "alone time" med Jane på hennes rum innan vi beställde hem kinamat till middag och äntligen fick jag äta mina två favoriträtter från mitt favoritställe, åh vad jag njöt! Hahaha. 

Kvällen bestod av att spela kort med Anna, allmänt häng med båda tjejerna och sedan tittade vi alla tre på ett avsnitt av Modern Family nere i källaren (där jag sover på soffan). Nu är klockan strax innan tio och jag ska sova! Godnatt NY och godmorgon Sverige! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0