TISDAG

Hej! Igår var det tisdag och tjejerna var tillbaka i skolan. Jag mötte upp Jade (Från England) och hennes minsta värdbarn på starbucks för frukost och sedan tog vi oss en sväng inne på Target. Så himla kul att ses igen, även fast det inte känns som att det var ett år sedan vi sågs sist! Kul att man kan klicka så bra med vissa! :) 

Sedan sa vi hejdå och jag tog mig hem till Nathalie (från Sverige). Hon bjöd på en fräsch sallad till lunch och vi satt ute i trädgården och pratade på. Så himla kul att träffa henne också och få prata om allt som hänt sen sist!! :) 

Därefter tog jag mig till Cross County Mall (mitt favoritställe att shoppa!) och hade tyvärr bara 2,5 timmar att spendera där hahaha, så jag besökte bara mina favoritbutikrr. Men jag hann iaf med att köpa tre par shorts från Forever 21, en klänning från Charlotte Russe, underkläder och body lotion/sprayer från Victoria's Secret och en plånbok från Guess. Spendin' money, yo! 



Sedan tog jag mig hemåt igen. Det är verkligen så snällt av Jodi att låta mig ha en av bilarna så jag kan ta mig runt! :)  Jag svängde förbi Cosí för att köpa min älskade mangosmoothie, och den var lika god nu som då! Muuuums!! Jag åkte sedan hem till familjen där tjejerna hade kommit hem från skolan igen. Jane gjorde läxorna ute så jag hängde med henne ett tag till det att Anna skulle till tennisen. Jag tog henne dit och de spelar nu utomhus, vilket var perfekt för mig! Solen sken, det var varmt och fuktigt men ändå en skön vind som svalkade där jag satt halvt i skuggan. Tycker dock synd om de som behövde springa i den värmen!!! Men det var riktigt kul att se Anna spela, hon har blivit sååå duktig!! :) 







Vi tog oss sedan hemåt och denna kväll skulle pappa Ben bjuda oss på middag. Det blev den mexikanska restaurangen vid oss, då det var den första restaurangen han tog mig till och nu är "cirkeln sluten" ;). Det var väldigt gott och efteråt åkte vi till 16Handles och jag fick min första froyo för denna resa. Fantastiskt gott! 






På kvällen skickade vi en massa snaps från min och Gadas telefon och tillslut skaffade även Anna snapchat! :D Så efter att hon gått upp på sitt rum för kvällen skickade hon denna snap till mig och kom ner för att mysa lite innan det var läggdags på riktigt! :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0