VALBORG

Halloj! Igår var det Valborg och det firades hela dagen lång! Vi var ett gäng som började med champagnefrukost och sedan gick vi ner på stan för att kika på forsränningen. Jag tror det är studenter som bygger båtar och tar sig igenom Fyrisån! Kul att se alla fina kreationer. ;) 








Jodelbåten! Jodel är en app som är väldigt populär bland studenter i Uppsala och andra studentstäder, det är ungefär som ett anonymt Twitter. ;) 


Game of Thrones! En av favoriterna från min sida! 


Sedan fortsatte jag, Matilda, Clara och Axel till ekoparken och satt där och chillade innan vi drog vidare på champagnegalopp på ÖG:s nation där vi även mötte upp Ida och hennes kompis Lina. Champagnegalopp går ut på att massor med folk (studenter) sprutar champagne på varandra och ÖG hade hade även ett liveband på plats. Det var riktigt kul men också sjukt trångt vilket var lite obehagligt.


















Sedan gick jag och Matilda och mötte upp Björn som kom till Uppsala för att fira Valborg resten av kvällen. Vi drog hem och duschade och sedan kom Clara och Axel över för att grilla middag och bara hänga! Planen var att gå till en fest i en skog, haha, men halvvägs dit började det regna ganska mycket så vi drog hem istället och fortsatte festa en stund hos mig! 



En riktigt bra dag måste jag säga! Men idag är jag trött och seg... ;) Sitter vid tillfället på bussen hem till Hallsta, jag tänkte dö i soffan när jag kommer fram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0