MÅNDAG

Hej! Eftersom vi genom tentan i fredags avslutade psykologi-kursen så började en ny kurs idag. Den är Sociala problem och sociala villkor 2, vi läste denna kurs fast del 1 förra hösten. Då var den tyvärr inte så kul men jag försöker ha ett öppet sinne nu ändå, kanske blir roligare nu! Dock var introföreläsningen inget att hänga i granen...  




På eftermiddagen åt jag lunch och tog det lugnt ett tag innan jag åkte till Boländerna för att jobba lite! Gick på mitt andra intropass på Bauhaus och det gick helt okej! Jag gick idag även med en annan tjej än förra gången. Började först att vara i kassan jag var i det första intropasset, men vi var bara där nån halvtimme innan vi byttes av och gick vidare till driven där vi var resten av tiden. Det är där man kan köra in med bilarna. Mycket info i huvudet nu och på torsdag ska jag jobba själv. Vi får se hur det går, hoppas jag klarar av det! ;) 

Jag kom hem igen vid halv tio på kvällen och lagade middag då. Det fick bli kycklingburgare, riktigt mumsigt! Nu är klockan halv tolv och det är dags att sova. Imorgon är jag leeeedig, skönt! Hihi. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0