TISDAG - STRANDEN OCH HEMRESA

Halloj! Efter att ha sovit ut ordentligt till åtta, halv nio tog vi oss upp och packade i ordning allt och åt frukost ute i morgonsolen. Sååå skönt! 


Vi fixade sedan det sista och checkade ut. Vi lämnade kvar väskorna på hotellet och gick mot stranden. Det tog kanske 5-10 minuter att gå dit och det var så himla skönt att spendera några timmar där. Vi badade i Medelhavet och visst var det kallt, men inte så att man tyckte det var extremt jobbigt. Det var skönt med ett dopp liksom, men jag hade inte velat ligga i vattnet i en halvtimme. Jag skulle uppskatta stt vattnet kanske var runt 17-18 grader. Det var också väldigt skönt att bara ta det lugnt och njuta av stunden. 
















Efter det tog vi oss till hotellet, hämtade väskorna, bytte om från badkläder och tog bussen till flygplatsen. Allt gick smidigt och bra att checka in och vi flög vidare till Frankfurt i Tyskland.

I Frankfurt käkade vi middag och gick sedan till gaten. Där såg vi att planet var försenat men "bara" med en halvtimme... Sånt otur vi har haft!! Vi hängde vid gaten och tog det lugnt och en timme efter vi egentligen skulle ha flygit iväg lyfte vi från Frankfurt.


Nu har vi kommit hem till Sverige igen! Klockan är 03.02 och jag ska äntligen sova! Godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0